نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اشتباه نمایش داده در DropDownList

  1. #1

    اشتباه نمایش داده در DropDownList

    سلام
    من کدهای زیر را نوشته ام


    // GET: Home/Edit/5
    public ActionResult Edit(int? id)
    {
    if (id == null)
    {
    return new HttpStatusCodeResult(HttpStatusCode.BadRequest);
    }
    Person person = db.People.Find(id);
    if (person == null)
    {
    return HttpNotFound();
    }
    ViewBag.SexId = new SelectList(db.Sexes, "SexId", "Name", person.SexId);
    return View(person);
    }

    و

    @model DropDwonListEdit.Models.Person



    @{
    ViewBag.Title = "Edit";
    }


    <h2>Edit</h2>




    @using (Html.BeginForm())
    {
    @Html.AntiForgeryToken()

    <div class="form-horizontal">
    <h4>Person</h4>
    <hr />
    @Html.ValidationSummary(true, "", new { @class = "text-danger" })
    @Html.HiddenFor(model => model.PersonId)


    <div class="form-group">
    @Html.LabelFor(model => model.Name, htmlAttributes: new { @class = "control-label col-md-2" })
    <div class="col-md-10">
    @Html.EditorFor(model => model.Name, new { htmlAttributes = new { @class = "form-control" } })
    @Html.ValidationMessageFor(model => model.Name, "", new { @class = "text-danger" })
    </div>
    </div>


    <div class="form-group">
    @Html.LabelFor(model => model.SexId, "SexId", htmlAttributes: new { @class = "control-label col-md-2" })
    <div class="col-md-10">
    @Html.DropDownList("SexId", null, htmlAttributes: new { @class = "form-control" })
    @Html.ValidationMessageFor(model => model.SexId, "", new { @class = "text-danger" })
    </div>
    </div>


    <div class="form-group">
    <div class="col-md-offset-2 col-md-10">
    <input type="submit" value="Save" class="btn btn-default" />
    </div>
    </div>
    </div>
    }


    <div>
    @Html.ActionLink("Back to List", "Index")
    </div>


    @section Scripts {
    @Scripts.Render("~/bundles/jqueryval")
    }




    وقتی داده داشته باشه جنسیت هیچ مشکلی نیست
    اما مشکلم اینه وقتی برای جنسیت داده ای وارد نکرده باشم باز مقدار DropDownList را برابر با مرد نمایش میدهد درصورتیکه باید null باشد
    برای حل این مشکل کدم را چگونه باید تغییر بدهم
    باسپاس

  2. #2

    نقل قول: اشتباه نمایش داده در DropDownList

    سلام.
    در یکی از overloadهای dropdownList یک پارامتری داره برای نمایش مقدار پیش فرض یا اولیه که میتونید اون رو " " تعیین کنید. امتحانش ضرر نداره شاید درست بشه.

  3. #3

    نقل قول: اشتباه نمایش داده در DropDownList

    والا این كد كه اصلا نباید تو دراپ دان مقداری نمایش بده، شما كجا مقدار ویوبگ رو به دراپ دان دادین؟

  4. #4

    نقل قول: اشتباه نمایش داده در DropDownList

    نقل قول نوشته شده توسط EnKamran مشاهده تاپیک
    والا این كد كه اصلا نباید تو دراپ دان مقداری نمایش بده، شما كجا مقدار ویوبگ رو به دراپ دان دادین؟
    ببخشید جوابمو اشتباهی برای شما فزستادم!!!!

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش داده در کریستال
    نوشته شده توسط peymanjon در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 04:19 صبح
  2. سوال: نمايش داده در tooltip
    نوشته شده توسط moein_sql در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 18:10 عصر
  3. سوال: چرا این جدول در IE اشتباه نمایش داده می شود؟
    نوشته شده توسط ali_sed در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 تیر 1387, 21:08 عصر
  4. مشکل در ثبت و نمایش داده در جداوله به هم متصل
    نوشته شده توسط alih988 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 مهر 1386, 12:29 عصر
  5. پیشنهاد برای نمایش داده در تکست باکس
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 22:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •