نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خواندن نام از ComboBox

  1. #1

    خواندن نام از ComboBox

    سلام دوستان
    بنده یه تیبل دارم که سه تا فیلد به نامهای آیدی و نام و فامیل داره حالا میخوام نام و فامیل کنار هم درون کمبو نمایش داده بشه و باز از همین کمبو نام خونده بشه بازم تاکید میکنم حتما از کمبو فقط نام خونده بشه ن فامیلی
    ممنونم از راهنماییتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خواندن نام از کمبوباکس

    نه کدی نه چیزی!!! هر چی بگیم از حدس و گمانه که میگیم
    یه روش اینه که تو کوئری اس کیو التون اینجوری بنویسید


    select name+ ' '+family, id from tbltest



    بازم نمیدونم از چه روشی برای کد نویسی استفاده کردین
    در مورد قسمت دم نظری ندارم مگه اینکه وقتی نام رو انتخاب کردید بیاید از اول تا آخر متن انتخابی رو پیمایش کنید و فقط نام رو بردارید یه راهش هم اینه از کومبو باکس های مولتی کالمن استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    West Azarbaijan, Urmia
    پست
    71

    نقل قول: خواندن نام از ComboBox

    سلام

    شما میتونید همون دیتاتیبل رو به کومبو باکس بایند بکنید و اطلاعات رو نمایش بدید و ازش بخونید

    مثال:


    var dtblDataSource = new DataTable();

    dtblDataSource.Columns.Add("id");
    dtblDataSource.Columns.Add("fname");
    dtblDataSource.Columns.Add("lname");
    dtblDataSource.Columns.Add("name");


    dtblDataSource.Rows.Add(1, "علی", "فامیلی", "علی فامیلی");
    dtblDataSource.Rows.Add(2, "احمد", "فامیلی", "احمد فامیلی");
    dtblDataSource.Rows.Add(3, "محمد", "فامیلی", "محمد فامیلی");


    cmbPerson.Items.Clear();
    cmbPerson.DataSource = dtblDataSource;
    cmbPerson.DisplayMember = "name";
    cmbPerson.ValueMember = "lname";


    این کدها همونطور که مشخصه دیتا تیبل رو ایجاد میکنه (که شما میتونید از دیتابیس بخونید و بریزید تو دیتا تیبل)

    حالا با این کد میتونید اطلاعات رو از کومبوباکس بخونید:
    txtID.Text = (cmbPerson.SelectedItem as DataRowView)?["id"].ToString();
    txtFname.Text = (cmbPerson.SelectedItem as DataRowView)?["fname"].ToString();
    txtLname.Text = (cmbPerson.SelectedItem as DataRowView)?["lname"].ToString();
    txtName.Text = (cmbPerson.SelectedItem as DataRowView)?["name"].ToString();


    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن نام از کامبوباکس و ارسال کد متناظر با آن به دیتابیس
    نوشته شده توسط ro3vayedel در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1393, 16:08 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1390, 15:23 عصر
  3. آموزش: خواندن نام شيت هاي excel بدون استفاده از كانكشن
    نوشته شده توسط robat7 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 آبان 1389, 15:48 عصر
  4. خواندن اطلاعات از combobox
    نوشته شده توسط sooshianc در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 11:49 صبح
  5. خواندن displaymember از combobox
    نوشته شده توسط sima_62 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1388, 18:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •