نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارور در اجرای ایجاد پنجره

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    ارور در اجرای ایجاد پنجره

    سلام
    مثال صفحه 395 آقای جعفر نژاد قمی را عینا با نت بینز اجرا کرده و ارور می دهد . اشکال از کجاست ؟

    //پنجره و استفاده از Jbutton و Jlabel


    package test113;
    import javax.swing.JFrame;


    public class Test113 {


    private static final int WIDTH=350;
    private static final int HEIGHT=350;

    public static void main (String[] args){
    LabelsColorsFonts demoObject=new LabelsColorsFonts();
    demoObject.setSize(WIDTH , HEIGHT);
    demoObject.setVisible(true);
    demoObject.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON _CLOSE);

    }

    }




    //فایل جدیدLabelsColorsFonts


    import javax.swing.*;
    import java.awt.*;
    import java.awt.event.*;



    public class LabelsColorsFonts extends JFrame{
    private JLabel javaL , programmingL ;
    private JButton colorB , fontB ;
    private ColorButtonHandler cHandler ;
    private FontButtonHandler fHandler ;
    private Container pane ;

    public LabelsColorsFonts(){
    //Create two labels
    javaL=new JLabel("Java",SwingConstants.CENTER);
    programmingL=new JLabel("Programming",SwingConstants.CENTER);

    //Create color button
    colorB=new JButton("Color");
    cHandler=new ColorButtonHandler();
    colorB.addActionListener(cHandler);

    //Create font button
    fontB=new JButton("Font");
    fHandler=new FontButtonHandler();
    fontB.addActionListener(fHandler);

    //Set the title of the window
    setTitle("Labels , fonts , and colors demonstration");

    //Get the container
    pane=getContentPane();

    //Set the layout
    pane.setLayout(new GridLayout(2,2));

    //Place the components in the pane
    pane.add(javaL);
    pane.add(programmingL);
    pane.add(colorB);
    pane.add(fontB);

    }
    //************************************************** *

    private class ColorButtonHandler implements ActionListener{
    @Override
    public void actionPerformed(ActionEvent e){
    javaL.setForeground(Color.red);
    programmingL.setForeground(Color.blue);

    pane.setBackground(Color.cyan);

    colorB.setBackground(Color.orange);
    fontB.setBackground(Color.orange);
    }

    }//end of class class ColorButtonHandler
    //************************************************** *******
    private class FontButtonHandler implements ActionListener{
    @Override
    public void actionPerformed(ActionEvent e){
    javaL.setFont(new Font("Arial",Font.BOLD,24));
    programmingL.setFont(new Font("Arial",Font.BOLD,24));

    }
    }//End of class FontHandler
    }//End of class LabelsColorsFonts






  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: ارور در اجرای ایجاد پنجره

    خطا رو بنویسید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    نقل قول: ارور در اجرای ایجاد پنجره

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    خطا رو بنویسید
    Exception in thread "main" java.lang.RuntimeException: Uncompilable source code - Erroneous tree type: test113.LabelsColorsFonts
    at test113.Test113.main(Test113.java:14)
    C:\Users\soroosh\AppData\Local\NetBeans\Cache\8.1\ executor-snippets\run.xml:53: Java returned: 1
    BUILD FAILED (total time: 0 seconds)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: ارور در اجرای ایجاد پنجره

    شما در کلاس Test113 از LabelsColorsFonts استفاده کردید در صورتی که نه این کلاس رو import کردید و نه مشخصه در یک پکیج هستند (اگر در یک پکیج هستند نیازی به import نیست). در کلاس LabelsColorsFonts ابتدای کلاس package test113; رو نمیبینم.
    هر چند اگر از ide استفاده کنید این خطاها رو بهتون میگه و به اینجا نمیرسه که بخواید کامپایل کنید و اجرا کنید و بعد خطا بگیرید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور در اجرای برنامه
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 15:26 عصر
  2. سوال: ارور در اجرای فایل php کد شده با zend
    نوشته شده توسط mosi2007 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1391, 13:51 عصر
  3. سوال: فقط صدای ارور در اجرای برنامه نشان از چیست؟
    نوشته شده توسط shahabbasic در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1390, 19:49 عصر
  4. مبتدی: ارور در اجرای برنامه هایی که دیتابیس Access دارند
    نوشته شده توسط vahid123 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 21:21 عصر
  5. ارور در اجرای برنامه ماتریس
    نوشته شده توسط mehrdad_dost در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1388, 00:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •