نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

  1. #1

    جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    با سلام
    من واسه جستجو در دیتابیس از کد پایین استفاده میکنم و مشکلی ندارم ولی خواسته ام اینه که رویه دو یا سه تا فیلد جستجو رو انجام بدم .
    fildname1 و fildname2 و fildname3


    private void button3_Click(object sender, EventArgs e) {
    string[] a = textBox1.Text.Split('+',' ');
    string b = "select * from table where fildname like '%";
    for (int i = 0; i < a.Length; i++)
    {
    if (i < a.Length - 1)
    b += a[i] + "%' and fildname like '%";
    else
    b += a[i] + "%'";
    }
    MessageBox.Show(b);
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    چرا از in استفاده نمیکنید؟



    select * from table where fildname in(items)


    که میتونید items رو مثلا انجوری بدین (N'علی'،N'حسن'،N'حسین')

  3. #3

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    چرا از in استفاده نمیکنید؟



    select * from table where fildname in(items)


    که میتونید items رو مثلا انجوری بدین (N'علی'،N'حسن'،N'حسین')
    این که شما فرمودید هم یک فیلد رو جستجو میکنه .من میخوام رویه چند تا فیلد جستجو انجام بشه .
    مثلا طرف یکم از کد کالا رو بزنه بعد "+" یکم از نام کالا "+" یکم هم از مشخصه فنی تا بتونه کالا رو جستجو کنه.
    کد بالایه من رویه یک فیلد کاملا جواب میده .ولی من به فیلدهای بیشتری واسه جستجو نیاز دارم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    خب از orیا and برحسب نیازتون هم باید استفاده کنید و فیلدهای بیشتری رو معرفی کنید



    select A,B from tblTest
    where A in (12,17) or B in (12,17)


  5. #5

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    آخه من کاراکتر به کاراکتر جست و جو میکنم .مورد شما جواب کار من رو نمیده

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    با سلام
    شما در نوشتن کوئری مشکل دارید لطفاً در بخش مناسب مطرح کنید
    باید از OR استفاده کنید

    SELECT
    ID,
    FirstName,
    LastName,
    [Address]
    FROM
    dbo.TestTable
    WHERE FirstName = '' OR LastName = 'afshari' OR [Address] = ''

    میتونید بجای = از LIKE هم استفاده کنید
    همه رو برابر یک TextBox قرار بدید تا با همون یک Text توی همه ی فیلدهای رشته ای جستجو انجام بشه
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    نقل قول نوشته شده توسط jafarpalideh مشاهده تاپیک
    آخه من کاراکتر به کاراکتر جست و جو میکنم .مورد شما جواب کار من رو نمیده
    ما کلا داریم از روی علم غیب بهتون یاد میدیم. شما جدولتون رو بزارید یه خروجی مد نظر رو هم بزارید بعد برنامتون رو هم بزارید بدونیم چیکار میخواید بکنید.

  8. #8

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    شما در نوشتن کوئری مشکل دارید لطفاً در بخش مناسب مطرح کنید
    باید از OR استفاده کنید

    SELECT
    ID,
    FirstName,
    LastName,
    [Address]
    FROM
    dbo.TestTable
    WHERE FirstName = '' OR LastName = 'afshari' OR [Address] = ''

    میتونید بجای = از LIKE هم استفاده کنید
    همه رو برابر یک TextBox قرار بدید تا با همون یک Text توی همه ی فیلدهای رشته ای جستجو انجام بشه
    موفق باشید

    ممنون بابت پاسختون . شما یه زحمت بکشید و به بنده بگید که کد پست اول رو چطور تغییر بدم که کاراکتر به کاراکتر تویه دو تا فیلد بگرده و نتیجه رو به من نشون بده .

  9. #9

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ما کلا داریم از روی علم غیب بهتون یاد میدیم. شما جدولتون رو بزارید یه خروجی مد نظر رو هم بزارید بعد برنامتون رو هم بزارید بدونیم چیکار میخواید بکنید.
    دوست خوبم بنده کد رو گذاشتم . و گفتم که رویه یک فیلد کامل جستجو رو انجام میده
    یعنی من مینویسم دس + کا + 22 واسم دستمال کاغذی 220 برگ رو میاره و هر موردی که مشابه باشه .(جستجو بر اساس نام کالا)
    ولی من میخوام تویه دوتا فیلد جدول جست و جو انجام بشه : هم کد کالا و هم نام کالا

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    نقل قول نوشته شده توسط jafarpalideh مشاهده تاپیک
    دوست خوبم بنده کد رو گذاشتم . و گفتم که رویه یک فیلد کامل جستجو رو انجام میده
    یعنی من مینویسم دس + کا + 22 واسم دستمال کاغذی 220 برگ رو میاره و هر موردی که مشابه باشه .(جستجو بر اساس نام کالا)
    ولی من میخوام تویه دوتا فیلد جدول جست و جو انجام بشه : هم کد کالا و هم نام کالا
    با توضیح من مشکلتون حل نشد؟

    Capture.JPG

    شما هر چی توی اون جستجو بنویسید درون همه فیلد ها جستجوش میکنه
    چه نام چه نام خانوادگی چه شماره همراه و...
    توی پست قبل توضیح داده شد
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  11. #11

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با توضیح من مشکلتون حل نشد؟

    Capture.JPG

    شما هر چی توی اون جستجو بنویسید درون همه فیلد ها جستجوش میکنه
    چه نام چه نام خانوادگی چه شماره همراه و...
    توی پست قبل توضیح داده شد
    من میخوام با هر بار زدن اسپیس یا کاراکتر بعلاوه یه قسمت جدید رو سرچ کنم .
    اونی که شما فرمودید مشکل بنده رو حل نمیکنه متاسفانه

  12. #12

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    دقیقا مثل این برنامه میخوام


    Search.jpg

  13. #13

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    هر چند تا فیلد را با or اضافه کنید
                string[] a = textBox1.Text.Split('+', ' ');
    string b = "select * from table where ";
    for (int i = 0; i < a.Length; i++)
    {
    b += " (field1 like '%" + a[i] + "%' OR field2 like '%" + a[i] + "%')";
    b += " AND ";
    }

    b += " true ;";

    MessageBox.Show(b);

    بهتره از پارامترها استفاده کنید.

  14. #14

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    هر چند تا فیلد را با or اضافه کنید
                string[] a = textBox1.Text.Split('+', ' ');
    string b = "select * from table where ";
    for (int i = 0; i < a.Length; i++)
    {
    b += " (field1 like '%" + a[i] + "%' OR field2 like '%" + a[i] + "%')";
    b += " AND ";
    }

    b += " true ;";

    MessageBox.Show(b);

    بهتره از پارامترها استفاده کنید.
    آقای Afrad عزیز متاسفانه کد کار نمیکنه . شما خودتون تست کردید کد رو ؟

  15. #15

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    هر چند تا فیلد را با or اضافه کنید
                string[] a = textBox1.Text.Split('+', ' ');
    string b = "select * from table where ";
    for (int i = 0; i < a.Length; i++)
    {
    b += " (field1 like '%" + a[i] + "%' OR field2 like '%" + a[i] + "%')";
    b += " AND ";
    }

    b += " true ;";

    MessageBox.Show(b);

    بهتره از پارامترها استفاده کنید.

    من همه جوره کدهارو جابه جا کردم ولی جواب نگرفتم.
    یکبار به AND گیر میده . یکبار به TRUE گیر میده و یکبار به ";" گیر میده.

  16. #16

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    به جای true یک عبارت مثل 1=1 قرار بدید.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن کاراکتر '+' و ' '

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    هر چند تا فیلد را با or اضافه کنید
                string[] a = textBox1.Text.Split('+', ' ');
    string b = "select * from table where ";
    for (int i = 0; i < a.Length; i++)
    {
    b += " (field1 like '%" + a[i] + "%' OR field2 like '%" + a[i] + "%')";
    b += " AND ";
    }

    b += " true ;";

    MessageBox.Show(b);

    بهتره از پارامترها استفاده کنید.
    با سلام
    من این مدل کدی نویسی را تجربه نکرده ام. آیا کد بالا را باید سمت اس کیو ال نوشت و یا سمت برنامه ؟ اگر در برنامه نوشته شود فرضا برای دلفی به چه صورت باید نوشته شود؟ متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجوی پیشرفته بدون در نظر گرفتن space
    نوشته شده توسط jafarpalideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1393, 17:47 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 09:04 صبح
  3. جستجو در یک فیلد بدون در نظر گرفتن کدهای HTML
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 فروردین 1386, 21:49 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 02:00 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1384, 10:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •