نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

  1. #1

    Question اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    سلام
    من در ویژوال فاکس پرو یک فرم دارم که داخلش یک تکست باکس هست و می تونم یک متن یا عدد در اون بنویسم
    حالا چند فایل pdf هم دارم که به ترتیب از شماره 1 تا 5 نامگذاری شده اند
    چطوری میتونم عدد مورد نظر رو در تکست باکس بنویسم و بعد از اینتر زدن فایل pdf ای که نامش همنام اون عدد هست اجرا بشه؟

  2. #2

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    تو متد valid کدهای زیر رو بنویسید.!

    WshShell = CreateObject("WScript.Shell")
    WshShell.Run("pdfReader.exe Pdf Path\pdf"+str(pdfNumber))


    اگر هم درباره شل اسکریپت متد RUN هم بخواهید این Usage Syntax داره

    object.Run (Command [, WindowStyle] [, WaitOnReturn])
    Windows Style
    0 Hides the window and activates another window.
    1 Activates and displays a window. If the window is minimized or maximized, the system restores it to its original size and position. An application should specify this flag when displaying the window for the first time.

    2 Activates the window and displays it as a minimized window.
    3 Activates the window and displays it as a maximized window.
    4 Displays a window in its most recent size and position. The active window remains active.
    5 Activates the window and displays it in its current size and position.
    6 Minimizes the specified window and activates the next top-level window in the Z order.
    7 Displays the window as a minimized window. The active window remains active.
    8 Displays the window in its current state. The active window remains active.
    9 Activates and displays the window. If the window is minimized or maximized, the system restores it to its original size and position. An application should specify this flag when restoring a minimized window.

    10 Sets the show state based on the state of the program that started the application.

    WaitOnReturn
    The optional WaitOnReturn parameter is a boolean value that specifies whether the script should immediately returns to script execution (False) rather than waiting for the process to end (True) and return any error codes returned by the application.

    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : سه شنبه 21 فروردین 1397 در 18:53 عصر

  3. #3

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    برادر من خیلی مبتدی هستم
    یه جوری بگید بدون درد سر بتونم انجام بدم
    البته اگه یک مثال ساده فرمش را درست کنید که عالی میشه
    خیلی ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    باشه چشم اگر میخواهید فرم اش بذارید همین جا فقط همون فرم که لازم دارید من انجام بدم.!

    ولی توضیح میدم هر طور مایل هستید.

    1- توی فرم تون شی تکست باکس تون انتخاب کنید
    2- بعد از پنجره Properties به تب Methods برید
    3- متد valid در انتهای لیست متدهاست با دبل کلیک باز کنید.
    4- این دو خط توش کپی کنید.

    WshShell = CreateObject("WScript.Shell")
    WshShell.Run("pdfReader.exe Pdf Path\pdf"+str(pdfNumber))

    5- تغییرات فرم رو ذخیره کنید اگر پروژه دارید که از پروژه سورس شروع را اجرا کنید. ویا exe فایل بسازید و اجرا کنید.
    6- فقط از ویندوز XP به بعد کتابخانه شل اسکریپت تو ویندوز به صورت پیش فرض وجود داره اگر احیانا خطایی داشتید همین جا اعلام کنید.

  5. #5

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    بسیار عالی و ممنون
    فقط اگه امکان داره اون نمونه رو هم درست بفرمائید بسیار ممنونتون میشم

  6. #6

    Cool نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    اینم نمونه فرم ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    شرمنده خطا می گیره و عمل نمیکنه
    من فایل های pdf رو ریختم داخل فولدر خود فرم و بعد از اجرای برنامه عدد رو که می زنم خطا می گیره

  8. #8

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    از خطا لطفا یه اسکرین شات بگیر تا ببینم چی ؟

  9. #9

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    Untitled.jpg

    خطایی که میگیره

  10. #10

    Thumbs up نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    ظاهرا ویندوز 7 دارین این کتابخانه رو اینطوری رجیستر کن
    Start --> Run -->regsvr32.exe wshom.ocx"
    نسخه 32 بیتی و 64 بیتی متناسب با ویندوزت رجیستر کن یکبارهم ریست کن سیستم رو اگر بازهم نشد باید خودت زحمت بکشی همین wshom.ocx فایل رو تو گوگل برای ویندوز خودت هرچی هست دانلود کنی مطمن باش مشکلی نداره.

    فقط نام برنامه ای که pdf رو میخونه همونی که روی سیستم خودت هست حتما بذار توی متد Valid تکست باکس رو میگم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip WSH.zip‏ (112.9 کیلوبایت, 4 دیدار)

  11. #11

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    Untitled55555.jpg
    این خطا رو می گیره موقع نصب

  12. #12

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    این ocx من گذاشتم رو نصب نکن تو گوگل جستجو کن نسخه مناسب ویندوزت رو بگیر درضمن کاربر admin ویندوز هم باید باشید.
    اگر نشد این دوتا دستور جای اون دوتا دستور تو valid بنویس

    filename = str(this.Value)+".pdf"
    ! /N pdfReader.exe &filename

  13. #13

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    نسخه مربوط به ویندوز خودم رو گرفتم ولی نصب نشد
    راه دیگه ای نداره بشه یه فایل pdf رو از نامش اجرا کرد؟

  14. #14

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    دوست عزیزم یکم توجه کن توپست قبلی گفتم اون ocx رو بیخیال شو این دوخط را بنویس تو valid تکست باکس ات.

    filename = str(this.Value)+".pdf"
    ! /N pdfReader.exe &filename

  15. #15

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    Untitled.jpg
    اون دوتا کد رو زدم
    این خطا رو میده
    وقتی عدد رو در تکست باکس می زنم

  16. #16

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    این برای این که من نوع تکست باکس رو Numeric تعریف کردم بخاطر همین نوعش رو اینطوری تبدیل کردم به رشته str(this.value)
    حالا مقدار خاصیت value تکست باکس تون رو 0 مقدار دهی کنید مشکل حل میشه از قسمت پنجره Properties از تب Data

  17. #17

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    هر کار میکنم نمیشه
    حالا اگه pdf ام رو تبدیل کنم به exe چطور میتونم از یک تکست باکس اجراش کنم؟

  18. #18

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    عزیزان کمک

  19. #19

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط hmgjob مشاهده تاپیک
    عزیزان کمک
    دوست عزیز اگر امکانشو داری که فرم خودتو بذار اینجا برات رفع اشکال کنم بالاتر هم که توضیح دادم نمیخواد فایل pdf بذاری فقط همون سورسی که احتیاج به تغییر داره همینجا آپلود کنه !!!

  20. #20

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    سورسی نداره این قسمت
    فقط یک فرم نیاز دارم که داخلش یک تکست باکس باشه و وقتی یک عدد رو میزنم و همون عدد اسم یک فایل pdf هست اون فایل اجرا بشه
    اگه فرمش رو برام درست کنید تماما ممنونتون میشم قربان

  21. #21
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    دوست عزیز، درست است که دوستان اینجا سعی خیلی زیادی میکنند که مشکلات شما رو حل کنند به هر نحو اما اینکه شما اینطور که من دیدم در چند موضوع، هیچ تلاشی خودتون نمیکنید یک کم ناراحت کننده است.
    سایت های زیادی هست که این مسائل بارها و بارها توش مطرح شده و با یک جستجوی ساده میشه این مسائل رو حل کرد. سایتهایی مثل: www.foxite.com یا www.tek-tips.com و ...

    لطفا

    نقل قول نوشته شده توسط hmgjob مشاهده تاپیک
    سورسی نداره این قسمت
    فقط یک فرم نیاز دارم که داخلش یک تکست باکس باشه و وقتی یک عدد رو میزنم و همون عدد اسم یک فایل pdf هست اون فایل اجرا بشه
    اگه فرمش رو برام درست کنید تماما ممنونتون میشم قربان
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  22. #22

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    شاید اینکه شما بزرگوار و دوستان دیگر به صورت حرفه ای برنامه نویسی می فرمائید باعث شده باشه که چنین نتیجه گیری داشته باشید ولی من به عنوان یک مبتدی بسیار تازه کار بسیاری از اوقات در مشکلاتی گیر می کنم که شاید حل کردنش برای شما دوست عزیزم فقط یک دقیقه طول بکشد. در این تایپیک هایی که از شما کمک گرفتم توانستم به لطف شما و دیگر عزیزان بسیار مطالب آموزنده ای یاد بگیرم گرچه با سوالات بسیار ساده خودم ممکن است باعث آزرده خاطر شدن شما و اینکه چنین نتیجه گیری بفرمایید بشوم ولی واقعا چنین قصدی نداشتم. به هر حال توان و دانش هر کسی متفاوت است و بنده با اعتقاد به اینکه از توان بسیار پائینی در برنامه نویسی برخوردار هستم تمام تلاش خودم را می کنم که حداکثر استفاده از اساتیدی چون شما را داشته باشم.
    باز هم از حضور شما عذر خواهی می کنم

  23. #23

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط hmgjob مشاهده تاپیک
    شاید اینکه شما بزرگوار و دوستان دیگر به صورت حرفه ای برنامه نویسی می فرمائید باعث شده باشه که چنین نتیجه گیری داشته باشید ولی من به عنوان یک مبتدی بسیار تازه کار بسیاری از اوقات در مشکلاتی گیر می کنم که شاید حل کردنش برای شما دوست عزیزم فقط یک دقیقه طول بکشد. در این تایپیک هایی که از شما کمک گرفتم توانستم به لطف شما و دیگر عزیزان بسیار مطالب آموزنده ای یاد بگیرم گرچه با سوالات بسیار ساده خودم ممکن است باعث آزرده خاطر شدن شما و اینکه چنین نتیجه گیری بفرمایید بشوم ولی واقعا چنین قصدی نداشتم. به هر حال توان و دانش هر کسی متفاوت است و بنده با اعتقاد به اینکه از توان بسیار پائینی در برنامه نویسی برخوردار هستم تمام تلاش خودم را می کنم که حداکثر استفاده از اساتیدی چون شما را داشته باشم.
    باز هم از حضور شما عذر خواهی می کنم
    من نظر خودم رو دارم بیان میکنم..
    دوست عزیز مطمئن باشید اصلا منظور این نیست که بخواهیم به برنامه نویسی که مبتدی کمک نکنیم ویا آزرده خاطر کنیم این چه حرفی فکر نکنم نیازی به عذر خواهی باشه.!
    از طرفی یادتون باشه بالاخره همه ما یه روزی مبتدی بودیم..
    ولی خوب الان خیلی بهتر از 10 - 15 سال گذشته شدده منابع خیلی بیشتر شده برنامه نویس خوب زیادتر شده.
    حالا منظورم از گفتن این حرف این هست که برای برنامه نویس خوب شدن راههای زیادی وجود داره
    1- علاقه و دوست داشتن برنامه نویسی
    2- مطالعه مطالعه مطالعه ...
    3- استفاده از منابع آموزشی مختلف در هر زمان حتی وفتی که خیلی حرفه ای هم شدید.
    4- تمرین و ممارست برنامه نویسی وکدنویسی
    5- استفاده از تجربیات مفید دیگران و استفاده از تکنیکهای برنامه نویسی قابل استناد
    6- مطالعه سورس کدهای دیگران و سعی در تغییر آنها برای استفاده در برنامه های خود
    7- استفاده از کتابخانه ها و یا سورس کدهای از قبل نوشته شده و تست شده و درک استفاده بهینه از آنها
    ...
    والبته بسیاری مطالب دیگر که کم کم خودتون با پیشرفت در برنامه نویسی بهشون می رسید ولی این چند نکته از مهمترین هاست که هر برنامه نویسی بالاخره باید بدونه و رعایت کنه.

  24. #24

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    فقط یک فرم نیاز دارم که داخلش یک تکست باکس باشه و وقتی یک عدد رو میزنم و همون عدد اسم یک فایل pdf هست اون فایل اجرا بشه
    اگه فرمش رو برام درست کنید تماما ممنونتون میشم قربان

  25. #25

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    آقا ممنون با لطف شما بزرگواران درست شد
    خیلی ممنون از صبر و پاسخ گویی شما

  26. #26

    نقل قول: اجرای یک فایل pdf از یک تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط hmgjob مشاهده تاپیک
    آقا ممنون با لطف شما بزرگواران درست شد
    خیلی ممنون از صبر و پاسخ گویی شما
    احسنت بر شما
    - علاقه و دوست داشتن برنامه نویسی
    2- مطالعه مطالعه مطالعه ...
    3- استفاده از منابع آموزشی مختلف در هر زمان حتی وفتی که خیلی حرفه ای هم شدید.
    4- تمرین و ممارست برنامه نویسی وکدنویسی
    5- استفاده از تجربیات مفید دیگران و استفاده از تکنیکهای برنامه نویسی قابل استناد
    6- مطالعه سورس کدهای دیگران و سعی در تغییر آنها برای استفاده در برنامه های خود
    7- استفاده از کتابخانه ها و یا سورس کدهای از قبل نوشته شده و تست شده و درک استفاده بهینه از آنها
    ...
    به موارد بالا صبر و حوصله رو هم اضافه کن!
    هر وقت هم دیدی یه مشکلی رو نمیتونی حل کنید فقط ناامید نشو و یک یا دو روز سراغ اون تکه کد که مشکل داری نرو به خودت زمان بده بعد برو سراغش اونوقت مبینی جادو میشه و حلش میکنی البته نکاتی هم که گفتم مدنظر داشته باشه.!
    و اینکه به نظر من برای تمام چالش های برنامه نویسی تو هر زبانی که باشه یه راه حل وجود داره حالا یک راه خیلی بهینه است یک راه هم با اینکه جواب میده بهینه نیست باید در شرایط اش باشی تا عمقی درک کنید

تاپیک های مشابه

  1. اجراي کد ويژوال از درون يک تکست باکس
    نوشته شده توسط ARData در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1390, 14:26 عصر
  2. سوال: مشاهده فایل pdf درون ریچ تکست باکس
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 15:49 عصر
  3. گرفتن مقدار از یک تکست باکس وقتی که ...
    نوشته شده توسط s_mostafa_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 08:56 صبح
  4. بازکردن فایل jpg با دبل کلیک بر روی یک تکست باکس
    نوشته شده توسط mmha_85 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1385, 12:16 عصر
  5. وصل کردن یک تکست باکس به رکورد دوم از دیتا ست
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 21:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •