نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ویرایش کد برای نمایش ساعت مورد نظر

  1. #1

    ویرایش کد برای نمایش ساعت مورد نظر

    سلام دوستان:
    من می خوام که این چند خط کد رو به طوری استفاده کنم که نیاز به <select> نداشته باشم. و مستقیما با باز شدن صفحه نمایش داده باشه در یک تگ دلخواه.
    چرا که من می خوام از یک ساعت استفاده کنم و نیاز به ساعتهای دیگر مناطق ندارم.



    <html>
    <head>
    <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="http://www.techtricky.com/wp-content/jquery/jquery.jclock.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(
    function() {
    $("#zones").change(function(){
    if ($('#time-cont .time').length>0){ $('#time-cont .time').remove();}
    var offset = 4.5;
    if (offset == '') return;


    $('#time-cont').append('<div class="time"></div>');

    var options = {
    format:'<span class="dt">%A, %d %B %I:%M:%S %P</span>',
    timeNotation: '12h',
    am_pm: true,
    fontFamily: 'Verdana, Times New Roman',
    fontSize: '20px',
    foreground: 'black',
    background: 'yellow',
    utc:true,
    utc_offset: offset
    }

    $('#time-cont .time').jclock(options);
    });
    });
    </script>

    </head>
    <body>
    <select id="zones">
    <option value="">--Select--</option>
    <option value="10">Australia</option> // Australia UTC offset value is 10
    <option value="8">China</option>


    <option value="5.5">India</option>
    <option value="12">Newzealand</option>
    <option value="0">UK</option>
    <option value="-5">US EST</option>


    </select>
    <div id="time-cont"></div>
    </body>
    </html>



    با سپاس فراوان

  2. #2

    نقل قول: ویرایش کد برای نمایش ساعت مورد نظر

    سلام دوست عزیز
    میشه بیشتر توضیح بدی
    من متوجه منظورت نشدم.
    ---------------------------------------
    مسافرخانه های مشهد نزدیک حرم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کد نمایش فونت مورد نظر در کامپیوترهای دیگه که فاقد اون فونت هستن چی بود؟
    نوشته شده توسط sahel65 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1393, 13:01 عصر
  2. نمایش پیغام برای ای پی مورد نظر
    نوشته شده توسط aleas2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1391, 15:47 عصر
  3. مبتدی: کد برای جستجو فیلد مورد نظر از دیتا و ظاهر شدن آن روی lable
    نوشته شده توسط Miryam در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1390, 07:31 صبح
  4. سوال: نمایش رکورد مورد نظر در کادر دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط f.nabavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 11:22 صبح
  5. تنظیم نمایش فیلد مورد نظر DataGridColumnStyle
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1383, 22:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •