نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار نکردن Kendo UI

  1. #1

    کار نکردن Kendo UI

    سلام دوستان
    من Kendo ui 2018 برای asp.net mvc رو دانلود و نصب کردم . دموی خود kendo کار میکنه و مشکلی نداره

    من تمامی مراحل رو طبق آموزش خود سایت مرجع انجام دادم :
    https://docs.telerik.com/aspnet-mvc/.../asp-net-mvc-5

    فقط اینکه چون BundleConfig.cs در پروژم نبود و بلد نبودم چطوری ایجادش کنم ، به صورت دستی استایل ها و js ها رو در پروژه فراخوانی کردم

    الان همه کار ها رو کردم ، یه کد ساده kendo گذاشتم کار نمی کنه


    @(Html.Kendo().DatePicker().Name("datepicker"))




    این هم عکسی که نشون میده فایل های css و js کامل لود شده اند :




    الان DataPicker بالا کار نمیکنه

    مشکل از کجاست ؟

    VS2013
    asp.net mvc 5.2

  2. #2

    نقل قول: کار نکردن Kendo UI

    خب وقتی داخل تکست باکس کلیک میکنید خطا ندارید؟ بعد چرا استایل ها و اسکریپ های شما داخل div قرار گرفتن؟ همینطور فایل kendo.aspnetmvc.min.js رو من نمیبینم قرار داده باشید؟

تاپیک های مشابه

  1. دریافت پارامتر نال در سمت سرور موقع کار با kendo ui
    نوشته شده توسط javadnaby در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1394, 17:00 عصر
  2. کار نکردن jquery ui
    نوشته شده توسط cpuram در بخش jQuery
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 19 اردیبهشت 1393, 18:20 عصر
  3. کار نکردن validator برای custom editor ها در گرید kendo
    نوشته شده توسط soroush.elec در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اسفند 1392, 10:25 صبح
  4. مشکل کار نکردن دکمه Create در Kendo Grid
    نوشته شده توسط soroush.elec در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 اسفند 1392, 11:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •