نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کاربرد has

  1. #1

    کاربرد has

    به نام خدا
    سلام من درحال یادگیری جاوا هستم و الان به مشکل برخوردم امیدوارم کمکم کنید
    مثلا در کد زیر
    import java.util.Scanner;
    class Project {
    public static void main(String[] args) {
    Scanner passwordInput = new Scanner(System.in);
    System.out.print("Please enter your password: ");
    int builltInPassword = 2244176;
    if (passwordInput.hasNextInt() && passwordInput.nextInt() == builltInPassword) {
    System.out.println("Thanks, you entered the right format" + " \nand also your password is correct");
    } else {
    System.out.println("Sorry, please enter the right format" + " \nor the right password");
    }
    }
    }

    1: کاربرد has چیست و چه کاری انجام داده و چه لزومی دارد از ان استفاده شود
    2: اگر بخواهیم یک اسکنر دیگر با نام یوزر بسازیم و کاربر فقط مجاز به استفاده از حروف باشد، چه متغیری باید تعریف کنیم؟

    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: کاربرد has

    has... یا true یا false هست به این معنی که یا توکنی وجود داره یا نه. به خصوص برای کارهای استریمی شما قبل از خوندن لازمه چک کنید و اگر توکنی وجود نداشته باشه، بخونید به خطا میخورید.
    2: اگر بخواهیم یک اسکنر دیگر با نام یوزر بسازیم و کاربر فقط مجاز به استفاده از حروف باشد، چه متغیری باید تعریف کنیم؟
    همشون حروف یا کاراکتر هستن اما اگر منظورتون حروف الفبا هست میتونید به صورت کاراکتر بخونید مثلا nextChar (اگر باشه چنین متدی) و بعد چک کنید کمتر مساوی از z و بزرگتر مساوی A هست یا نه

تاپیک های مشابه

  1. در مورد کاربرد و معنی firend withevents در vb.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 شهریور 1382, 12:04 عصر
  2. کاربرد اکسس در vb 6 و vb.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1382, 12:57 عصر
  3. کاربرد کلید های ترکیبی در محیط Qbasic
    نوشته شده توسط در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1382, 19:17 عصر
  4. کاربرد pointers
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 فروردین 1382, 23:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •