نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

  1. #1

    Lightbulb چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    با سلام
    من یه برنامه نوشتم و میخوام هنگامی که برنامم در حال اجراست اگر برنامه فایل اکسپلورر توسط کاربر اجرا شد یک عمل خاص انجام بگیره.
    با دستور if میخوام بنویسم اما در قسمت شرط گیر کردم.

    به طور مثال:


    if (فایل اکسپلورر اجرا شد)
    }
    MessageBox.Show("لطفا برنامه فایل اکسپلورر را ببندید");
    {


    آخرین ویرایش به وسیله Javadprogrammer10 : چهارشنبه 15 فروردین 1397 در 23:39 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    با سلام
    اگر سرچ کنید زودتر به نتیجه میرسید
    برای کار با Process ها کلاس System.Diagnostics.Process را مطالعه کنید

    foreach (System.Diagnostics.Process p in System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName("not epad"))
    {
    p.CloseMainWindow();
    }

    https://social.msdn.microsoft.com/Fo...=csharpgeneral
    نام پروسس را از TaskManager استخراج کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    خیلی ممنون مهندس
    ولی اینطوری هم تیجه نگرفتم



    foreach (Process p in Process.GetProcesses())
    {
    if (p.ProcessName.ToLower() == "explorer")
    MessageBox.Show("Please Close The File Explorer", "Warning");
    }

    دستوراتی هم که شما نوشتید برای برنامه نوت پد کار میکنه اما برای فایل اکسپلورر پنجره Shutdown Windows باز میشه
    آخرین ویرایش به وسیله Javadprogrammer10 : پنج شنبه 16 فروردین 1397 در 16:22 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    با سلام
    آهان می خوایید Explorer.exe رو ببندید
    چون این از پروسس های مورد نیاز ویندوز هست بهتره با دستورات داس ببندینش

    taskkill /f /im explorer.exe

    که اگر در فایل bat قرارش بدید explorer رو میبنده
    حالا توسط سی شارپ :

    System.Diagnostics.ProcessStartInfo procStartInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo("taskkill.exe" , " /f /im explorer.exe");
    procStartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    procStartInfo.UseShellExecute = false;
    procStartInfo.CreateNoWindow = true;
    System.Diagnostics.Process proc = new System.Diagnostics.Process();
    proc.StartInfo = procStartInfo;
    proc.Start();

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    سلام
    ببخشید متوجه نشدممنظورتون اینه این دستور رو در یک فایل bat قرار بدم بعد فراخوانیش کنم؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Javadprogrammer10 مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید متوجه نشدممنظورتون اینه این دستور رو در یک فایل bat قرار بدم بعد فراخوانیش کنم؟
    با سلام
    کد هر دو رو قرار دادم، کد داس رو قرار دادم برای اطلاعات عمومی خودتان.
    همون کد سی شارپ رو اجرا کنید

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Diagnostics.ProcessStartInfo procStartInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo("taskkill.exe" , " /f /im explorer.exe");
    procStartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    procStartInfo.UseShellExecute = false;
    procStartInfo.CreateNoWindow = true;
    System.Diagnostics.Process proc = new System.Diagnostics.Process();
    proc.StartInfo = procStartInfo;
    proc.Start();
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    کد هر دو رو قرار دادم، کد داس رو قرار دادم برای اطلاعات عمومی خودتان.
    همون کد سی شارپ رو اجرا کنید

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Diagnostics.ProcessStartInfo procStartInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo("taskkill.exe" , " /f /im explorer.exe");
    procStartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    procStartInfo.UseShellExecute = false;
    procStartInfo.CreateNoWindow = true;
    System.Diagnostics.Process proc = new System.Diagnostics.Process();
    proc.StartInfo = procStartInfo;
    proc.Start();
    }

    موفق باشید
    خب وقتی شما explorer.exe رو ببندید پروسس اصلی مدیریت پنجره های ویندوز بسته میشه. و کاربر هیچ کاری نمیتونه بکنه مگر اینکه تسک منیجر رو با ctrl+alt+del فعال کنه و اونجا new task رو بزنه و دوباره explorer.exe رو اجراش کنه.

    با توجه به چیزایی که گفتم اینکار میتونه کاربر رو اذیت کنه . (البته نمیدونم هدفتون از اینکار چیه)

  8. #8

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    خیلی ممنون از راهنمایی تون

  9. #9

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خب وقتی شما explorer.exe رو ببندید پروسس اصلی مدیریت پنجره های ویندوز بسته میشه. و کاربر هیچ کاری نمیتونه بکنه مگر اینکه تسک منیجر رو با ctrl+alt+del فعال کنه و اونجا new task رو بزنه و دوباره explorer.exe رو اجراش کنه.

    با توجه به چیزایی که گفتم اینکار میتونه کاربر رو اذیت کنه . (البته نمیدونم هدفتون از اینکار چیه)
    در واقع میخوام یه برنامه بنویسیم که برای فایل اکسپلورر رمز عبور تعیین کنم

  10. #10

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    برنامه ای که نوشتم با روشن شدن رایانه به صورت مخفی شروع به فعالیت میکنه و اگر فایل اکسپلورر اجرا شد برای وررود به فایل اکسپلورر رمز عبور میخواد و تنها جایی که گیر کردم دستوری هست که بررسی کنه فایل اکسپلورر اجرا شده یانه در واقع اگه به اولین سوالم دقت کنید متوجه منظور بنده میشید

  11. #11

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Javadprogrammer10 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من یه برنامه نوشتم و میخوام هنگامی که برنامم در حال اجراست اگر برنامه فایل اکسپلورر توسط کاربر اجرا شد یک عمل خاص انجام بگیره.
    با دستور if میخوام بنویسم اما در قسمت شرط گیر کردم.

    به طور مثال:


    if (فایل اکسپلورر اجرا شد)
    }
    MessageBox.Show("لطفا برنامه فایل اکسپلورر را ببندید");
    {


    مشکل بنده دستور بستن نیست
    مشکل شرط بررسی در حال اجرا بودن فایل اکسپلورر هست

  12. #12
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Javadprogrammer10 مشاهده تاپیک
    مشکل بنده دستور بستن نیست
    مشکل شرط بررسی در حال اجرا بودن فایل اکسپلورر هست
    خب برادر من کافی بود از پست اولم استفاده میکردید
    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    اگر سرچ کنید زودتر به نتیجه میرسید
    برای کار با Process ها کلاس System.Diagnostics.Process را مطالعه کنید

    foreach (System.Diagnostics.Process p in System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName("not epad"))
    {
    p.CloseMainWindow();
    }

    https://social.msdn.microsoft.com/Fo...=csharpgeneral
    نام پروسس را از TaskManager استخراج کنید
    موفق باشید
    به صورت متد نوشتمش:

    public bool IsExplorer()
    {
    bool result = false;
    foreach (System.Diagnostics.Process p in System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName("exp lorer"))
    {
    result = true;
    }
    return result;
    }

    استفاده:

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var a = IsExplorer();
    MessageBox.Show(a.ToString());
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  13. #13

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    خب برادر من کافی بود از پست اولم استفاده میکردید

    به صورت متد نوشتمش:

    public bool IsExplorer()
    {
    bool result = false;
    foreach (System.Diagnostics.Process p in System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName("exp lorer"))
    {
    result = true;
    }
    return result;
    }

    استفاده:

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var a = IsExplorer();
    MessageBox.Show(a.ToString());
    }

    موفق باشید
    ببخشید این دستوری که نوشتید همش پیغامش true هست

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Javadprogrammer10 مشاهده تاپیک
    ببخشید این دستوری که نوشتید همش پیغامش true هست

    خب بایدم true باشه. به اون نوشته من توجه نکردید explorer یکی از پروسس های اصلی ویندوزه . دسکتاپ شما .فایل منیجر شما. هر پنجره ای که ظاهر میشه توسط این پروسس مدیریت میشه. همیشه این پروسس از زمان لاگین در حال اجراس. اگه ببندیدش کل دسکتاپتون بسته میشه و فقط یه عکس پس زمینه براتون میمونه.

    من متوجه م شما منظورتون چیه. دوستمون کدی که گفتن برای کار شما مناسب نیست . شما باید دنبال بستن فایل منیجر باشید نه اکسپلورر اصلی. کد زیر رو تست کنید و نتیجه رو همینجا بگید.



    Process me = Process.GetCurrentProcess();
    foreach (Process p in Process.GetProcesses())
    {
    if (p.Id != me.Id)
    p.CloseMainWindow();
    }





    در ضمن این کد ها رو بهتره تو ماشین مجازی تست کنید .

  15. #15
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    با سلام
    من دیگه واقعاً نمیدونم منظور شما چیه!
    خب مگر نگفتید
    مشکل بنده دستور بستن نیست
    مشکل شرط بررسی در حال اجرا بودن فایل اکسپلورر هست
    if (فایل اکسپلورر اجرا شد)}
    MessageBox.Show("لطفا برنامه فایل اکسپلورر را ببندید");
    {

    if (IsExplorer())
    {
    MessageBox.Show("لطفا برنامه فایل اکسپلورر را ببندید");
    }


    خب کار متد هم همونه وقتی True برگردونه یعنی Explorer بازه
    اگر شما بار اول explorer رو میبندید و میخاین دفعه بعدی که کاربر باز کرد مطلع شوید باید کد رو درون تایمر یا حلقه while درون ترد قرار بدید
    که راه بهترش اینه با دستور رجیستری TaskManager رو Disable کنید
    کار با رجیستری هم در سایت فراوانه، جستجو کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  16. #16

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خب بایدم true باشه. به اون نوشته من توجه نکردید explorer یکی از پروسس های اصلی ویندوزه . دسکتاپ شما .فایل منیجر شما. هر پنجره ای که ظاهر میشه توسط این پروسس مدیریت میشه. همیشه این پروسس از زمان لاگین در حال اجراس. اگه ببندیدش کل دسکتاپتون بسته میشه و فقط یه عکس پس زمینه براتون میمونه.

    من متوجه م شما منظورتون چیه. دوستمون کدی که گفتن برای کار شما مناسب نیست . شما باید دنبال بستن فایل منیجر باشید نه اکسپلورر اصلی. کد زیر رو تست کنید و نتیجه رو همینجا بگید.



    Process me = Process.GetCurrentProcess();
    foreach (Process p in Process.GetProcesses())
    {
    if (p.Id != me.Id)
    p.CloseMainWindow();
    }





    در ضمن این کد ها رو بهتره تو ماشین مجازی تست کنید .
    دوست عزیز بنده عرض کردم من نمیخوام فایل اکسپلورر رو ببندم اگه به اولین سوالم دقت کنید می بینید که بستن فایل اکسپلورر یک مثال بود بنده دستوری رو میخوام که بررسی کنه فایل اکسپلورر در حال اجراست یانه

  17. #17

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    من دیگه واقعاً نمیدونم منظور شما چیه!
    خب مگر نگفتید



    if (IsExplorer())
    {
    MessageBox.Show("لطفا برنامه فایل اکسپلورر را ببندید");
    }


    خب کار متد هم همونه وقتی True برگردونه یعنی Explorer بازه
    اگر شما بار اول explorer رو میبندید و میخاین دفعه بعدی که کاربر باز کرد مطلع شوید باید کد رو درون تایمر یا حلقه while درون ترد قرار بدید
    که راه بهترش اینه با دستور رجیستری TaskManager رو Disable کنید
    کار با رجیستری هم در سایت فراوانه، جستجو کنید
    موفق باشید
    بله متوجه شدم از true اما در صورتی که فایل اکسپلورر بسته بود باز هم پیغام true بود

    خیلی ممنون از راهنماییتون مهندس

  18. #18
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Javadprogrammer10 مشاهده تاپیک
    بله متوجه شدم از true اما در صورتی که فایل اکسپلورر بسته بود باز هم پیغام true بود


    خیلی ممنون از راهنماییتون مهندس

    من کد رو قبلش تست کردم که اینجا گذاشتم
    همونطور که توی عکس میبینید به درستی کار میکنه


    CheckExplorer.jpg

    پروژه رو ضمیمه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  19. #19

    نقل قول: چطور در صورت اجرای برنامه فایل اکسپلورر در ویندوز یک عمل خاص تعریف کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    من کد رو قبلش تست کردم که اینجا گذاشتم
    همونطور که توی عکس میبینید به درستی کار میکنه


    CheckExplorer.jpg

    پروژه رو ضمیمه کردم
    درسته ولی نمیدونم چرا رو سیستم من همش true هست؟!
    آخرین ویرایش به وسیله Javadprogrammer10 : دوشنبه 20 فروردین 1397 در 20:59 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشكل در اجراي برنامه با بالا امدن ويندوز
    نوشته شده توسط h_mohamadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1393, 14:50 عصر
  2. چطور میشه با اجرای برنامه در ویندوز تغییرات ایجاد کرد؟
    نوشته شده توسط سید امیر حسین در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1390, 17:08 عصر
  3. مشكل در اجراي برنامه هاي فارسي تحت ويندوز در لينوكس
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1390, 14:23 عصر
  4. سوال: مشکل در اجرای برنامه اینترنت اکسپلورر 7 موقع debug کردن
    نوشته شده توسط sandrabell در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 فروردین 1389, 23:18 عصر
  5. چطور در ویندوز ایکس پی SQL Server را نصب کنم؟
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1383, 01:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •