نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: embed کردن چند exe به exe اصلی پروژه

  1. #1

    embed کردن چند exe به exe اصلی پروژه

    سلام دوستان
    چطوری پروژه Selenium را به یک Exe تبدیل کنم؟ میخوام chromeDriver و geckodriver را به exe پروژه embed کنم.(#C)


    Untitled.jpg

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: embed کردن چند exe به exe اصلی پروژه

    با سلام
    اگر سورس پروژه رو در اختیار دارید میتونید اون رو در Solution اضافه کنید و از اون استفاده کنید
    ولی اگر سورس رو ندارید میتونید اون رو در Resource برنامه قرار بدید و موقع استفاده Extract کنید و پس از استفاده اون رو حذف کنید
    به صورت مختصر:

    string path = Path.Combine(Path.GetTempPath(), "tempfile.exe");
    File.WriteAllBytes(path, Properties.Resources.MyProgram);
    using (Process exeProcess = Process.Start(path))
    {
    exeProcess.WaitForExit();
    File.Delete(path);
    }

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : پنج شنبه 02 فروردین 1397 در 06:26 صبح
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: embed کردن چند exe به exe اصلی پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    اگر سورس پروژه رو در اختیار دارید میتونید اون رو در Solution اضافه کنید و از اون استفاده کنید
    ولی اگر سورس رو ندارید میتونید اون رو در Resource برنامه قرار بدید و موقع استفاده Extract کنید و پس از استفاده اون رو حذف کنید
    به صورت مختصر:

    string path = Path.Combine(Path.GetTempPath(), "tempfile.exe");
    File.WriteAllBytes(path, Properties.Resources.MyProgram);
    using (Process exeProcess = Process.Start(path))
    {
    exeProcess.WaitForExit();
    File.Delete(path);
    }

    موفق باشید





    سلام دوست عزیز

    فایل chromdriver.exe و geckodriver.exe با نصب سلنیوم و selenium chromdriver و ... و بعد از build کردن در پوشه ی release ایجاد میشن و برای اجرا بهشون نیاز هست ینی وقتی پاکشون میکنم برنامه اجرا نمیشه و پیغام میده که chromedriver نیاز هست.

    nuget.jpg

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال درباره پروتکت کردن فایل EXE ی پروژه با EZIRIZ
    نوشته شده توسط rezam44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 00:14 صبح
  2. اضافه کردن چند سطر به ديتابيس
    نوشته شده توسط mina1363 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1387, 11:17 صبح
  3. سوال: متصل کردن چند فایل به هم
    نوشته شده توسط ابوذر محمودی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 18:53 عصر
  4. سوال درمورد add کردن چند زبان به یک پروژه
    نوشته شده توسط taghavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1383, 15:14 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •