نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن inch مانیتور

  1. #1

    پیدا کردن inch مانیتور

    با سلام
    کسی میدونه چطور میشه اینچ مانیتور رو پیدا کرد؟
    یا مثلا طول و عرض مانیتور
    در ضمن بدون استفاده از رزولوشن
    یا دو مقدار علامت زده شده در تصویر
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 89.jpg‏ (70.7 کیلوبایت, 32 دیدار)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پیدا کردن inch مانیتور

    با سلام
    برای اطلاعات مانیتور میتونید از کلاس Screen استفاده کنید
    رزولیشن مانیتور:

    var MonitorScreen = string.Format("{0}x{1}", Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height);

    یا

    Screen.PrimaryScreen.Bounds.Size

    میتونید از کلاس SystemInformation استفاده کنید
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : یک شنبه 27 اسفند 1396 در 06:40 صبح
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: پیدا کردن inch مانیتور

    نقل قول نوشته شده توسط infinitive66 مشاهده تاپیک
    با سلام
    کسی میدونه چطور میشه اینچ مانیتور رو پیدا کرد؟
    یا مثلا طول و عرض مانیتور
    در ضمن بدون استفاده از رزولوشن
    یا دو مقدار علامت زده شده در تصویر
    ممنون
    با سلام.
    با استفاده از متود های کلاس Support از کتابخاونه Microsoft.VisualBasic.VB6 می تونید پیکسل رو به اینچ یا معیار های دیگه تبدیل کنید.
    البته نمیدونم چقدر میتونه دقیق باشه چون ممکنه کد روی مثلا سرور اجرا بشه که اصلا مانیتوری در کار نباشه.


    Console.WriteLine(
    Microsoft.VisualBasic.Compatibility.VB6.Support.Fr omPixelsX(
    (double)System.Windows.Forms.Screen.PrimaryScreen. Bounds.Width,
    Microsoft.VisualBasic.Compatibility.VB6.ScaleMode. Inches)
    .ToString());
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن یک تصویر در صفحه مانیتور و کلیک بر روی آن
    نوشته شده توسط majid100_z در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1394, 16:19 عصر
  2. پیدا کردن پس ورد
    نوشته شده توسط عشق هک در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 22:02 عصر
  3. پیدا کردن مسیر ویندوز و ....
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 01:24 صبح
  4. پیدا کردن مشخصات یک عکس
    نوشته شده توسط habib1352 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 خرداد 1382, 17:39 عصر
  5. پیدا کردن رمز اگر بصورت ستاره باشد
    نوشته شده توسط azita در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 01 اردیبهشت 1382, 16:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •