نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چک کردن ورژن برنامه و آپدیت از روی سرور

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    چک کردن ورژن برنامه و آپدیت از روی سرور

    من می خام یک فایل متنی که شماره ی ورژن آخرین نسخه ی برنامه در آن ذخیره شده رو بخونم.
    از کد زیر استفاده می کنم

    public boolean item7Click(MenuItem item) throws IOException {

    String str=null;

    try {
    URL url = new URL("http://.../version.txt"); //My text file location
    BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(url.openStream()));

    str=str+in.readLine();
    in.close();
    } catch (MalformedURLException e) {
    } catch (IOException e) {
    }
    if(str=="1.0"){
    Toast toast = Toast.makeText(getApplicationContext(), "آپدیت می باشد.", Toast.LENGTH_SHORT);
    toast.show();
    }
    return true;}

    اما وقتی روی گزینه ی منو کلیک می کنم پیام برنامه متوقف شده است را می دهد.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    نقل قول: چک کردن ورژن برنامه و آپدیت از روی سرور

    این مشکل حل شد. اما وقتی من در فایل متنی آخرین نسخه ی برنامه را تعییر می دم. همچنان برنامه نسخه ی قبلی قایل version.txt رو می خونه. مثل اینکه فایل قبلی کش شده باشه. چکار کنم تا این موضوع حل بشه؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: چک کردن ورژن برنامه و آپدیت از روی سرور

    سلام
    چرا از سرور و دیتابیس استفاده نمی کنید؟
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    نقل قول: چک کردن ورژن برنامه و آپدیت از روی سرور

    متاسفانه از هاستی استفاده می کنم که امکان برقراری ارتباط با دیتابیس را از خارج نمی دهد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: چک کردن ورژن برنامه و آپدیت از روی سرور

    آپدیت رو بخواهید از فایلی در مسیرهای پروتکل http بخونید کش میشه دیگه! فایل ها رو با اسم های مختلف برای هر ورژن قرار بدید توی سرور و اگر فایل قبلی موجود نبود طبق یک کد فایل های بعدی رو امتحان کنید.
    پیشنهادم اینه که بجای فایل از سرویس آپگرید استفاده بشه و نسخه نرم افزار رو بصورت restful دریافت کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آپدیت کردن دیتا بیس توسط دیتاست از روی تکست باکس
    نوشته شده توسط ATalebD99 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1392, 23:23 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1391, 13:16 عصر
  3. سوال: اجرای یک برنامه در کلاینت از روی سرور
    نوشته شده توسط dorparasti در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1390, 19:28 عصر
  4. سوال: اجرا کردن فایل اجرایی برنامه م از روی سرور
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 16:54 عصر
  5. سوال: آپدیت کردن تیبل یا دیتا بیس از روی موراد مشابه
    نوشته شده توسط karzari در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1387, 10:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •