نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر Opacity تصویر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    تغییر Opacity تصویر

    با سلام و تبریک سال نو
    من در قسمتی از برنامه­ام از Image برای نمایش تصویر استفاده کرده­ام و Opacity اون رو برابر 0.5 قراردادم
    حالا میخوام در زمان MouseOver تغییر در Opacity ایجاد کنم و پس از خروج به حالت قبل برگردونم
    در برنامه­ام بصورت زیر عمل کردم
    private void imgClose_MouseLeave(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    imgClose.Opacity = Opacity.CompareTo(1);
    }

    private void imgClose_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    imgClose.Opacity = Opacity.CompareTo(0.5);
    }
    ولی عمل نمیکنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: تغییر Opacity تصویر

    با سلام
    دوستان عزیز کسی در این خصوص اطلاعی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تغییر Opacity تصویر

    سلام بهتره با استفاده از Style و افزودن Trigger برای MouseOver کنترل Image این کار را انجام بدی

    <Window x:Class="WpfApp5.MainWindow"
    xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008"
    xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006"
    xmlns:local="clr-namespace:WpfApp5"
    mc:Ignorable="d"
    Title="MainWindow" Height="350" Width="525">
    <Window.Resources>
    <Style x:Key="ImageStyle" TargetType="{x:Type Image}">
    <Setter Property="Opacity"
    Value="0.5" />
    <Style.Triggers>
    <Trigger Property="IsMouseOver"
    Value="True">
    <Setter Property="Opacity"
    Value="1" />
    </Trigger>
    </Style.Triggers>
    </Style>
    </Window.Resources>
    <StackPanel>


    <Image Source="D:\img.jpg"
    Style="{StaticResource ImageStyle}"
    Width="50"
    Height="50" />


    </StackPanel>
    </Window>
    First,solve the problem then write the code

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: تغییر Opacity تصویر

    متشکر از لطقت
    اما نمی شه از MouseOver برای اینکار استفاده کرد
    پس این دستور چه موقع عمل میکنه
    مرسی

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تغییر Opacity تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط MMR_1234 مشاهده تاپیک
    متشکر از لطقت
    اما نمی شه از MouseOver برای اینکار استفاده کرد
    پس این دستور چه موقع عمل میکنه
    مرسی
    MouseOver ایونتی درWinform هست معادل آن در WPF ایونت MouseEnter هست


    <Image x:Name="img"
    Source="D:\img.jpg"
    Width="50"
    Height="50"
    MouseEnter="img_MouseEnter"
    MouseLeave="img_MouseLeave"/>




    private void img_MouseEnter(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    img.Opacity = 1;
    }


    private void img_MouseLeave(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    img.Opacity = 0.5;
    }
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. تغییر کیفیت تصویر از 300dpi به 72 و بلعکس
    نوشته شده توسط nima_jafari در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1385, 12:00 عصر
  2. تغییر اندازه تصویر
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 تیر 1383, 21:16 عصر
  3. تغییر اندازه تصویر Resize
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 اسفند 1382, 15:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •