نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد جستجوی کلمات کلیدی

  1. #1

    کد جستجوی کلمات کلیدی

    سلام سال نو مبارک
    من یه پروژه دارم که یه قسمتیش جستجوی یه کلمه یا کلمات در یک مقالس
    منتهی این کدو خییییییلی وقت پیش توی php نوشتم اما الان اصلا یادم نیس php رو
    و خب کد هم کامله کامل نیستش
    توی C++‎‎‎‎‎‎‎ نوشتم ولی خب خوب در نمیاد ، php رو لازم دارم البته خودم خطوطشو نوشتم چ کاری انجام میدن ولی خب نمیدونم چطوری باید جستجوش کنم اصلا گیجم
    اگه کسی کدشو به یه زبان دیگم داره بهم بده خوب میشه خودم میتونم تبدیلش کنم
    اینم تصویر کد :
    http://uupload.ir/files/4qk9_screenshot_(778).png
    آخرین ویرایش به وسیله zamani73 : یک شنبه 05 فروردین 1397 در 16:25 عصر

  2. #2

    نقل قول: کد جستجوی کلمات کلیدی

    لطفا هرکس میتونه کمکم کنه ضروری هستش
    برنامه مشابه هم باشه خوبه خودم ویرایش میکنم
    فقط این کاری که گفتمو انجام بده
    http://uupload.ir/files/4qk9_screenshot_(778).png

  3. #3

    نقل قول: کد جستجوی کلمات کلیدی

    کسی نمیتونه کمک کنه؟
    هزینشو میدم والا برنامه php رو هم که گذاشتم اصلا همین php رو کامل کنید

  4. #4

    نقل قول: کد جستجوی کلمات کلیدی

    هلپ خدایی کمک کنید دیگه

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ی جستجوی کلمات کلیدی توسط گوگل
    نوشته شده توسط resident در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 31 تیر 1393, 18:55 عصر
  2. کد جستجو sql برای جستجوی مطالب سایت توسط فیلد کلمات کلیدی
    نوشته شده توسط javaheri123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 12:40 عصر
  3. سوال: جستجوی کلمات کلیدی در وب سایت توسط موتور جستجو
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 10:40 صبح
  4. مشکل در جستجوی کلمات مشابه در دیتاگرید با کد Sql
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1387, 14:12 عصر
  5. جستجوی کلمات کلیدی
    نوشته شده توسط ParWin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آبان 1382, 19:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •