نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل آپلود در fileupload

  1. #1

    مشکل آپلود در fileupload

    سلام.
    این کد وب کانفیگ هست:

    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.0"></compilation>
    <httpRuntime requestValidationMode="2.0" maxRequestLength="10000000" useFullyQualifiedRedirectUrl="true" executionTimeout="700"/>
    </system.web>

    <system.webServer>
    <security>
    <requestFiltering><requestLimits maxAllowedContentLength="300000000" /></requestFiltering>
    </security>
    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/>
    </system.webServer>


    قبلا به راحتی فایل ها آپلود میشدن اما الان فایل بیشتر از 100 کیلو رو آپلود نمیکنه!
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل آپلود در fileupload

    سلام
    از این استفاده کنید ... باید Framework 4.5 داشته باشید تا 1 گیگ بتونید ارسال کنید .


    <configuration>
    <system.web>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
    <httpRuntime requestValidationMode="2.0" targetFramework="4.5" maxRequestLength="2147483647" executionTimeout="2600" requestLengthDiskThreshold="2147483647"/>
    </system.web>
    <system.webServer>
    <security>
    <requestFiltering>
    <requestLimits maxAllowedContentLength="2147483647" />
    </requestFiltering>
    </security>
    </system.webServer>
    </configuration>

  3. #3

    نقل قول: مشکل آپلود در fileupload

    ممنونم ولی مشکل حل نشد
    کلا در قسمت آپلود فایل ها یا در ایجاد پست(پستی که تصویر داره)فایل بیشتر از 100 کیلو رو آپلود نمیکنه.
    قبلا اینجوری نبود کلی فایل بالای 10 مگ آپلود شده دارم.

  4. #4

    نقل قول: مشکل آپلود در fileupload

    پروژتون تحت وب هست یا روی سیستم خودتون دارید اجراش میکنید ؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل آپلود در fileupload

    این رو هم یه نگاه بنداز : https://barnamenevis.org/showthread.p...9%88-Asp-net-C

  6. #6

    نقل قول: مشکل آپلود در fileupload

    ممنون ولی مشکل من ارسال عکس نیست
    به راحتی فایل و عکس با حجم بالا آپلود میشد تااینکه بدون اینکه دلیلش رو متوجه بشم علت چیه آپلود فایل(عکس،zip,pdf)به 100 کیلو تغییر کرد و هنوز راه حلی پیدا نکردم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل آپلود در سایت
    نوشته شده توسط batman1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1394, 00:20 صبح
  2. سوال: هنوز مشکل من در FileUpload حل نشده !!!
    نوشته شده توسط masoud_dmp در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 آذر 1392, 11:40 صبح
  3. سوال: مشکل آپلود در وردپرس
    نوشته شده توسط iman_k26 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1392, 11:10 صبح
  4. مشکل با کنترل fileupload در داخل Updatepanel
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 17:47 عصر
  5. مشکل font در آپلود سایت بر روی وب
    نوشته شده توسط mp2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مهر 1386, 23:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •