نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رفع خطای subscript out of range

  1. #1

    Post رفع خطای subscript out of range

    با سلام
    من برای بخش لود یه برنامه ویرایش متن نیاز دارم تا ورودی رو به دو بخش تقسیم کنم که کد زیر رو براش نوشتم :


    cd1.ShowOpen
    filepath = cd1.FileName
    If filepath <> "" Or filepath <> Null Then


    If InStr(1, filepath, ".txt", vbTextCompare) = 0 And InStr(1, filepath, ".mte", vbTextCompare) = 0 Then
    MsgBox "The Selected Format Is Not Supported By This Programm . Please Select File By Folowing Formats : .TXT , .MTE ."
    Exit Sub
    End If




    Open cd1.FileName For Input As #1
    While Not EOF(1)
    Input #1, text
    Form4.rtb1.text = Form4.rtb1.text + text + vbCrLf
    Wend
    Close #1






    Dim longtxt As String
    longtxt = rtb1.text
    Dim sepratetxt() As String
    sepratetxt() = Split(longtxt, "//Header_Is_Over//", 1)








    Form3.rtb1.text = sepratetxt(0)
    rtb1.text = sepratetxt(1)








    If sepratetxt(0) <> "" Or sepratetxt(0) <> " " Then
    Label3.Caption = yes
    End If






    Else
    MsgBox "No file Selected As a Source"
    End If





    حالا مشکل اینجاست که موقع اجرا بعد از انتخاب فایل روی خط

    Form3.rtb1.text = sepratetxt(0)
    rtb1.text = sepratetxt(1)


    ارورsubscript out of range میده .
    چطور باید رفعش کنم ؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: رفع خطای subscript out of range

    با سلام
    هیچ کدوم از اساتید راه حلی نداشتن ؟ حتی اگر ایده ای دارید یا میدونید چطور همینکارو به نحو دیگه ای انجام بدم لطفا بیان کنید .
    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: رفع خطای subscript out of range

    سلام
    خب شاید اون عبارت وجود نداشته که آرایه تشکیل نشده، چون پیام میده اندیس خارج از محدوده
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: خطای Subscript out of range در هنگام باز کردن VB
    نوشته شده توسط earse+erse در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 آبان 1393, 17:45 عصر
  2. بررسی خطای Subscript out of range در هنگام خالی بودن یک آرایه
    نوشته شده توسط abolfazl-z در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1391, 19:31 عصر
  3. RunTime Error 9:subscript out of range
    نوشته شده توسط adabyron در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 15:26 عصر
  4. subscript out of range
    نوشته شده توسط saadatdoost در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 10:29 صبح
  5. خطای data out of rang
    نوشته شده توسط احد در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1383, 13:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •