نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنماییی تغییر محتوای یک صفحه asp.net

  1. #1

    راهنماییی تغییر محتوای یک صفحه asp.net

    با سلام خدمت دوستان

    من یه سایتی دارم که با asp نوشته شده و من هم اصلا اطلاعاتی در مورد asp ندارم (php کار هستم)

    الان ازم خواستن چند تا خط رو تو صفحه اصلی تغییر بدم

    موقعی که صفحه رو با نوت پد پلاس باز میکنم

    فقط این رو پیدار میکنم

    <section class="about_us_area" id="ABOUT">
    <div class="container">
    <div class="row">
    <div class="col-md-offset-3 col-md-6 text-center">
    <div class="about_title">

    <span>About Us</span>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div class="container">
    <div class="row mt-50">
    <div style="visibility: visible; animation-name: fadeInLeft;" class="col-md-6 wow fadeInLeft animated animated">
    <asp:Label ID="LblAboutUs" runat="server"></asp:Label>
    </div>
    <div style="visibility: visible; animation-name: fadeInRight;" class="col-md-6 wow fadeInRight animated animated">
    <asp:Label ID="LblContactUs" runat="server"></asp:Label>
    </div>
    </div>
    </div>

    </section>


    میشه دوستان بگن جریان چیه ؟

  2. #2

    نقل قول: راهنماییی تغییر محتوای یک صفحه asp.net

    سلام
    این خط
                            <asp:Label ID="LblAboutUs" runat="server"></asp:Label>

    و این خط
                            <asp:Label ID="LblContactUs" runat="server"></asp:Label>


    توی صفحه ای هست با پسوند aspx
    در کنار اون فایل با همون نام یه فایل دیگه هست با پسوند aspx.cs ( زبان #C ) یا aspx.vb ( زبان VB )

    مثلا About.aspx.cs

    وقتی اون رو باز کنید قسمت کدنویسی صفحه رو میبینید که این 2 تا label رو مقدار داده ( از دیتابیس میخونه و توی label قرار میده )

    اگه فایل با پسوند aspx.cs رو ندیدید ، چک کنید ببینید توی یه فولدر به نام Bin فایل های dll وجود داره ؟ ( اگه جواب بله بود ) یعنی کدنویس سایت رو Publish کرده و شما دسترسی به کدنویسی ندارید و فقط میتونید توی قالب ( ظاهر ) دستکاری کنید .

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی print گرفتن از یک صفحه asp.net
    نوشته شده توسط yekta64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1390, 20:14 عصر
  2. شفاف کردن پشت زمینه یک فایل فلش در یک صفحه ASP.NET
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 10:17 صبح
  3. قرار دادن کنترل ها در یک صفحه asp.net
    نوشته شده توسط hamid1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 مهر 1388, 10:05 صبح
  4. سوال: نمایش اطلاعات بانک در یک صفحه asp.net تحت سی شارپ
    نوشته شده توسط venus2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 00:02 صبح
  5. لود یک صفحه HTML در داخل یک صفحه ASP.Net
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 15:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •