نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: در برنامه نویسی شی گرایی منظور از شی چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Net
    پست
    126

    در برنامه نویسی شی گرایی منظور از شی چیه؟

    سلام من دارم برنامه نویسی شی گرا یاد میگیرم و چند تا سوال برام پیش امده ممنون میشم دوستانن راهنمایی کنم
    در شی گرایی منظور از شی چیه؟ ایا منظور همون متغیر ؟
    بعد در کد زیر منظور از this چیه؟
    this->age = age

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: در برنامه نویسی شی گرایی منظور از شی چیه؟

    تو برنامه شی گرایی شی مثل همون اشیا تو دنیای واقعی فرض می شن حالا این شی ما ویژگی هایی داره دیگه مثلا یک ماشین رو در نظر بگیرید این ماشین اسمش فلانه رنگش مشکی 700 اسب بخار قدرت داره و ... اینا همه ویژگی های این شی هستن که همه قرار میگیرن تو کلید واژه this
    به عنوان مثال :

    class car {
    public $name;
    public $color;
    public $hp;

    public function save_in_DB()
    {
    //code for save this car in database
    $name=$this->name;
    $color=$this->color;
    $hp=$this->hp;
    $query="INSERT INTO cars ($name,$color,$hp)";
    //and ......
    }
    }


    این یک نمونه بسیار ساده شی گرایی که ما ماشین تو دنیایی واقعی رو یک شی در نظر گرفتیم
    حالا از این شی (کلاس ) نمونه سازی می کنیم:
    $mycar=new car();
    $mycar->name="BMW";
    $mycar->color="Black";
    $mycar->hp="750";
    $mycar->save_in_DB();



    امید وارم خوب توضیح داده باشم :)
    البته مطلب در این زمینه خیلی هست سرچ کنید :)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Net
    پست
    126

    نقل قول: در برنامه نویسی شی گرایی منظور از شی چیه؟

    ممنون از جوابتون فقط من درست نگرفتم هنوز
    حالا name,color,hp که به رنگ مشکی نوشتید چی هستند ؟ که قبلش this گذاشتید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: در برنامه نویسی شی گرایی منظور از شی چیه؟

    تو قسمت اول که یک کلاس تعریف کردم به اسم car که حالا یک سری ویژگی ها داره : نام و رنگ و ...
    تو قسمت دوم از این کلاس یک نمونه سازی کردم و به ویژگی هاش مقدار دادم و در نهایت متد ذخیره در دیتابیس رو فراخوانی کردم

    کلید واژه this از اسمش هم مشخصه دیگه ویژگی ها متد ها و هر چیزی که مربوط به این کلاسی که داخلش هستیم رو واست برمیگردونه
    از یک IDE خوب استفاده کنید که راحت بتونید کد بزنید مثل Adobe dreamweaer 2015

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: در برنامه نویسی شی گرایی منظور از شی چیه؟

    اگه همون مثال ماشین رو در نظر بگیری
    کلاس مثل یه کارخونه تولید ماشینه توش باید تعریف کنی که چه مشخصاتی دارن ماشین ها (مثل رنگ و قدرت موتور و .... ) و چه کارهایی میتونه بکنه ماشین (مثل حرکت کردن - جابجا کردن بار - تصادف کردن و ... ) که به صورت متغییر و تابع مینویسیمشون تو کلاس

    شی میشه ماشین های یکه اون کارخونه میسازه و هر ماشین مشخصات و عملکرد هایی که توی کلاس تعریف کردی رو به خودش میگیره


    کلمه this به اون ماشین یا شی اشاره داره که داره ساخته میشه یا توابع رو فراخانی داره میکنه
    مثلا شما داری کلاس رو میسازی میگی
    یه ماشین رو بساز
    به اون رنگ آبی بده
    به اون 4 تا در بده
    اگه پدال گاز اون رو فشار دادن حرکت کنه

    کلمه اون یا this داره به اون به ماشین یا شی اشاره میکنه که تو اون لحظه داره ساخته میشه یا یکاری میکنه
    مثلا اگه شما یه شی ماشین بسازی با پلاک 666 هروقت این ماشین یک تابع از کلاس رو فراخانی بکنی توی کلاس کلمه this به اون ماشین 666 اشاره داره


    متغیر یه فضای حافظست که توش داده ذخیره میتونی بکنی این داده میتونه یه عدد باشه یا یک حرف باشه یا یک شی باشه ربطی به شی نداره

  6. #6

    نقل قول: در برنامه نویسی شی گرایی منظور از شی چیه؟

    سلام به همه شما عزیزان
    در وردپرس یک فرم رو دارم که حین اجرا این خطارو میگیره.
    میشه لطفا راهنمایی بفرمایید.
    خطا اینه
    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in E:\xampp\htdocs\wp-content\plugins\persian-gravity-forms\includes\class-multipage-navigation.php on line 24

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: در برنامه نویسی شی گرایی منظور از شی چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط youamir9 مشاهده تاپیک
    سلام به همه شما عزیزان
    در وردپرس یک فرم رو دارم که حین اجرا این خطارو میگیره.
    میشه لطفا راهنمایی بفرمایید.
    خطا اینه
    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in E:\xampp\htdocs\wp-content\plugins\persian-gravity-forms\includes\class-multipage-navigation.php on line 24
    سلام .بهتر بود یک تاپیک جدید ایجاد میکردید
    خطا کاملا مشخص هست میگه که تابع count (که برای شمارش تعداد عناصر آرایه ها استفاده میشه) پارامتری که بهش دادید یک ارایه یا یک شی قابل شمارشی نیست
    خوب باید ببینید چه پارمتری فرستادی به تابع

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت دو خصوصیت در برنامه نویسی شی گرا
    نوشته شده توسط yavar00111 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 17:17 عصر
  2. سوال: معنی تابع Protected شده در برنامه نویسی شی گرا
    نوشته شده توسط Mehdi Naderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 16:24 عصر
  3. کاربرد protected در برنامه نویسی شی گرایی
    نوشته شده توسط هم دانشگاهی در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 22:30 عصر
  4. تست واحد در برنامه نويسي شي گرا
    نوشته شده توسط ahmad_2010 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آذر 1389, 12:20 عصر
  5. مشکل در برنامه نویسی شی گرا
    نوشته شده توسط LazyComputerStudent در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 بهمن 1386, 23:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •