نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره تصاویر در فیلد Blob دیتابیس

  1. #1

    ذخیره تصاویر در فیلد Blob دیتابیس

    با سلام
    من یه برنامه قدیمی دارم که تصاویر را در فیلد Blob ذخیره میکنه، مشکلی که دارم تصاویر را نمایش نمی دهد و من کد دیگه ای نوشتم به صورت لوکال کار میکنه ولی تو کدهای این برنامه کار نمیکنه با اینکه ظاهرا هیچ مشکلی نداره. تصویر در دینابیس به این شکل نمایش میده
    (Blob)29.37KB


    echo TableData("<img height=150 width=100 src=\"../../Images/ShowPic.php?PhotoID=".$rec['ID']."\">",'center');

    برای نمایش هم از این کد
    header("Content-Type: ".$rec['imagetype']);
    echo $rec['photo'];

    چند روز است که وقتم را گرفته، دوستان لطف کنن راهنمایی کنن.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ذخیره تصاویر در فیلد Blob دیتابیس

    ذخیره عکس تو دیتابیس کار زیاد درستی نیست خیلی هم دردسر داره
    عکس آپلود کنید و ادرس اون رو تو دیتابیس ذخیره کنید

  3. #3

    نقل قول: ذخیره تصاویر در فیلد Blob دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    ذخیره عکس تو دیتابیس کار زیاد درستی نیست خیلی هم دردسر داره
    عکس آپلود کنید و ادرس اون رو تو دیتابیس ذخیره کنید
    با سلام
    بله حق با شماست، منم تابحال این کارو انجام ندادم. اما این سیستم توسط دیگران تولید شده و پشتیبانی با من است.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ذخیره تصاویر در فیلد Blob دیتابیس

    اول اینکه نگفتی چی خروجی میگیری نمایش داده نمیشه یعنی چی ؟ آیا صفحه سفید میاد ؟
    کد ذخیره سازی رو چک کن ببین با base64 کدش نکرده باشه موقع ذخیره سازی در اینصورت موقع نمایش باید اول دیکد کنی
    حتما این رو هم میدونی که موقع خروجی دادن هیچ چیز دیگری نباید جز این دو خط زیر بنویسی ؟ حتی اسپیس هم میتونه خراب کنه
    header("Content-Type: ".$rec['imagetype']);
    echo $rec['photo'];

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش برنامه ذخیره تصاویر در دیتابیس Sql و کار با عکس ها
    نوشته شده توسط behrooz69 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1398, 11:00 صبح
  2. ذخیره تصاویر در بانک
    نوشته شده توسط rostamedastan در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1392, 10:09 صبح
  3. حرفه ای: مشکل با ذخیره تصاویر در دیتابیس
    نوشته شده توسط mmnoody2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1388, 19:44 عصر
  4. خبر: ذخیره تصاویر در اراکل با دلفی
    نوشته شده توسط Ali_M_K در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1387, 08:11 صبح
  5. ذخیره اطلاعات در فیلد های Access
    نوشته شده توسط BehnamPro در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1385, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •