نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نگاهی به Razor Pages در ASP Core

  1. #1

    نگاهی به Razor Pages در ASP Core

    تیم ASP Core تلاش زیادی می کند استفاده از Razor Pages را بجای MVC جا بندازد. الگوی MVC سالها از محبوبترین روشهای پیاده سازی سایت بوده است اما اشکالاتی هم دارد.


    در الگوی MVC همیشه نیاز به کنترلر دارید. حتی وقتی می خواهید یک صفحه ی ساده "ارتباط با ما" نمایش دهید علاوه بر View باید کنترلر و اکشن داشته باشید. همچنین مدل و ویو و کنترلر در فولدرهای مجزا نگه داری میشوند و مدیریت کردن پروژه در درازمدت سخت میشود. اگر بخواهید یک کنترلر را به همراه مدل و ویوهایش به یک پروژه ی دیگر منتقل کنید با دردسرهای زیادی روبرو هستید.


    در Razor Pages دیگر کنترلر نداریم و اکشن ها می توانند درون فایل ویو یا در یک فایل همنام ویو (مانند کلاسهای Win Form) قرار گیرند. در الگوی MVC در واقع Controller اهمیت ندارد بلکه اکشن های درون کنترلر هستند که درخواستها را مدیریت می کنند. این دقیقا بخشی است که Razor Pages روی آن تاکید دارد.


    وقتی از Razor Pages استفاده می کنید تمام قابلیتهای MVC را دارید. Razor Page بخشی از MVC است و هر دو درون یک سرویس بارگذاری میشوند. وقتی یک پروژه ی MVC در ASP Core ایجاد می کنید همزمان Razor Page هم به پروژه اضافه میشود. (حتی اگر از آن استفاده نکنید). می توانید بخشی از سایت را MVC و بخش دیگر را با Razor Page طراحی کنید.


    در Razor Page طراحی سایت بجای کنترلر روی صفحه تمرکز دارد. ابتدا صفحه ی HTML را ایجاد می کنید و سپس اکشن های آن را (اگر لازم داشت) می سازید. برای سایتهایی که صفحات زیادی دارند گزینه ی مناسبی است اما برای وب سرویس ها یا پروژه هایی که از AJAX زیاد استفاده می کنند کارایی ندارد.


    مایکروسافت تاکید می کند که Razor Page فقط برای طراحی سایت های کوچک نیست و می توانید برای پیاده سازی هر سایتی از آن استفاده کنید. اما برنامه نویسان پر سابقه ی MVC هنوز با شک و تردید به این تکنولوژی نگاه می کنند.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: نگاهی به Razor Pages در ASP Core

    سلام.
    با این کار در واقع داره بر می گرده به نسل قبلی که همون asp.net هستش؟
    یعنی با هر صفحه ای که می سازین یک صفحه ایجاد می شه که مدیریت همون صفحه رو در دست می گیره!!؟؟

  3. #3

    نقل قول: نگاهی به Razor Pages در ASP Core

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    با این کار در واقع داره بر می گرده به نسل قبلی که همون asp.net هستش؟
    یعنی با هر صفحه ای که می سازین یک صفحه ایجاد می شه که مدیریت همون صفحه رو در دست می گیره!!؟؟
    خیر به هیچ وجه برگشت به عقب نیست. اصلا قرار نیست مانند Web Form کار کنید. استفاده از Razor Page فقط نیاز به کنترلر رو از بین میبره. هر صفحه متدهای خودش رو مدیریت میکنه.
    در واقع تمرکز پیاده سازی پروژه بجای کنترلر میره روی صفحات سایت.

    در MVC اول کنترلر بعد اکشن بعد مدل و بعد ویو رو پیاده می کنید.
    ولی در Razor Page اول ویو بعد مدل و بعد متد رو پیاده می کنید.
    ممکنه یک ویو اصلا نیاز به اکشن نداشته باشه و مستقیم لود میشه. و طراحی از پایین به بالا هست و نه از بالا به پایین.

    استفاده از Razor Page اجباری نیست و فقط در حد یک پیشنهاد است. گرچه موافقان و مخالفان خودش رو داره. همانطور که گفتم برای سایتهایی که صفحه زیاد دارند و کمتر از جاوا اسکریپت و AJAX استفاده می کنند گزینه ی بسیار خوبیه و حجم زیادی از کدها رو کم میکنه.

  4. #4

    نقل قول: نگاهی به Razor Pages در ASP Core

    سلام و خسته نباشید بنده هم با شما موافق هستم واقعا Razor Pages خیلی بهتر هستش. ولی تازه خودم شروع کردم با مشکلات زیادی برخورد کردم ولی بخاطر دردسر فراوان MVC به هیچ عنوان حاضر نیستم برم سمت MVC یعنی میخواهیم یک سایت بسازیم که یک میلیون Controllers داره و از طرفی یک میلیون یا حتی بیشتر View داره یعنی بخواهی این دو تا رو پیدا کنی خود من به شخصی عصبی میشم ولی امیدوارم بابت Razor Pages منابع بیشتر بیشه چون وقعا بخواهیم با Controller کار بشه اعصاب خورد کنی بیشتر هستش ولی این تکنولوژی کدنویسی اش کم هستش و راحت همه چیز مستقیر یکجا تعریف میشه عالیه ولی فقط امیدوارم منابع باشه انقدر روی اینترنت با تاکید کامل گفتم لطفا گوگل فقط Core Pages بیار ولی بدبختی همه اش میره سراغ MVC که خسته ام کرده من رو اگه منابع یا آدرسی فقط Pages باشه سراغ داشته باشید بدید ممنون میشم. همین الان با یه مشکل خنده دار برخورد کردم که اصلا درست نمیشه این تایپک بنده هستش لینک تاپیک منم سعی میکنم هرچی از این Pages گیر بیارم قرار بدم دارم سعی میکنم یه فایل اموزشی خیلی ساده درست کنم مثل دفتر تلفن با Razor Pages با ADO به صورت Helper واقعا تو این تکنولوژی کم آوردم دستورات نمایش و ذخیره نوشتم و جواب گرفتم نمایش، ذخیره و ویرایش ولی خیلی از دستورات دیگه هم هستن واقعا هر لحظه کار سختر میشه چون منابعی نیست فقط آدرس یا آموزش خوب باشه ممنون. به بنده هم بدید با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: نگاهی به Razor Pages در ASP Core

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    یک سایت بسازیم که یک میلیون Controllers داره و از طرفی یک میلیون یا حتی بیشتر View داره یعنی بخواهی این دو تا رو پیدا کنی خود من به شخصی عصبی میشم
    واقعا سایت شما یک میلیون کنترولر یا یک میلیون ویو نیاز دارد؟
    بنظرم راه را اشتباه میرید و mvc را خوب مطالعه نکردید

  6. #6

    نقل قول: نگاهی به Razor Pages در ASP Core

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    واقعا سایت شما یک میلیون کنترولر یا یک میلیون ویو نیاز دارد؟
    بنظرم راه را اشتباه میرید و mvc را خوب مطالعه نکردید
    سایتی که برای خودم میخوام بسازم شامل تمام نرم افزار های حسابداری آنلاین در یک سایت هستش و حتی بیشتر از یک میلیون کنترولر داره.
    بنده یک بار با MVC پروژه درست کردم بخاطر اینکه همه چیز جدا هستش ازش زده شدم یک کنترولر ایجاد میشه و برای هر رویداد یک ویو یعنی 4 تا عملیات بخواهم ایجاد کنم میشه یک کنترولر و یک 4 تا ویو که از هم جدا هستن.
    اگه یک میلیون کنترولر بسازم باید حداقل یک تا 4 میلیون ویو ساخته بشه خدا بخیر کنه پیدا کردن اینها رو ولی داخل Pages دیدم خیلی قوی تر داره برخورد میکنه و راحتر ولی چون این تکنلوژی تازه امده این نوع تکنولوژِ منبع آموزشی نداره و از 100 درصد 5 درصد میشه مطالبش رو حتی داخل سایت های خارجی پیدا کرد ولی در سایت های داخلی هیچی پیدا نمیشه. آموزش های پولی زیادی بود دانلود کردم رایگان ولی متسفانه همه شون داخل MVC گیر هستن و سراغ Pages نرفتن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: نگاهی به Razor Pages در ASP Core

    کنترولر قسمت فرماندهی برنامه شماست در mvc الزامی نداریم به ازای هر 4 عمل اصلی یک موجودیت یک کنترولر واحد بسازیم
    ما میتوانیم به ازای 1 اکشن یا 100 تا اکشن یا هر تعداد اکشن دلخواه فقط یک کنترولر داشته باشیم
    مهم این است که اکشن های مرتبط به همدیکه درون یک کنترولر قرار بدیم و مراقب شلوغ شدن کنترل هم باشیم
    فرض کنیم در یک سیستم حسابداری قسمتی هست برای معرفی کالا
    میتوان فقط یک کنترولر بنام Product ساخته و توی این کنترولر به معرفی و ویرایش موجودیتهایی مانند انبارکالا -کالا -واحد کالا -یا سایر خصوصیتهای یک کالای تجاری بپردازیم
    و نیاز نیست به ازای موجودیتی مثل واحد کالا یک کنترولر بسازیم بنام UnitController
    یا یک کنترولر فقط برای جدول کالا داشته باشیم و فقط 4 تا اکشن جهت عمل اصلی Crud این موجودیت در این کنترولر داشته باشیم

    شما میتونید در همین سیستم حسابداری بخش فروش شامل -اکشن فروش کالا-و اکشن برگشت فروش در یک کنترولر قرار بدید
    در ضمن در MVC تمپلیتها و پارشال ویوها کلی کارایی دارند و مانع از ساختن ویوهای تکراری خواهد شد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: نگاهی به Razor Pages در ASP Core

    با نظر دوستی که در مورد یک میلیون کنترلر صحبت کردن اصلا موافق نیستم و نمیفهمم ایشون میخوان روی چه پروژه ای کار کنند!!! اما در مورد mvc باید بگم ساختار فوق العاده و بینظریش که کاملا منطبق با ذات HTTP طراحی شده باعث میشه آدم سختی ساخت چندتا کنترلر و ویو اضافی رو به جون بخره ولی در این سیستم ساختار یافته و عالی بمونه.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی دسترسی به object های درون فایل Master page در Asp.net
    نوشته شده توسط mehrdadpaknejad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1391, 10:54 صبح
  2. روش صحیح نمایش صفحه به صفحه اطلاعات در asp
    نوشته شده توسط tamoochin در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1387, 16:18 عصر
  3. استفاده از Front Page در ASP.NET
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 23:30 عصر
  4. ارسال یک متغییر از یک فرم POP به فرم دیگر در asp.net( فوری)
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1385, 19:03 عصر
  5. مشکل در تبدیل متن به کد html در asp.net
    نوشته شده توسط H_Ghaffarian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 12:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •