نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ادغام کردن سطرهای یک ستون از datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question ادغام کردن سطرهای یک ستون از datagridview

    سلام دوستان

    چگونه چندسطر از یکی از ستونهای دیتاگرید را در هم ادغام کنیم ؟ همانند تصاویر زیر که در یک نرم افزاری این عمل رو انجام داده اند :

    وقتی روی اون سطرهای ادغام شده هم کلیک میکنم عین یک تکست باکس میشوند :

    ناگفته نماند از دیتاگرید کامپونت دات نت بار استفاده میکنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ادغام کردن سطرهای یک ستون از دیتاگرید

    من دستورات زیر رو استفاده کردم :

    bool IsTheSameCellValue(int column, int row){
    DataGridViewCell cell1 = dataGridView1[column, row];
    DataGridViewCell cell2 = dataGridView1[column, row - 1];
    if (cell1.Value == null || cell2.Value == null)
    {
    return false;
    }
    return cell1.Value.ToString() == cell2.Value.ToString();
    }


    private void dataGridView1_CellPainting(object sender, DataGridViewCellPaintingEventArgs e){
    e.AdvancedBorderStyle.Bottom = DataGridViewAdvancedCellBorderStyle.None;
    if (e.RowIndex < 1 || e.ColumnIndex < 0)
    return;
    if (IsTheSameCellValue(e.ColumnIndex, e.RowIndex))
    {
    e.AdvancedBorderStyle.Top = DataGridViewAdvancedCellBorderStyle.None;
    }
    else
    {
    e.AdvancedBorderStyle.Top = dataGridView1.AdvancedCellBorderStyle.Top;
    }
    }


    if (e.RowIndex == 0)    return;
    if (IsTheSameCellValue(e.ColumnIndex, e.RowIndex))
    {
    e.Value = "";
    e.FormattingApplied = true;
    }


    و بدین حالت شد دیتاگرید :
    که همانطور که میبینید 2 مورد مشکل وجود دارد :

    1- اول اینکه متن مربوطه در ستون ادغام شده رو من میخواستم همانند تصاویر قبلی در وسط ردیف های ادغام شده قرار بگیره که متاسفانه اینجا در اولین ردیف قرار گرفته!

    2. مشکل بعدی هم که نتونستم حل کنم این هستش که این دستورات کل ستون هارو ادغام میکند...یعنی الان ستون اول که برا ردیف هست رو هم ادغام کرده...البته من جهت تست کد مقدار کل ردیف ها رو یکسان قرار داده بودم برا همین ادغام کرده ولی خب شاید در ستون های دیگر مقادیر یکسان داشته باشم نمیخواهم بدین شکل شود...فقط ستون دوم رو میخواستم ادغام کنم.

تاپیک های مشابه

  1. جمع کردن مقادیر یک ستون از datagridview
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 36
    آخرین پست: یک شنبه 19 اردیبهشت 1395, 11:36 صبح
  2. رنگ کردن یک ستون از dataGridview
    نوشته شده توسط navidiran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 آبان 1389, 09:53 صبح
  3. Right To Left کردن فقط یک ستون از DataGridView
    نوشته شده توسط M.R.N.P.H.D در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 22:21 عصر
  4. انتخاب یک ستون از dataGridView
    نوشته شده توسط aligh662000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1385, 17:11 عصر
  5. جمع کردن اعداد یک ستون از DataGrid
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 23:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •