نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استخراج اطلاعات از یک کد USSD در موبایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    استخراج اطلاعات از یک کد USSD در موبایل

    سلام دوستان

    چگونه میتوانیم یک کد USSD را در اپلیکشن اجرا کنیم طوری که کاربر متوجه نشود ! درواقع بصورت مخفی اجرا شود.


    برای مثال کد
    *733*2#
    که شماره موبایل را در سیم کارت های ایرانسل میده رو بدون اینکه کاربر متوجه بشه اپلیکشن اتومات استخراج کند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: استخراج اطلاعات از یک کد USSD در موبایل

    دوستان نظری نداشتید؟

    من یه سرچ کردم انگار دستور زیر این کد رو میتونه اجرا کند :

    startActivity(new Intent(
    Intent.ACTION_CALL,
    Uri.parse("tel:" + ussdCode)
    )
    );


    or
    startActivity(new Intent(
    "android.intent.action.CALL",
    Uri.parse("tel:" + ussdCode)
    )
    );


    add permission to your Manifest file:

    <uses-permission android:name="android.permission.CALL_PHONE" /



    اما ایا این دستور رو وقتی که اجرا کنیم فکر میکنم کاربر مشاهده کند!!!

    حال دو مشکل داریم که چطوری مخفی اجرا کنیم و اینکه چطوری نتیجه رو استخراج کنیم؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: استخراج اطلاعات از یک کد USSD در موبایل

    خیر امکان نداره بدون اینکه کاربر متوجه بشه چنین عملی و انجام داد اونموقع که اصلا سنگ روی سنگ بند نمیشد. مگر اینکه با اکسپولیت و malware چنین کاری شاید شدنی باشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: استخراج اطلاعات از یک کد USSD در موبایل


تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن اطلاعات از یک کلید خاص در رجیستری
    نوشته شده توسط daniyal_1363 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1389, 23:15 عصر
  2. استخراج اطلاعات از دو تا جدول در گزارش
    نوشته شده توسط majid_vb_2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 20:40 عصر
  3. استفاده از یک کد جاوا در دو قسمت از صفحه
    نوشته شده توسط iman64 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 تیر 1388, 14:54 عصر
  4. استفاده از یک کد جاوا در دو قسمت از صفحه
    نوشته شده توسط iman64 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 تیر 1388, 13:26 عصر
  5. يك مشكل در استفاده از يك كد اسمبلي در دلفي
    نوشته شده توسط ali_mohamadi8928 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 00:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •