نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم نمایش سایت

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار dastyar69
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    35

    Question عدم نمایش سایت

    با سلام
    دوستان من یک سایت با Asp.net MVC و با Entity Framework Code First ایجاد و اپلود کردم و فایل Web.Config را متناسب اطلاعات سرور ساختم ولی وقتی آدرس سایت را در مرورگر تایپ می کنم پیغام خطای The system cannot find the file specified

    را می هد.


    آیا کسی از دوستان می داند که مشکل از کجاست؟
    لطفا راهنمایی کنید؟

    فایل Web.config به شرح زیر می باشد.

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <!--
    For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
    https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=301880
    -->
    <configuration>
    <configSections>
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
    </configSections>
    <connectionStrings>
    add name="DataBaseModelContext" connectionString="Password=*******;Persist Security Info=True;Connect Timeout=15;Encrypt=False;TrustServerCertificate=Fa lse;MultipleActiveResultSets=True;User ID=*******;Initial Catalog=myDatabase;Data Server=.\\MSSQLSERVER2014" providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>
    <appSettings>
    <add key="webpages:Version" value="3.0.0.0" />
    <add key="webpages:Enabled" value="false" />
    <add key="ClientValidationEnabled" value="true" />
    <add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true" />
    </appSettings>
    <system.web>
    <compilation targetFramework="4.5" />
    <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="/login/Index" timeout="20"></forms>
    </authentication>
    <httpRuntime targetFramework="4.5" />
    <httpModules>
    <add name="ApplicationInsightsWebTracking" type="Microsoft.ApplicationInsights.Web.Applicatio nInsightsHttpModule, Microsoft.AI.Web" />
    </httpModules>
    <customErrors mode="On" defaultRedirect="ErrorPageinfo.html">
    <error statusCode="403" redirect="Error403page.html" />
    <error statusCode="404" redirect="Error404page.html" />
    </customErrors>
    </system.web>
    <runtime>
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="Newtonsoft.Json" culture="neutral" publicKeyToken="30ad4fe6b2a6aeed" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-6.0.0.0" newVersion="6.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Optimization" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="1.1.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="WebGrease" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-1.5.2.14234" newVersion="1.5.2.14234" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Helpers" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-3.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.WebPages" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-5.2.4.0" newVersion="5.2.4.0" />
    </dependentAssembly>
    </assemblyBinding>
    </runtime>
    <system.webServer>
    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
    <modules>
    <remove name="ApplicationInsightsWebTracking" />
    <add name="ApplicationInsightsWebTracking" type="Microsoft.ApplicationInsights.Web.Applicatio nInsightsHttpModule, Microsoft.AI.Web" preCondition="managedHandler" />
    </modules>
    </system.webServer>
    <system.codedom>
    <compilers>
    <compiler language="C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎;cs;csharp" extension=".cs" type="Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPl atform.CSharpCodeProvider, Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform , Version=1.0.3.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" warningLevel="4" compilerOptions="/langversion:6 /nowarn:1659;1699;1701" />
    <compiler language="vb;vbs;visualbasic;vbscript" extension=".vb" type="Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPl atform.VBCodeProvider, Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform , Version=1.0.3.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" warningLevel="4" compilerOptions="/langversion:14 /nowarn:41008 /define:_MYTYPE=\&quot;Web\&quot; /optionInfer+" />
    </compilers>
    </system.codedom>
    <entityFramework>
    <defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbCon nectionFactory, EntityFramework">
    <parameters>
    <parameter value="mssqllocaldb" />
    </parameters>
    </defaultConnectionFactory>
    <providers>
    <provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServ ices, EntityFramework.SqlServer" />
    </providers>
    </entityFramework>
    </configuration>
    <!--ProjectGuid: CE62ADC1-008F-41CC-8C3A-7ECE7D230973-->
    آخرین ویرایش به وسیله dastyar69 : پنج شنبه 16 فروردین 1397 در 01:23 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: عدم نمایش سایت

    با سلام
    ۱-پنلتون رو نگاه کنید ببینید از چه .net ای استفاده کرده بعضیا چند تا نسخه .net دارن
    ۲-نگاه کنید ببینید دیتابیستون ساخته شده یا خیر
    ۳-توی Global.asax چک کنید که داخل متود protected void Application_Start از
    using (var context = new OriginContext()){context.Database.Initialize(force  : true);}

    استفاده کردین یا نه (اجبار به ساخت دیتابیس بعد از ران شدن برنامه)
    ۴-آخرین چیزی که به ذهنم میرسه هم connectionstring هست...
    ۵-هاستینگ دنبال index و بعد default میگرده برای باز کردن صفحه و معمولا DirectoryListing بسته هست

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار dastyar69
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    35

    نقل قول: عدم نمایش سایت

    سلام مهندس
    ابتدا تشکر می کنم بابت راهنماییتون
    1. پلن هاست رو چک کردم نوشته که از آخرین نسخه net. پشتیبانی می کند و من هم در پروژه از نسخه 4.5 استفاده کردم.
    2. دیتابیس را روی سرور آپلود کردم، البته فرقی هم نمی کنه چون وقتی DataBase هم آپلود نباشه همین خطا رو می ده. یعنی کامپایل اصلا به این مرحله نمیرسه.
    - نکته بعدی اینکه من از Entity Framework Code First استفاده کردم یکی از دوستان یک پروژه mvc را Entity Framework DataBase First استفاده کرده و هیچ مشکلی در اجرا روی هاست نداشت.
    - همان طور که می دانید EFCF خودش در صورت نبودن پایگاه داده آن را می سازد. (ولی اینجا ... )
    3. فایل Global.asax روی سرور فقط دارای خط کد زیر می باشد.
    <%@ Application Codebehind="Global.asax.cs" Inherits="MvcProject.MvcApplication" Language="C#‎‎‎‎" %>
    به نظرم محتوای آن به فایل dll تبدیل شده باشه و از طرفی با خط کدی که شما معرفی کردید همان مشکل برقرار است ( همان طور که عرض کردم کامپایل به اجرای دستورات پایگاه داده نمی رسد.)
    4. کانکشن سترینگ هم به صورت زیر و بعد از تگ <configSections> تعریف کردم.

    <connectionStrings>

    <add name="DataBaseModelContext" connectionString="Server=.\\MSSQLSERVER2014;Initia l Catalog=DataBaseName;User ID=UserID;Password=********;" providerName="System.Data.SqlClient" />
    5. اینکه هاست دنبال index می گرده، خب من Controller Home را دارم و در آن Action index را تعریف کردم که در localhost بدون هیچ مشکی کار می کند فقط روی هاست مشکل می گیرد. قسمت دوم شماره پنجم (DirectoryListing) را متوجه نشدم.
    آخرین ویرایش به وسیله dastyar69 : پنج شنبه 16 فروردین 1397 در 15:27 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم نمایش سایت در هاست خطای web.config
    نوشته شده توسط masoud60 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 20:24 عصر
  2. عدم نمایش سایت در internet explorer
    نوشته شده توسط sakbari در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1390, 11:42 صبح
  3. عدم نمایش سایت در internet explorer
    نوشته شده توسط sakbari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 22:00 عصر
  4. سوال: عدم نمایش سایت توسط IE (روی IIS)
    نوشته شده توسط saeedirandoost در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 09:51 صبح
  5. عدم نمایش سایت در ترافیک بالا
    نوشته شده توسط realman در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 13:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •