نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از regex در فایل csproj

  1. #1

    استفاده از regex در فایل csproj

    سلام من اسمبلی هارو داخل exe قرار میدم از کد زیر داخل csproj استفاده کردم تا برخی اسمبلی هارو از embed شدن استثنا کنم. تا اینجا همه چی بدون مشکل هستش
     <EmbeddedResource Include="@(AssembliesToEmbed)" Condition="$([System.Text.RegularExpressions.Regex]::IsMatch('%(AssembliesToEmbed.Filename)', '^((?!Logify.Alert.Wpf).)*$')) And $([System.Text.RegularExpressions.Regex]::IsMatch('%(AssembliesToEmbed.Filename)', '^((?!Entity).)*$')) And $([System.Text.RegularExpressions.Regex]::IsMatch('%(AssembliesToEmbed.Filename)', '^((?!System.Data.SQLite).)*$')) And '%(AssembliesToEmbed.Extension)' == '.dll'" >
    <LogicalName>%(AssembliesToEmbed.DestinationSubDir ectory)%(AssembliesToEmbed.Filename)%(AssembliesTo Embed.Extension)</LogicalName>
    </EmbeddedResource>


    [/XML]
    اما همینطور که میبینید اگر من 3 تا اسمبلی به اسم های
     * System.Data.SQLite.dll
    * System.Data.SQLiteEF6.dll
    * System.Data.SQLiteLinq.dll

    داشته باشم هر سه این ها انتخاب خواهند شد اما من میخوام فقط اسمبلی System.Data.SQLite.dll انتخاب بشه چکار باید بکنم؟

  2. #2

    نقل قول: استفاده از regex در فایل csproj

    الگوی زیر رو تست کنید
    ^((?!System.Data.SQLite)\.).*$

  3. #3

    نقل قول: استفاده از regex در فایل csproj

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    الگوی زیر رو تست کنید
    ^((?!System.Data.SQLite)\.).*$
    جواب نداد تمامی اسمبلی هارو استثنا میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: استفاده از regex در فایل csproj

    این الگو چطور؟
    System.Data.SQLite(?![A-Za-z])

  5. #5

    نقل قول: استفاده از regex در فایل csproj

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    این الگو چطور؟
    System.Data.SQLite(?![A-Za-z])
    خیلی جالب شد حالا همه اسمبلی هارو استثنا میکنه به جز این 3تا sqlite

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: استفاده از regex در فایل csproj

    اسم همه اسمبلی هاتونو بذارید + چیزی که میخواید select بشه

  7. #7

    نقل قول: استفاده از regex در فایل csproj

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    اسم همه اسمبلی هاتونو بذارید + چیزی که میخواید select بشه
    EntityFramework.dll
    EntityFramework.SqlServer.dll
    Logify.Alert.Wpf.dll
    Logify.Alert.Core.dll
    System.Data.SQLite.dll
    System.Data.SQLite.EF6.dll
    System.Data.SQLite.Linq.dll
    SQLiteCodeFirst.dll
    Thumbnail.dll
    Theme.dll
    موردهای زیر باید سلکت بشه
    EntityFramework.dll
    EntityFramework.SqlServer.dll
    Logify.Alert.Wpf.dll
    System.Data.SQLite.dll

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: استفاده از regex در فایل csproj

    (System.Data.SQLite.dll)|(Logify.Alert.Wpf.dll)|(E  ntityFramework.SqlServer.dll)|(EntityFramework.dll  )


    هیچ فاصله ای وجود نداره
    اسم اسمبلی ها که کاملا مشخصه پس اسمشون رو کامل میذاریم
    و هر کدوم از پترن ها رو یک پرانتز که معنیش گروه بندی میشه!
    | هم به معنای OR هست

    اینم یه مدل دیگه اگر نمیشه از .dll مدل قبل استفاده کرد

    (System.Data.SQLite(?=.dll))|(Logify.Alert.Wpf)|(E  ntityFramework.SqlServer)|(EntityFramework)
    آخرین ویرایش به وسیله nunegandom : یک شنبه 19 فروردین 1397 در 22:38 عصر

تاپیک های مشابه

  1. روش استفاده از Regex در زبان برنامه نویسی #C
    نوشته شده توسط jojoba2010 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 11:17 صبح
  2. سوال: استفاده از Resource در فایل های تصادفی
    نوشته شده توسط iradata در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1390, 16:36 عصر
  3. استفاده از httphandler در فایل آپلود شده از کنترل فایل آپلود
    نوشته شده توسط bahareh1368 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1390, 18:39 عصر
  4. سوال: چگونگی استفاده از آرایه در فایل
    نوشته شده توسط salahshor در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1389, 17:16 عصر
  5. سوال: استفاده از cache در فایل ؟ Global.asax
    نوشته شده توسط TeRMiNaT00o00R در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 مهر 1388, 22:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •