نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: به دست آوردن میزان صدای سایر نرم افزارها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    به دست آوردن میزان صدای سایر نرم افزارها

    با سلام خدمت اساتید محترم

    آیا راهی برای بدست آوردن میزان صدای سایر نرم افزارهای اجرا شده در محیط ویندوز هست ؟

    Untitled-1.jpg

    من از AudioEndpointVolume و یونیت MMSystem (GetWaveOut) استفاده کردم ولی فقط تونستم کارتهای صدای موجود رو کنترل کنم .

    اگر راهی غیر از بدست آوردن هندل پنجره برنامه ها وجود داره لطفاً راهنمایی کنید . ممنون

    البته عرض کنم که خیلی گشتم و کدهای زیادی رو امتحان کردم ولی به نتیجه نرسیدم .

    ممنون از همگی .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: به دست آوردن میزان صدای سایر نرم افزارها

    نقل قول نوشته شده توسط persia_hrn مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید محترم

    آیا راهی برای بدست آوردن میزان صدای سایر نرم افزارهای اجرا شده در محیط ویندوز هست ؟

    Untitled-1.jpg

    من از AudioEndpointVolume و یونیت MMSystem (GetWaveOut) استفاده کردم ولی فقط تونستم کارتهای صدای موجود رو کنترل کنم .

    اگر راهی غیر از بدست آوردن هندل پنجره برنامه ها وجود داره لطفاً راهنمایی کنید . ممنون

    البته عرض کنم که خیلی گشتم و کدهای زیادی رو امتحان کردم ولی به نتیجه نرسیدم .

    ممنون از همگی .
    من دقیقا متوجه منظورتان نشدم مگر غیر ازکنترل کارت صوتی جائی دیگه هم میشه صوت را کنترل کرد هر نرم افزار نسبت به نیاز خود درا داخل برنامه کار کنترل میرا صدا را دارد اگر میخواهی غیر این باید از کنترل های خود ویندوز بهره ببری
    برای اشنایی بیشتر توصیه میکنم کامپوننت VLC مطالعه کنید نرم افزار اوپن سورس هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: به دست آوردن میزان صدای سایر نرم افزارها

    ممنون از جوابتون جناب خورسند ، یک مثال میزنم که شاید منظورم رو واضح تر بگم :

    سیستم من یک کارت صدا داره که هر نرم افزاری بخواد صدایی پخش کنه از طریق اون کارت صدا ، صوت به خروجی ارسال میشه و پخش میشه .

    فرض کنیم که نرم افزار مدیا پلیر در حال پخش یک موزیک باشه و نرم افزار من هم بخواد صدایی رو پخش کنه ، در این موقع صدای موزیک و صدای نرم افزار من همزمان با هم پخش میشه ( هر دو صوت با هم تداخل دارند ) .

    قصد من از ایجاد این تاپیک اینه که بتونم زمان پخش صدای نرم افزارم ، صدای موزیک درحال پخش توسط مدیا پلیر رو قطع و بعد از اتمام پخش صدا توسط نرم افزارم ، صدای موزیک مدیا پلیر رو دوباره وصل کنم .

    البته قطع و وصل کردن صدای خروجی کارت صدا رو بلدم و مشکلی باهاش ندارم ، نظر من قطع کردن صدای هر نرم افزاری هست که در قسمت Volume Mixer ویندوز دارای کنترل صدا هست . مطابق شکل بالا که میشه به صورت دستی برای هر نرم افزار کم و زیادش کرد .

    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .

  4. #4

    نقل قول: به دست آوردن میزان صدای سایر نرم افزارها


تاپیک های مشابه

  1. به دست آوردن میزان حجم استفاده شده
    نوشته شده توسط amin_sltny در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1392, 23:44 عصر
  2. حرفه ای: به دست آوردن Hnadle نرم افزار word در حال اجرا و انتقال مستقیم متن از پروژه C++‎ MFC به Word
    نوشته شده توسط sadraa2008 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1390, 00:05 صبح
  3. امکان اتصال سایر نرم افزارها به نرم افزار
    نوشته شده توسط kabir_eng در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 19:43 عصر
  4. سوال: به دست آوردن سریالهای سخت افزارها به غیر از روش wmi
    نوشته شده توسط Arash_janusV3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 فروردین 1390, 14:12 عصر
  5. به دست آوردن میزان سود برحسب میزان فروش
    نوشته شده توسط shahinghorbani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 06:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •