نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: گرفتن خروجی exe به همراه تمام فایل های اضافی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار png_92
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    گرفتن خروجی exe به همراه تمام فایل های اضافی

    سلام
    چطور میشه فایل jar رو طوری به exe تبدیل کرد که اگر فایل عکس یا صدایی در برنامه وجود دارد، فایل exe بدون نیاز به وجود آن فایل ها اجرا شود؟ یا فایل های صوتی باید در کدام فولدر در نت بینز باشند؟ مسیر و آدرس دهی فایل ها چگونه است؟

    من از کد زیر برای پخش فایل ها استفاده میکنم ولی لازمه این کد اینست که فایل ها در همان جایی که فایل exe اجرا میشود وجود داشته باشند.

    public static void main(String[] args) throws FileNotFoundException, IOException {
    InputStream in = new FileInputStream("Voice.wav");
    AudioStream audioStream = new AudioStream(in);
    AudioPlayer.player.start(audioStream);
    }


  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار png_92
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: گرفتن خروجی exe به همراه تمام فایل های اضافی

    دوستان من با کمک https://stackoverflow.com/questions/...rom-within-jar به ی چیزایی رسیدم ولی بازم مشکلم حل نشده. کد زیربرای یک نمونه فایل متنی است. تو محیط نت بینز اجرا میشه ولی وقتی ازش خروجی exe میگیرم کار نمیکنه. درضمن من با نرم افزار jar2exe کار میکنم.

    JFrame f = new JFrame();
    f.setSize(200, 200);
    f.setVisible(true);

    InputStream is = null;
    BufferedReader bfReader = null;
    try {
    is = Test.class.getResourceAsStream("/sample.txt");
    bfReader = new BufferedReader(new InputStreamReader(is));
    String temp = null;
    while ((temp = bfReader.readLine()) != null) {
    System.out.println(temp);
    f.setTitle(temp);
    }
    } catch (FileNotFoundException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (IOException e) {
    e.printStackTrace();
    }

    آخرین ویرایش به وسیله png_92 : دوشنبه 21 اسفند 1396 در 21:13 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار png_92
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: گرفتن خروجی exe به همراه تمام فایل های اضافی

    من متوجه شدم که باید مسیر فایل در داخل برنامه و در مسیری مانند /src/resources قرار داد و از دستور getResourceAsStream برای خواندن فایل ها استفاده کرد.
    اینم کد:

    InputStream is = null;
    BufferedReader bfReader = null;
    is = Calass_Name.class.getResourceAsStream("/resources/Voice.wav");
    AudioStream audioStream = new AudioStream(is);
    AudioPlayer.player.start(audioStream);



تاپیک های مشابه

  1. گرفتن خروجی exe بدون امکان دسترسی به فایل ها ؟
    نوشته شده توسط kazemi72 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1395, 16:23 عصر
  2. سوال: یک ویرایشگر برای C++‎ به همراه اجرای فایل های gtk
    نوشته شده توسط ravand در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1392, 19:51 عصر
  3. سوال: تبدیل فایل های خروجی برنامه به تنها یک فایل Exe ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط Tintirio در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 21:10 عصر
  4. سوال: گرفتن لیست تمام فایل های درون درایو یا پوشه
    نوشته شده توسط jamalbahmani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1388, 06:51 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 13:53 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •