نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا در ذخیره کردن عکس در db

  1. #1

    خطا در ذخیره کردن عکس در db

    با سلام.
    من کد زیر را برای ذخیره کردن عکس در دیتایس Sql اجرا می کنم خطا میدهد لطفا راهنمایی کنید(این کد رو هم از همین تایپک برداشتم و نوشتم)

    pic varbinary(1000) نوع فیلد عکس


    var
    S : TMemoryStream;
    sql_command:string;
    begin

    S := TMemoryStream.Create;
    s.LoadFromFile(OpenPictureDialog.FileName);

    sql_command:=insert into personel_pic(name,family,pic)values('+''''+edit_na me.text+''''+','+''''+edit_family.text+''''+','+'' ''+TBlobField(s)+''''+')';

    ADOQuery1.Close;
    ADOQuery1.SQL.Clear;
    ADOQuery1.SQL.Add(sql_command);
    ADOQuery1.ExecSQL;
    ADOQuery1.Close;


    end;


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    863

    نقل قول: خطا در ذخیره کردن عکس در db

    با سلام
    حداقل عکس پیام خطا هم ضمیمه میکردید.

  3. #3

    نقل قول: خطا در ذخیره کردن عکس در db

    سلام
    موقع اجرای برنامه این خطا رو میده باید چکار کنم؟

    error.png

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    863

    نقل قول: خطا در ذخیره کردن عکس در db

    TPersistent = class(TObject)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: خطا در ذخیره کردن عکس در db

    نقل قول نوشته شده توسط majid2 مشاهده تاپیک
    سلام
    موقع اجرای برنامه این خطا رو میده باید چکار کنم؟

    error.png
    بجای دستور Assign ازLoadFromStrem استفاده کنید

    VlStream := TFileStream.Create(_Jpg File name, fmOpenRead or fmShareDenyWrite);
    VlStream.Seek(0, soFromBeginning);
    .
    .
    .
    AdoQuery.parametr[2].LoadFromStream(vlStream,ftBlob);

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره کردن عکس در SQL Server 2000
    نوشته شده توسط Bigestlier_3000 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1388, 15:07 عصر
  2. ذخیره کردن عکس در بانک اکسس
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مهر 1386, 22:59 عصر
  3. ذخیره کردن عکس در Database
    نوشته شده توسط ascpro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 00:34 صبح
  4. ذخیره کردن عکس در folder دارای password
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 آبان 1385, 14:51 عصر
  5. مشکل در ذخیره كردن عکس در ديتابيس
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1384, 23:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •