نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ذخیره سازی تصویر گزارش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question مشکل در ذخیره سازی تصویر گزارش

    سلام وقت بخیر دوستان.
    من با ایتفاده از کد زیر قبل از اینکه گزارش باز بشه تا کاربر چاپش کنه تصویر گزارش رو ذخیره میکنم. اما مشکلی که وجود داره اینه که بعد از ذخیره تصویر گاها تصویر باز نمیشه. مثلا از پنج بار که گزارش اجرا میشه دوتاش تصویرش ذخیره نمیشه



    خطایی هم اصلا بوجود نمیاد. فایل ایجاد میشه ولی وقتی میخوای باز کنی ویندوز میگه نمیتونم این تصویر رو باز کنم.



    s.RegData("T", t);
    s.Show();
    try
    {
    if (File.Exists(AppSeetingClass.GetAppDir() + @"\Print" + str.Substring(0, 4) + ".jpg"))
    {
    s.ExportDocument(StiExportFormat.ImageJpeg, AppSeetingClass.GetAppDir() + @"\Eblag" + str.Substring(0, 4) + "++" + ".jpg");
    }
    else
    {
    s.ExportDocument(StiExportFormat.ImageJpeg, AppSeetingClass.GetAppDir() + @"\Eblag" + str.Substring(0, 4) + ".jpg");
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }



    ممکنه بخاطر طول کشیدن تهیه گزارش بشه؟ بعد از show یه وقفه بزارم یا مربوط به اون نیست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی تصویر گزارش

    RegData

    render

    ExportDocument

    Show

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی تصویر گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    RegData

    render

    ExportDocument

    Show
    خب متوجه منظورتون نشدم اینا که نوشتین اولویت کد نویسیم باشه ؟ یا چی؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ذخیره سازی کاراکتر های فارسی در دیتابیس
    نوشته شده توسط persianboy62 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1391, 02:17 صبح
  2. سوال: مشکل در ذخیره سازی کاراکتر های فارسی در دیتابیس
    نوشته شده توسط persianboy62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 17:24 عصر
  3. مشکل در ذخیره سازی اطلاعات در SQL Server
    نوشته شده توسط Yasersadegh در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 18:21 عصر
  4. مشکل در ذخیره سازی اطلاعات picturebox
    نوشته شده توسط vbsqlhadi1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 تیر 1386, 20:34 عصر
  5. مشکل در ذخیره سازی داده ها
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 22:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •