نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه بدست آوردن حجم فایل های یک پوشه

  1. #1

    نحوه بدست آوردن حجم فایل های یک پوشه

    سلام اساتید

    یه سوال دارم لطف کنید و پاسخ بدید
    تشکر

    من روی سیستم هر بار یکسری فایل zip توی یک پوشه میریزم و میخوام مقدار حجم اون فایل های توی پوشه را هربار با همدیگه بدست بیارم و کپی کنم به صورت زیر
    22.4mb
    45mb
    2.1mb
    78mb

    فقط میخوام به همین صورت حجم فایل ها چاپ بشه و آخرشون هم mb بیاد

    تمام فایل ها با فرمت Zip هستن و هر سری نام فایل ها فرق میکنه
    بازم میگم فقط میخوام حجم فایل ها چاپ بشه ولی به ترتیبی که فایل ها توی پوشه هست

    تشکر میکنم اگر کدشو بدید

  2. #2

    نقل قول: نحوه بدست آوردن حجم فایل های یک پوشه

    UP . . . .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: نحوه بدست آوردن حجم فایل های یک پوشه

    اینجور چیزا رو تو گوگل سرچ کنین خیلی زود به جواب میرسین.

    <?php

    function folderSize ($dir)

    {

    $size = 0;

    foreach (glob(rtrim($dir, '/').'/*', GLOB_NOSORT) as $each) {

    $size += is_file($each) ? filesize($each) : folderSize($each);

    }

    return $size;

    }


    function formatSizeUnits($bytes)

    {

    if ($bytes >= 1073741824)

    $bytes = number_format($bytes / 1073741824, 2) . ' GB';

    elseif ($bytes >= 1048576)

    $bytes = number_format($bytes / 1048576, 2) . ' MB';

    elseif ($bytes >= 1024)

    $bytes = number_format($bytes / 1024, 2) . ' KB';

    elseif ($bytes > 1)

    $bytes = $bytes . ' bytes';

    elseif ($bytes == 1)

    $bytes = $bytes . ' byte';

    else

    $bytes = '0 bytes';
    return $bytes;

    }

    echo formatSizeUnits(folderSize("folder_name"));


  4. #4

    نقل قول: نحوه بدست آوردن حجم فایل های یک پوشه

    تشکر

    ولی من هرکاری میکنم میزنه 0 byte

    تغییر خاصی باید توی کد ها بدم ؟

    فایل را هم توی پوشه و هم بیرون پوشه میزارم جواب نمیده

  5. #5

    نقل قول: نحوه بدست آوردن حجم فایل های یک پوشه

    الان تست کردم فقط حجم پوشه را میده

    من میخوام حجم فایل های داخل پوشه را بده
    باید چیکار کنم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: نحوه بدست آوردن حجم فایل های یک پوشه

    function get_filesize_folder($folder_path)
    {
    $files=array();
    $dirs=scandir($folder_path);
    foreach($dirs as $key=>$dir)
    {
    if($dir=="."||$dir==".."){ continue;}

    $size=filesize($folder_path.'/'.$dir);
    $files[$dir]=number_format(($size/1024)/1024,2);


    }
    return $files;

    }



    این تابع که نوشتم آدرس یک پوشه را میگیره و ارایه ای بر میگردونه که اندیسش اسم فایل هست و مقدارش سایز فایل با فرمت مگابایت


    یک نمونه خودم تست کردم :

    print_r(get_filesize_folder('tmp'));


    برگردوند:

    Array
    (
    [Bebegim [128].mp3] => 4.37
    [Mohsen Ebrahimzadeh - Mishi Fadash (320) (Iromusic).mp3] => 7.19
    [Soroush Hichkas Feat Reza Pishro Feat Dj Mavi - Bazam Kalan - DJ Mavi Club Mix (320) (Iromusic).mp3] => 9.21
    )



    فقط نکته اش اینجاست که اگه فولدر تو فولدر بشه اون ساب فولدرو نمیگیره :)

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: بدست آوردن نام فایل های یک پوشه (مثل پوشه اصلی برنامه)
    نوشته شده توسط sagggad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1392, 18:22 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1392, 13:23 عصر
  3. نحوه بدست اوردن حجم فایل مشخص در اکسس
    نوشته شده توسط vafadar در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1387, 09:44 صبح
  4. سوال: بدست آوردن تعداد فایل های درون پوشه
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 02:38 صبح
  5. بدست آوردن تعداد فایل های یک فولدر
    نوشته شده توسط Shahryar_Bmp در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 02:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •