نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال پیام از دیتابیس SQL به تلگرام

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پوریا_م
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    194

    ارسال پیام از دیتابیس SQL به تلگرام

    با سلام به دوستان . آیا راهی برای ارسال اطلاعات از دیتابیس به اپلیکیشن تلگرام وجود دارد . لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پوریا_م
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    194

    نقل قول: ارسال پیام از دیتابیس SQL به تلگرام

    کد های ارسال پیام رو پیدا کردم به شکل زیر است ولی یه مشکلی است که باید حتما Collation دیتابیس master از نوع SQL_Latin1_General_CP1257_CI_AS باشه که تو این حالت امکان ارسال پیام فارسی وجود نداره کسی میتونه کمک کنه که چکار باید کرد



    Declare @Text varchar(Max)
    Declare @Object AS Int;
    Declare @ResponseText As nVarchar(Max);
    Declare @Url As Varchar(MAX);
    Declare @Id BigInt


    Set @Id = ChatId Morede Nazar


    Select @Url = 'https://api.telegram.org/کد بات تلگرام:AAGFVJZcKMjEr_rFvCRBfxLdiOB_MxoSmL8/sendMessage?chat_id=' + Cast(@Id As Varchar) + '&text= ' + @Text


    Exec sp_OACreate 'MSXML2.XMLHTTP', @Object OUT;
    Exec sp_OAMethod @Object, 'open', NULL, 'get', @Url, 'false'
    Exec sp_OAMethod @Object, 'send'



تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ارسال پیام از برنامه ویندوزی به تلگرام
    نوشته شده توسط shadi khanum در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1396, 14:17 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 09:20 صبح
  3. ارسال پیام از یک گره به گره های دیگر گراف
    نوشته شده توسط root88 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 دی 1389, 13:20 عصر
  4. سوال: ارسال پیام از SQL به Application
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 19:43 عصر
  5. ارسال پیام از سرور به کلاینت بدون استفاده از مسنجر ویندوز
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1382, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •