نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ساخت لیست به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

  1. #1

    ساخت لیست به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    یلام چطوری متونی لیستی برای نمایش محصول و عکس ها مثل این عکس یا سایت درست کرد
    Capture.jpg
    http://www.amlakcactus.ir/
    مثل لیست وسط سایت که یک اسلایدر عکس کناره و اطلاعات تکمیلی کنارش

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    برای این مورد یوزر کنترل بسازید مثل شکل زیر که من تو پیام رسان داخلی شرکتمون نوشتم
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : دوشنبه 21 اسفند 1396 در 11:16 صبح

  3. #3

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    خوب ممکن یک نمونه کوچک بزارید که یک لیست کوجیک باشه که مثل همین عکس که درست کردید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    بفرمایید. فقط من بجای تصویر null فرستادم. اونو خودتون اصلاح کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    ممنون دوست خوب ولی معلوم نیست لیست ما چند عدد باشه شما الان دوعدد روی فرم گذاشتی من نمی خوام دستی بزارم مخوام مثل سایت باشه یعنی تعداد بسته به تهداد محصول باشه و اسکرول بخور

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    خب برنامه نویسی شی گرایی به همین منظوره دیگه. شما بجای اینکه این کنترل رو بزاری رو فرم، از این به تعداد دلخواه حین کد نویسی نمونه بساز و داخل یه پنلی چیزی نشون بده. تو پیامرسان من ممکنه چند صدتا کنترل ایجاد بشه.من نیومد که مثلا صدتا کنترل بزارم تو صفحه. بلکه بر اساس تعداد پیامها ازش نمونه میسازم و مقدار دهیش میکنم

    اینم نمونه کد


    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {

    MsText m = new MsText();
    m.setMessage(int.Parse(dt.Rows[i]["Id"].ToString()), dt.Rows[i]["Time"].ToString(), dt.Rows[i]["Date"].ToString(), dt.Rows[i]["Matn"].ToString(), dt.Rows[i]["PerName1"].ToString(), dt.Rows[i]["FileName"].ToString(), bool.Parse(dt.Rows[i]["Show"].ToString()), false, UserId.Substring(0, 5), dt.Rows[i]["FileTitle"].ToString());
    m.Margin = new System.Windows.Forms.Padding(100, 0, 0, 0);
    flowLayoutPanel1.Controls.Add(m);
    flowLayoutPanel1.ScrollControlIntoView(m);

    }


  7. #7

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    این
    MsText m = newMsText();
    الان اسم یوز کنترل شما می باشه درست ؟
    میشه یک نمونه کوچیک با این حاقه بهم بدید

  8. #8

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    این نمونه من ساختم اشتباه کجاست

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    این
    MsText m = newMsText();
    الان اسم یوز کنترل شما می باشه درست ؟
    میشه یک نمونه کوچیک با این حاقه بهم بدید
    همون مثال قبلی که براتون فرستادم رو اصلاح کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    ممنون از زحمات شما فقط میشه یک فاصل کوچیک یا طرقی اینها از هم تفکیک کرد ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    ممنون از زحمات شما فقط میشه یک فاصل کوچیک یا طرقی اینها از هم تفکیک کرد ؟
    خب تو همون یوزر کنترل یه پنل بزار که از کناره ها یه کم فاصله داشته باشه. بعد کنترلهاتو رو اون بچین یه رنگ پس زمینه هم به پنل بده تا تفکیک بشه. اینا همش سلیقه ای هست یه کم باهاش ور برو حساب کار میاد دستت. اگه عکس منو دقت کرده باشید گوشه هاشو گرد کرده بودم.

  12. #12

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    شرمنده شما چطوری لبهای فرم کرد کردید ممکن کدش بدید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ساخت لیت به شکل عکس یا سایت فوق در ویندور

    دشمنتون شرمنده
    این کد ها رو در یوزر کنترل کپی کنید.


    private int radius = 20;
    [DefaultValue(20)]
    public int Radius
    {
    get { return radius; }
    set
    {
    radius = value;
    this.RecreateRegion();
    }
    }
    private GraphicsPath GetRoundRectagle(Rectangle bounds, int radius)
    {
    GraphicsPath path = new GraphicsPath();
    path.AddArc(bounds.X, bounds.Y, radius, radius, 180, 90);
    path.AddArc(bounds.X + bounds.Width - radius, bounds.Y, radius, radius, 270, 90);
    path.AddArc(bounds.X + bounds.Width - radius, bounds.Y + bounds.Height - radius,
    radius, radius, 0, 90);
    path.AddArc(bounds.X, bounds.Y + bounds.Height - radius, radius, radius, 90, 90);
    path.CloseAllFigures();
    return path;
    }
    private void RecreateRegion()
    {
    var bounds = new Rectangle(this.ClientRectangle.Location, this.ClientRectangle.Size);
    bounds.Inflate(-1, -1);
    this.Region = new Region(GetRoundRectagle(bounds, this.Radius));
    this.Invalidate();
    }
    protected override void OnSizeChanged(EventArgs e)
    {
    base.OnSizeChanged(e);
    this.RecreateRegion();
    }

تاپیک های مشابه

  1. ساخت Load به شکل سایت www.dotnettips.info
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1393, 21:18 عصر
  2. سوال: ساخت label به شکل دایره
    نوشته شده توسط ashton در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 18:55 عصر
  3. مبتدی: کامند هایی به شکل دایره یا مثلث
    نوشته شده توسط mr-adler در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1390, 12:36 عصر
  4. آموزش: هرچی برنامه راجع به ذخیره عکس تو سایت بود اینجا گذاشتم
    نوشته شده توسط adele60 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 مهر 1389, 16:44 عصر
  5. مقاله: درستن کردن فرم هایی به شکل دایره یا بیضی
    نوشته شده توسط MBG73 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1388, 04:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •