نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال پارامتر با متد post

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    77

    ارسال پارامتر با متد post

    سلام من می خوام چند پارامتر با استفاده از متد post از یک صفحه به صفحه ای دیگه ارسال کنم
    ولی نمی خوام از form ها استفاده کنم
    کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

    حدودا مثل همین کاری که در گاه بانک می کنه
    که پارامتر به صفحه ای ارسال می کنیم
    و جوابشو می گیریم
    ممنون دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال پارامتر با متد post

    چرا از سشن استفاده نمی کنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ارسال پارامتر با متد post

    البته جسارت نباشه ولی فکر کنم کوکی مناسب ترباشه چون سشن تو سرور ذخیره میشه کوکی تو کلاینت
    البته بستگی داره اطلاعات چی باشن
    اصن میتونید تو صفحه اول اونارو یجا ذخیره کنید (مثل دیتابیس ) تو صفحه دوم بخونید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال پارامتر با متد post

    ایشون البته به نظرم منظورشون ارسال پارامتر به همراه یه آدرس هست یعنی همون طوری که در کوئری استرینگ داخل url مقادیری میرن ایشون همون رو می خوان بدون اینکه این مقادیر در url درج بشه در درگاه پرداخت این مورد رو دیدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ارسال پارامتر با متد post


  6. #6

    نقل قول: ارسال پارامتر با متد post

    سلام دوست عزیز
    یه روش استفاده از ایجکس هست.

    $.post('/foo.php', { key1: 'value1', key2: 'value2' }, function(result) {
    alert('successfully posted key1=value1&key2=value2 to foo.php');
    });

    --------------------------------------------
    مسافرخانه های مشهد نزدیک حرم

تاپیک های مشابه

  1. ارسال پارامترها با متد Post به یک URL
    نوشته شده توسط سیدجواد در بخش Python
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1394, 16:03 عصر
  2. سوال: ارسال اطلاعات با متد post به دامینی دیگر
    نوشته شده توسط nsco_nsco در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1394, 23:12 عصر
  3. مشکل با ارسال اطلاعات با متد POST
    نوشته شده توسط flash118 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1393, 19:37 عصر
  4. ارسال اطاعات با متد post در xmlhttp با asp
    نوشته شده توسط programset در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1393, 23:54 عصر
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آبان 1393, 10:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •