نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست تبدیل کد #C به VB.NET

  1. #1

    درخواست تبدیل کد #C به VB.NET

    با سلام و تبریک سال 97

    من در مورد موضوعی دارم تحقیق میکنم که موضوعش تا حد زیادی در مقاله ای که در این سایت هست و کدهاش به زبان #C هست نزدیکه . . . اما من نتونستم کدهاشو به VB.Net تغییر بدم از برنامه های تبدیل استفاده کردم ولی اررور میداد VB.Net . . . .

    از دوستان کسی میتونه کد هاشو تبدیل شده به VB.Net اینجا بزاره ؟

    این سایت

    https://www.codeproject.com/articles...process-memory

    ممنون./

  2. #2

    نقل قول: درخواست تبدیل کد #C به VB.NET


    Imports System
    Imports System.Diagnostics
    Imports System.Runtime.InteropServices
    Imports System.Text


    Public Class MemoryRead
    Const PROCESS_WM_READ As Integer = &H10


    <DllImport("kernel32.dll")> _
    Public Shared Function OpenProcess(dwDesiredAccess As Integer, bInheritHandle As Boolean, dwProcessId As Integer) As IntPtr
    End Function


    <DllImport("kernel32.dll")> _
    Public Shared Function ReadProcessMemory(hProcess As Integer, lpBaseAddress As Integer, lpBuffer As Byte(), dwSize As Integer, ByRef lpNumberOfBytesRead As Integer) As Boolean
    End Function


    Public Shared Sub Main()
    Dim process As Process = Process.GetProcessesByName("notepad")(0)
    Dim processHandle As IntPtr = OpenProcess(PROCESS_WM_READ, False, process.Id)


    Dim bytesRead As Integer = 0
    Dim buffer As Byte() = New Byte(24) {}
    ''Hello World!' takes 12*2 bytes because of Unicode


    ' 0x0046A3B8 is the address where I found the string, replace it with what you found
    ReadProcessMemory(CType(processHandle, Integer), &H46a3b8, buffer, buffer.Length, bytesRead)


    Console.WriteLine(Encoding.Unicode.GetString(buffe r) + " (" + bytesRead.ToString() + "bytes)")
    Console.ReadLine()
    End Sub
    End Class



    Imports System
    Imports System.Diagnostics
    Imports System.Runtime.InteropServices
    Imports System.Text


    Public Class MemoryRead
    Const PROCESS_VM_WRITE As Integer = &H20
    Const PROCESS_VM_OPERATION As Integer = &H8


    <DllImport("kernel32.dll")> _
    Public Shared Function OpenProcess(dwDesiredAccess As Integer, bInheritHandle As Boolean, dwProcessId As Integer) As IntPtr
    End Function


    <DllImport("kernel32.dll", SetLastError := True)> _
    Shared Function WriteProcessMemory(hProcess As Integer, lpBaseAddress As Integer, lpBuffer As Byte(), dwSize As Integer, ByRef lpNumberOfBytesWritten As Integer) As Boolean
    End Function


    Public Shared Sub Main()
    Dim process As Process = Process.GetProcessesByName("notepad")(0)
    Dim processHandle As IntPtr = OpenProcess(&H1f0fff, False, process.Id)


    Dim bytesWritten As Integer = 0
    Dim buffer As Byte() = Encoding.Unicode.GetBytes("It works!" & vbNullChar)
    ' '\0' marks the end of string


    ' replace 0x0046A3B8 with your address
    WriteProcessMemory(CType(processHandle, Integer), &H46a3b8, buffer, buffer.Length, bytesWritten)


    Console.ReadLine()
    End Sub
    End Class

  3. #3

    نقل قول: درخواست تبدیل کد #C به VB.NET

    Alirezanet مرسی دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: درخواست تبدیل کد #C به VB.NET

    از این سایت برای تبدیل استفاده کنید
    https://www.carlosag.net/tools/codetranslator

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست تبدیل کد C++‎ به vb.net
    نوشته شده توسط rasoulb7 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 خرداد 1393, 22:54 عصر
  2. سوال: بروز مشکل در تبدیل کد #C به VB.NET
    نوشته شده توسط gilsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1391, 16:38 عصر
  3. درخواست تبدیل پروژه #C به vb.net
    نوشته شده توسط tam2145 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1391, 13:41 عصر
  4. درخواست تبدیل پروژه ++C به vb.net یا C#‎.net
    نوشته شده توسط goldpower در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1391, 10:52 صبح
  5. کمک : تبدیل کد html به vb.net
    نوشته شده توسط barnameye_man در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 15:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •