صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    اقا یکی کمک کنه
    چطوری میتونم نقشه گوگل مپ رو به صورت عکس ذخیره کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    یعنی هیچ استادی نیست؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    با سلام

    اگه توی محیط وی‌بی می‌خوای این کار و انجام بدی، نمی‌تونم کمکی بکنم

    در غیر اینصورت

    یه نرم افزار هست به نام Universal map downloader اگه اشتباه نکنم
    یه نرم افزار کم حجم و خوبیه که می‌تونی مختصاتی رو بهش بدی
    نوع نقشه رو هم انتخاب کنی
    تا برات دانلود کنه
    در نهایت می‌تونی از نقشه‌های دانلود شده، خروجی با فرمت‌های PNG و ... بگیری

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    دوست عزیز ظاهرا یه ocx به نام map1 هستش که این کار رو میکنه
    در حقیقت مثل نقشه ادرس پزشکان هستش تو صفحات وب به اون صورت عمل میکنه
    میتونین در vb6 کمکم‌کنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    سلام اساتید محترم ممکنه یکی کمک کنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط M_Man_M مشاهده تاپیک
    با سلام

    اگه توی محیط وی‌بی می‌خوای این کار و انجام بدی، نمی‌تونم کمکی بکنم

    در غیر اینصورت

    یه نرم افزار هست به نام Universal map downloader اگه اشتباه نکنم
    یه نرم افزار کم حجم و خوبیه که می‌تونی مختصاتی رو بهش بدی
    نوع نقشه رو هم انتخاب کنی
    تا برات دانلود کنه
    در نهایت می‌تونی از نقشه‌های دانلود شده، خروجی با فرمت‌های PNG و ... بگیری

    موفق باشید

    چرا علکی و بدون علم به مطلب دارید حرف میزنید و دیگران را گمراه میکنید
    .


    عزیز دلم ، میشه این کارو کرد چرا که نشه niko

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط M_Man_M مشاهده تاپیک
    با سلام

    اگه توی محیط وی‌بی می‌خوای این کار و انجام بدی، نمی‌تونم کمکی بکنم

    در غیر اینصورت

    یه نرم افزار هست به نام Universal map downloader اگه اشتباه نکنم
    یه نرم افزار کم حجم و خوبیه که می‌تونی مختصاتی رو بهش بدی
    نوع نقشه رو هم انتخاب کنی
    تا برات دانلود کنه
    در نهایت می‌تونی از نقشه‌های دانلود شده، خروجی با فرمت‌های PNG و ... بگیری

    موفق باشید

    چرا علکی و بدون علم به مطلب دارید حرف میزنید و دیگران را گمراه میکنید
    .


    عزیز دلم ، میشه این کارو کرد چرا که نشه niko
    تنها چیزی که تو دنیا چاره و راه حل نداره فقط مرگه، به جز مرگ همه چیز قابل حله.

    کدی بهت میدم که گوگل مپ فقط بخاطر ویژوال بیسیک ۶ داده بیرون، (نگو چرا، که نمیدونم)
    فقط باهاش حال کن
    ببین به دو روش میشه لود کرد تو وی بی که خودت باید بلد باشی، یا اگر نه سرچ کن حتما به الحمدلله پیدا می‌کنی، یکی وب بروزر، و دیگری به روش inet.openUrl هست که یک ادرس عکس را از اینترنت برات میخونه.

    تو تنها با این خط کد URL باید لود کنی


    https://maps.googleapis.com/maps/api...l_refresh=true


    حالا این ادرس یکسری پارامتر داره که بهت میگم چه کار کنی که بتونی مکان دلخواهت را پیدا کنی

    جایی که نوشتم Esfahan اینجا مکانی هست که شما باید ادرس خودت را وارد کنی حالا با اسم مکان باشه و یا چه با ادرس GPS

    Zoom=13 هم که سواد خودت می رسه مال چیه
    همراه با Size هم همینطور

    حالا میرسیم به maptype
    اینجا نوع نقشه ات را تنظیم می‌کنی که میخواهی عکس باشه، نقشه باشه، یا ترکیب هر دو که حالتش ایناست
    * roadmap
    * satellite
    * hybrid

    به فرمتش هم دست نزن

    Visual refresh هم به دردت نمیخوره
    تمام



    ببین چه قدر دوست داشتم که برات مطلبو تو این ساعت گذاشتم

    پس در نتیجه ، و خدا تشکر را آفرید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    مرسی دوست دوست داشتنی ولی کده مشکل داره
    خوب عکس یا نقشه مورد نظر رو در کدوم مسیر باید ذخیره کنم؟
    در هر صورت متشکرم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    قربونت ،چیزی که بهت دادم کد نبود, api دادم

    معلومه نوشته منو بالا درست نخوندیا
    .
    .
    [[ببین به دو روش میشه لود کرد تو وی بی که خودت باید بلد باشی، یا اگر نه سرچ کن حتما به الحمدلله پیدا می‌کنی، یکی وب بروزر، و دیگری به روش inet.openUrl هست که یک ادرس عکس را از اینترنت برات میخونه]]

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    دوست عزیز دلم به خدا استرس دارم و نیاز فوری دارم به این برنامه و باید بعد از ۱۳ تحویل بدم خداهشا یه مثال بزنید؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    سریع و دقیق بگو ، دقیقا اون برنامه چیه و میخواهی چه کار بکنی.

    و بعدش نمایشت به شکل میخواهی باشه.

    و تعداد درخواست هایت به شکل هست، ایا لحظه به لحظه است یا خیر

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    دوست عزیزم استاد بزرگوارم
    من میخوام از گوگل مپ از لت و لانگ مورد نظر عکس بگیرم بعد در فایل یا دیتابیس ذخیره کنم اونی که واسم مهمه فقط گرفتن عکس و ذخیره کردن اونه در یه فایله
    خیلی خیلی ممنونم

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    اولا استاد خودتی
    دوما اینو از یک سایت برات پیدا کردم ، که شما به اون عمل کن برای اینکه بتونی درخواست بدی به http

    https://www.experts-exchange.com/que...rebox-VB6.html


    بعدش به جای اون ادرسی که که گوگل را داده ، شما ادرس گوگل مپ را بده

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    دوست عزیز من به WinHttpReq ارور میده!!!!
    من از رفرنس انتخابش کردم ولی باز ارور میده،،،،،،

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    اولا استاد خودتی
    دوما اینو از یک سایت برات پیدا کردم ، که شما به اون عمل کن برای اینکه بتونی درخواست بدی به http

    https://www.experts-exchange.com/que...rebox-VB6.html


    بعدش به جای اون ادرسی که که گوگل را داده ، شما ادرس گوگل مپ را بده

    راستی دوست عزیزم نام اون محل مورد نظر رو چطوری میتونم در نقشه بالای نشانه بنویسم؟
    فدات شم اگه ممکنه کمک کنید

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    متوجه سوالات نمیشم
    چه جوری محل، را در نقشه بالا نشون بدم؟؟؟؟؟
    ===========================

    من نمی‌دونم که سطح برنامه نویسی اندروید چه قدره حتی اگر دو کلمه تو اینترنت سرچ میزدی ، به خدا پیدا می کردی

    با این کد میتونی اون عکسو لود کنی، البته نیاز به کامپوننت Inet1 داری که باید به صفحه ات اضافه کنی
    Private Sub Command2_Click()
    Dim b() As Byte

    b() = Inet1.OpenURL("http://www.google.com/intl/en/images/logo.gif", icByteArray)

    Open App.Path & "\Image.jpg" For Binary As #1
    Put #1, 1, b
    Close #1

    Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path & "\Image.jpg")
    End Sub


    این هم یک نمونه دیگه

    Dim bb() As Byte

    inet.url = "http://galerie.xwp.pl/free/1/male/5.jpg"
    bb = inet.OpenURL(, icByteArray)

    Open "i.tmp" For Binary Access Write As #1
    Put #1, , bb
    Close #1

    Set Form1.pb = LoadPicture("i.tmp")



    این هم هست

    Rizpey.ir/NyjNc
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : شنبه 11 فروردین 1397 در 23:52 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    خیلی ممنون استاد ....
    خیلی ممنون خیلی عالی بود

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    استاد باباته
    زیر همین جا یک تشکر هست روش کلیک کافیه

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    سلام دوست عزیز
    راستی دوست عزیز یکی در مورد ایکونی که محل را نشان میده چطوری میتوان سایزش رو بزرگتر کرد و یه لیبل روش نوشت؟
    ودیگه اینکه میخوام سایز صفحه نمایش نقشه رو زرگتر نشون بده چکار باید بکنم؟
    راستی نقشه ای هستش که نام محل هارو فارسی نشان بده؟
    دیگه استادی من نمیدونم

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    استاد کمک کمک
    این عکسها در پیکچرباکس نمایش داده نمیشه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
    استاد من با فرمت jpg ذخیره کردم

    استاد .... استاد .....

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    پیام دادم بهت.

    فقط شما بگو برنامه ات قراره چکار کنه و میخوای چه کار کنی
    تا بهتر کمکت کنم

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    اولاندش غیر ممکنه
    دوما میشه ولی پدرت درمیاد تا انجامش بدی به صورت offline با bmp میشه و با online jpg میشه

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    اولاندش غیر ممکنه
    دوما میشه ولی پدرت درمیاد تا انجامش بدی به صورت offline با bmp میشه و با online jpg میشه
    عزیز دل
    من اون عکسهارو که گرفتم و در داریو مثلا c ذخیره کردن خوب ، میخوام اونا رو در پیکچرباکس نشان بدم یا در پیکچر باکس لودشون کنم همین.

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    ای بابا ببخشدا از پیام من بشمار تا ۹ پیام
    پستی که فرستادم یک بار دیگه نگاه بکن

    دقیقا قبلا جوابتو دادم

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    ای بابا ببخشدا از پیام من بشمار تا ۹ پیام
    پستی که فرستادم یک بار دیگه نگاه بکن

    دقیقا قبلا جوابتو دادم
    عزیز بزرگوار فدایی داری ولی در پیکچرباکس لود نمیشه فدات شم یه نگاهی بفرمایید

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    یک / غرورش چیهدو / نیازی به ذخیره سازی نداری
    سه / میتونی مستقیم عکس را از اینترنت لود کنی تو پیکچرز باکس

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    سلام استاد
    عزیز لود نمیشه به خدا ......

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    اگر وقت داری تا فردا صبر کن خودم یک نمونه برات بسازم

    فقط نگفتید ارورش چیه

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    ارورش اینه که تصور نقشه را عکس نمیشناسه

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    اگر وقت داری تا فردا صبر کن خودم یک نمونه برات بسازم


    فقط نگفتید ارورش چیه
    اگه لطف کنین ممنون میشم 😓😓😓😓😓

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    ببین این کدو خودم عینا بدون هیچ گونه تغییری برام کار دارد
    اگر داد برات که هیچی
    اگر نداد فقط دو مورد وجود داره که نمیزلره جناب عالی کارتو انجام بدی

    تست کن و بگو


    Dim b() As Byte

    b() = Inet1.OpenURL("https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=Esfahan&zoom=13&scale=false&size= 600x300&maptype=roadmap&format=jpg&visual_refresh= true", icByteArray)

    Open App.Path & "\Image.jpg" For Binary As #1
    Put #1, 1, b
    Close #1

    Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path & "\Image.jpg")
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : پنج شنبه 16 فروردین 1397 در 17:58 عصر

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    ببین این کدو خودم عینا بدون هیچ گونه تغییری برام کار دارد
    اگر داد برات که هیچی
    اگر نداد فقط دو مورد وجود داره که نمیزلره جناب عالی کارتو انجام بدی

    تست کن و بگو


    Dim b() As Byte

    b() = Inet1.OpenURL("https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=Esfahan&zoom=13&scale=false&size= 600x300&maptype=roadmap&format=jpg&visual_refresh= true", icByteArray)

    Open App.Path & "\Image.jpg" For Binary As #1
    Put #1, 1, b
    Close #1

    Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path & "\Image.jpg")
    استاد متاسفانه جواب نداد!
    در حقیقت اون تصاویر رو به عنوان عکس نمی شناسه


    عزیز دل من یه ocx تو اپارات دیدم که یه چنین کاری را انجام میده
    دوست عزیز من نظرت در مورد اسکرین شاپ چیه؟

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    خب در مرحله اول ادرس فایلی که میخواد ذخیره کنه را غیر از درایو C:\ بزار
    دوم از فایلت خروجی بگیر
    بعد به صورت administrator اجراش کن ببین میشه یا نه

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    سلام دوست عزیز
    متاسفانه باز ارور میده .... نشد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 01.jpg‏ (97.7 کیلوبایت, 47 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 02.jpg‏ (91.0 کیلوبایت, 47 دیدار)

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    دوست عزیز ببخشید اینم
    TxtUrl.Text = "http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=" & TLAT_LNG1.Text & "&zoom=" & Text1.Text & "&size=" & Text5.Text & "&maptype=" & Combo2.Text & "&markers=color:green|size:LARGE|label:B|" & TLAT_LNG1.Text & "&sensor=false"

    ونمیدونم این جه اروری میاد؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 03.jpg‏ (97.3 کیلوبایت, 47 دیدار)

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    چی بگم والا ، همه چیت درسته
    اون ارور اول که بهت میگم چه کار کن
    درمورد دوم بیشتر تداخلی برنامه و نرم‌افزار هست یکی از علت هایش همون سیستم عامل می‌باشد

    اگر امکان داره و مشکلی نیست فقط اون بخش از برنامه ات مربوط به گوگل مپ میشه برام به صورت خصوصی ارسال بکن ، که ناراحت خاطر نشی

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    دوست عزیزم کل برنامه مربوطه را به صورت عکس فرستادم فقط همون کامنده
    شما در مورد screenshap برنامه ای نوشتین؟

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    بیا اینو دانلود بکن، ببینم دیگه چته
    (تا یک هفته دیگه پاک میشه)
    http://up.shamsipour-ac.ir/uploads/f...Googlemaps.rar
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : شنبه 18 فروردین 1397 در 07:31 صبح

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    بیا اینو دانلود بکن، ببینم دیگه چته
    (تا یک هفته دیگه پاک میشه)
    http://up.shamsipour-ac.ir/uploads/f...Googlemaps.rar
    دوست عزیزم خیلی ممنون از محبت شما
    حالا در یه کامپیوتر دیگه کار کرد حتما وبی من یا کامپیوتر من مشکل داره
    برای بزرگتر نشاندادن نشانه گر کدوم سایز رو باید تغییر بدم؟ اصلا به جای اون بادکنکی میتونم از شکل دیگه استفاده کنم؟

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ذخیره نقشه گوگل مپ به صورت عکس

    کدشو مینویسیم بهت میدم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: استفاده از گوگل مپ به صورت حرفه ای
    نوشته شده توسط sun2rise در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 فروردین 1395, 10:35 صبح
  2. بهترین حالت برای اضفه کردن فیلم و نقشه گوگل مپ به سایت
    نوشته شده توسط <?php?> در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1394, 12:02 عصر
  3. بازگردانی بایتهای ذخیره شده در دیتابیس به صورت عکس
    نوشته شده توسط محمدجواد67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 21:51 عصر
  4. سوال: ذخیره قسمتی از بافر به صورت عکس
    نوشته شده توسط moonDark در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آبان 1391, 23:53 عصر
  5. ذخیره خطوط ترسیمی به صورت عکس
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 20:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •