نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    سلام خیلی گشتم جواب قانع کننده پیدا نکردم تاپیک ایجاد کردم
    من میخوام هنگام ویرایش یا خذف رکود در دیتاگرید تغییرات رفرش بشه ولی موقعیت انتخاب دیتاگرید فرق نکنه

    مثلا با کد زیر کل فرم رفرش میشه و سلکت دیتاگرید در ایندکس 0 قرار میگیره

      private void button2_Click(object sender, EventArgs e)        {
    this.delete();


    ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter ad = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM Table2", con);
    //ad.Fill(ds, "Table2");
    //dataGridView1.DataSource = ds;
    //dataGridView1.DataMember = "Table2";
    dataGridView1.Refresh();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: رفرش شدن دیتاگرید و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    اینو پیدا کردم تقریبا درسته

      int m = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Index.ToString(  ));
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[0, m];

  3. #3

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    به نظر من اگر اطلاعات با موفقیت آپدیت شد فقط همون سطر را در دیتاست بروز کنید. برای حذف هم میتونید ردیف موردنطر را از منبع داده حذف کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: رفرش شدن دیتاگرید و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    اینو پیدا کردم تقریبا درسته

      int m = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Index.ToString(  ));
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[0, m];
    بله درسته منم از این روش استفاده میکنم.مهندس افراد هم نظرشون درسته ولی خب اگه برنامه تحت شبکه باشه برای دریافت آخرین اطلاعاتی که ممکنه سایر کاربران تغییر داده باشن بهتره یه سلکت دوباره انجام بشه.(البته فقط این نظر شخصیه)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    ممنون از دوستان ولی رفرش شدن فقط یک سطر مگر ممکن است؟
    برنامه حسابداری تارا همچین کاری کرده هنگام ویرایش فقط سطر مورد نظر لحظه ای ویرایش میشه بدون لود دوباره فرم
    و سلکت دیتاگرید درست سر جای خودش میمونه بدون تغییر این روش خیلی جالبه فقط کدش معلوم نیست چگونه هستش

    البته با ویزار میشه اینکارو کرد و تغییرات را با endedit(); انجام داد ولی برنامه ویزاردی زیاد جالب نیست.وپیشنهاد برنامه نویسان حرفه ای استفاده نشه بهتره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    ممنون از دوستان ولی رفرش شدن فقط یک سطر مگر ممکن است؟
    برنامه حسابداری تارا همچین کاری کرده هنگام ویرایش فقط سطر مورد نظر لحظه ای ویرایش میشه بدون لود دوباره فرم
    و سلکت دیتاگرید درست سر جای خودش میمونه بدون تغییر این روش خیلی جالبه فقط کدش معلوم نیست چگونه هستش

    البته با ویزار میشه اینکارو کرد و تغییرات را با endedit(); انجام داد ولی برنامه ویزاردی زیاد جالب نیست.وپیشنهاد برنامه نویسان حرفه ای استفاده نشه بهتره
    بله ممکنه.
    شما که داده های جدید رو تو سطر وارد کردید خب. و دکمه ذخیره رو زدید دیتابیس شما بروز شد . تو این حالت شما دیگه نیازی به سلکت اون ردیف ندارید چون خود داده جدید الان اونجا هست. اگه هم میخواید سلکت کنید بر حسب کلید اون ردیف سلکت کنید و داده های جدید رو تو اون سطر جایگزین کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    نشد جواب نگرفتم تا زمانی که فرم رو لود نکنی تغییرات نشون داده نمیشه
    برنامه رافع هم هنچین کاری کرده اگر دوستان کار کرده باشند به محض حذف سلکت در ردیف بعدی قرار میگیره
    یا با ویرایش همون لحظه تغییرات نشون داده میشه

  8. #8

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    اگر از bindingSource استفاده کنید تغییرات دیتاتیبل همان لحظه در دیتاگرید نمایش داده میشود.

  9. #9

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    اگر از bindingSource استفاده کنید تغییرات دیتاتیبل همان لحظه در دیتاگرید نمایش داده میشود.
    سلام. میشه بگید با چه کدی میتونم اینکار رو انجام بدم؟ آخه من بعد از ویرایش و حذف fill میکنم
    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    int mm = int.Parse(label1.Text);
    dataGridView1.Rows[mm].Cells[0].Selected = true;

    دوستان غیر این کد روش دیگری سراغ ندارید باز یک مشکل این کد انتخاب میکنه ولی هنگام لود فرم بازهم در ردیف اول قرار میگیره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    int mm = int.Parse(label1.Text);
    dataGridView1.Rows[mm].Cells[0].Selected = true;

    دوستان غیر این کد روش دیگری سراغ ندارید باز یک مشکل این کد انتخاب میکنه ولی هنگام لود فرم بازهم در ردیف اول قرار میگیره
    وقتی سطری رو تغییر میدید بقیه سطرها مقادیرشون به اون وابسته هست؟
    اگه نه شما چرا دوباره اطلاعت رو لود میکنید!. اطلاعات جدید رو که تو سطر وارد کردید و داره نشون میده .شما فقط باید یه بار تو پس زمینه آپدیت رو انجام بدید. همین. دیگه رفرش نکنید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    نشددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دوستان نگرتید من چی میخوتم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,594

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    سلام به همه. بعد از این همه تقلا یک بار هم، ذخیره مقدار Indix انتخاب شده در یک متغیر عمومی و یا هر روشی که براتون کاربردی تر هست رو امتحان کنید.
    (بعد از ریفرش کردن اطلاعات،برای انتخاب مجدد ردیف انتخاب شده؛ مقدار ایندکس ذخیره شده رو استفاده کنید.)

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    اومدین خط اول مهندس جان

  15. #15

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام به همه. بعد از این همه تقلا یک بار هم، ذخیره مقدار Indix انتخاب شده در یک متغیر عمومی و یا هر روشی که براتون کاربردی تر هست رو امتحان کنید.
    (بعد از ریفرش کردن اطلاعات،برای انتخاب مجدد ردیف انتخاب شده؛ مقدار ایندکس ذخیره شده رو استفاده کنید.)
    اندیس رو قبلش بگیرید و بعد از آپدیت و گرفتن مجدد اطلاعات و نمایش اون، currentrow را به همون اندیس ست کنید و با ست کردن FirstDisplayedScrollingRowIndex به اون سطر اسکرول کنید. (خطاهای احتمالی رو باید هندل کنید)

    ولی
    من باشم این کار رو نمیکنم.
    شما سطر مورد نظر رو داری میتونی همون سطر رو در دیتاتیبل تغییرش بدی یا حذف کنی یا ...
    یا دیتاتیبل را بایند کنی به دیتاگرید و کنترلهایی مثل تکست باکس و ... که با تغییر مقدار اونها ، سطر دیتاگرید هم تغییر کنه و با آپدیت دیتابیس هم دیتا ثبت بشه.

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select


    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    int num = Convert.ToInt32(آیدی ردیف دیتاگرید);
    if (Convert.ToString(dataGridView1.Rows[row.Index].Cells[1].Value) == num.ToString())
    {
    dataGridView1.Rows[row.Index].Selected = true;
    dataGridView1.FirstDisplayedScrollingRowIndex = row.Index;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1394, 19:56 عصر
  2. رفرش شدن متغیر ها از دیتابیس بدون رفرش کردن صفحه
    نوشته شده توسط downloadbenab در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 آذر 1393, 20:00 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1393, 16:45 عصر
  4. سوال: تغيير Theme بدون رفرش شدن صفحه
    نوشته شده توسط bftarane در بخش jQuery
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 18 فروردین 1392, 11:19 صبح
  5. سوال: تغییر عکس بصورت خودکار بدون رفرش شدن صفحه
    نوشته شده توسط modern_amin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 09:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •