نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در لود کردن عکس های png در codeigniter

  1. #1

    Question مشکل در لود کردن عکس های png در codeigniter

    سلام دوستان .. بنده در کدایگنایتر نمیتونم عکس های png رو لود کنم .. درحالی که عکس های jpg که در همون مسیر وجود داره درست لود میشه... تو آدرس دهی هم از
    base_ur() استفاده میکنم پس مشکل از اون نیست . همون طور که گفتم عکس های jpg با کد مشابه لود میشه اما وقتی میخووام png ها رو لود کنم نمیشه ...اگر کسی تجربه ای داره خوشحال میشم راهنماییم کنه.. ممنونم


    <a class="social-a" href="#" target="_blank">
    <img class="social" src="<?php echo base_url();?>attaches/images/social/facebook.png">
    </a>

  2. #2

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس های png در codeigniter

    سلام
    چک کنید شاید پسوند فایلتون با حروف بزرگ باشه مثلا اینطوری facebook.PNG
    احتمالا آدرس عکس رو اشتباه وارد میکنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در لود کردن عکس های png در codeigniter

    نقل قول نوشته شده توسط faryas مشاهده تاپیک
    سلام دوستان .. بنده در کدایگنایتر نمیتونم عکس های png رو لود کنم .. درحالی که عکس های jpg که در همون مسیر وجود داره درست لود میشه... تو آدرس دهی هم از
    base_ur() استفاده میکنم پس مشکل از اون نیست . همون طور که گفتم عکس های jpg با کد مشابه لود میشه اما وقتی میخووام png ها رو لود کنم نمیشه ...اگر کسی تجربه ای داره خوشحال میشم راهنماییم کنه.. ممنونم


    <a class="social-a" href="#" target="_blank">
    <img class="social" src="<?php echo base_url();?>attaches/images/social/facebook.png">
    </a>
    درود
    اگر اروری در Inspector در کد دریفات می کنید ارسال کنید و لاغیر به آدرس نگاه کنید ببیند اصلا لینک درست لود میشه یا نه.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل لود کردن عکس در image1 در هنگام اجرا
    نوشته شده توسط farghabil در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 21:38 عصر
  2. مشكل در لود كردن عكس
    نوشته شده توسط reza_66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1392, 18:42 عصر
  3. مشکل در لود کردن عکس در image
    نوشته شده توسط vb.net2008 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 31 تیر 1390, 00:18 صبح
  4. سوال: مشکل با لود کردن عکس
    نوشته شده توسط apadana2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1389, 13:39 عصر
  5. مشکل با لود کردن عکس در vs.net
    نوشته شده توسط once4ever در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 15:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •