نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل کپی در richtextbox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    مشکل کپی در richtextbox

    سلام خدمت شما

    دوستان من توی برنامم یه قسمتش کاربر تعدادی کد ملی رو از توی فایل اکسل باید کپی کنه توی برنامه ولی وقتی paste رو توی richtextbox میزنه ساختار جدول توی اکسل هم کپی میشه و باعث میشه که توی کدها درست نشه خط به خط کد ملی ها رو حلاجی کرد!!

    برا همین کاربر باید اول اون کپی رو ببره مثلا توی نوت پد paste کنه بعد از توی اون کپی کنه ببره توی برنامه که واقعا کاره بی معنی ای هست!! از تکست باکس معمولی هم نمیتونم استفاده کنم چون تعداد خطوط بعضی وقتا خیلی زیاده و اون جوابگو نیست.

    ممنون میشم راه حل بدید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (42.0 کیلوبایت, 16 دیدار)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل کپی در richtextbox

    با سلام
    برای رفع این مشکل توی رویداد KeyDown در Richtextbox کد زیر رو بنویسید

    private void richTextBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.Control && e.KeyCode == Keys.V)
    {
    ((RichTextBox)sender).Paste(DataFormats.GetFormat( "Text"));
    e.Handled = true;
    }
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: مشکل کپی در richtextbox

    تشکر از شما
    کد شما برای Richtextbox خوده ویژوال درست عمل میکنه ولی برای ابزارای devcomponent این ارور رو میده:


    Unable to cast object of type 'DevComponents.DotNetBar.Controls.RichTextBoxEx' to type 'System.Windows.Forms.RichTextBox'.


    به نظرتون مشکل از کجاست؟

    و نکته ی بعدی اینکه کلیک راست توی این کامپوننت اصلا وجود نداره. کدی چیزی هست که بشه کلیک راست رو مثه تکست های معمولی داخلش گذاشت؟؟

    ممنون....

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل کپی در richtextbox

    نقل قول نوشته شده توسط mostafag مشاهده تاپیک
    تشکر از شما
    کد شما برای Richtextbox خوده ویژوال درست عمل میکنه ولی برای ابزارای devcomponent این ارور رو میده:


    Unable to cast object of type 'DevComponents.DotNetBar.Controls.RichTextBoxEx' to type 'System.Windows.Forms.RichTextBox'.


    به نظرتون مشکل از کجاست؟

    و نکته ی بعدی اینکه کلیک راست توی این کامپوننت اصلا وجود نداره. کدی چیزی هست که بشه کلیک راست رو مثه تکست های معمولی داخلش گذاشت؟؟

    ممنون....
    با سلام
    به جای RichTextBox کامپوننتون رو بنویسید DevComponents.DotNetBar.Controls.RichTextBoxEx

    if (e.Control && e.KeyCode == Keys.V)
    {
    ((DevComponents.DotNetBar.Controls.RichTextBoxEx)s ender).Paste(DataFormats.GetFormat("Text"));
    e.Handled = true;
    }

    برای کار با کلیک راست هم میتونید از ContextMenu استفاده کنید در واقع خودتون بسازید
    البته DevComponent رو اطلاعی ندارم خصوصیاتش رو بررسی کنید شاید وجود داشته باشه
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل find در richtextbox
    نوشته شده توسط ali-software در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 13:39 عصر
  2. مشکل "ی" در richtextbox
    نوشته شده توسط hossein.e در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 19 مهر 1387, 05:10 صبح
  3. مشكل كپي در webbrowser
    نوشته شده توسط jalal95 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1387, 07:19 صبح
  4. مشکل Replace کردن در RichTextBox
    نوشته شده توسط Arsess در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 11:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •