نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف گزینه های add و remove از attach در اکسس

  1. #1

    Smile حذف گزینه های add و remove از attach در اکسس

    با سلام و تشکر از همگی
    برای امنیت فایل و جلوگیری از پاک شدن آن نیاز دارم گزینه های add و remove رو از attach در فرم های اکسس پاک کنم . هنگام قرار دادن گزینه enabele و locked روی yes گزینه ها غیر فعال میشه ولی فایل اتچ شده دیگه قابلیت ادیت نداره و ذخیره نمیشه... چطور این گزینه ها رو غیر فعال کنم در حالیکه قابلیت ادیت فایل باقی بمونه؟؟؟ (عکس پیوست شد)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: حذف گزینه های add و remove از attach در اکسس

    سلام

    قابلیت ویرایش، افزودن و حذف اطلاعات از خصوصیات فرم هست!
    شما میتونید این خصوصیات رو در فرم اعمال کنید که البته برای تمامی فیلدها در نظر گرفته میشه.

  3. #3

    نقل قول: حذف گزینه های add و remove از attach در اکسس

    درست میفرمائید ولی تغییری نمیکنه باز هم گزینه add و remove رو حذف کنم نمیشه فایل رو ذخیره کرد! مشکل من دقیقا اینه که میخوام فایل پیوست شده ادیت و ذخیره بشه، چطور میتونم این کار رو انجام بدم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: حذف گزینه های add و remove از attach در اکسس

    فیلد attachment رو disable کنین
    بجاش در کنارش یک button بگذارین و با کد فایل پیوست رو باز کنین

  5. #5

    نقل قول: حذف گزینه های add و remove از attach در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    فیلد attachment رو disable کنین
    بجاش در کنارش یک button بگذارین و با کد فایل پیوست رو باز کنین
    فیلد attachment رو disable کردم ولی وقتی button قرار میدم چطوری بگم یه فایل اکسل رو باز کنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: حذف گزینه های add و remove از attach در اکسس

    باید کد بنویسین.
    در واقع هر فیلد از نوع attachment خودش یک رکوردست هست که هر پیوست یک رکورد رو تشکیل میده و فیلدهای اصلی هم که باهاش سروکار داریم filename و filedata است.
    شما باید خودتون این دو مقدار رو بخونین و یک فایل موقتی بر اساس اینها بسازین و این فایل رو باز کنین.
    کدش یک چیزی شبیه زیر میشه:
    DIM RS1,RS2 AS RECORDSET
    SET RS1= CURRENTDB.OPENRECORDSET("SELECT Attachment_Field from Table_Name WHERE Condition")
    SET RS2= RS1(0).VALUE
    DIM TempFolder,TempFile AS STRING
    TempFolder= "Location for temp file"
    TempFile= TempFolder+ RS2("FileName")
    RS2("FileData").SAVETOFILE TempFile
    FOLLOWHYPERLINK TempFile


    البته یک سری کد برای بررسی فولدر و فایل موقت و همینجور ERROR-HANDLING باید بهش اضافه بشه

    بعد از اینکه فایل ویرایش شد باید دوباره با کد اون رو بجای فایل پیوست اصلی قرار بدین:
    RS2("FileData").LOADFROMFILE TempFile

تاپیک های مشابه

  1. حذف آدرس های قدیمی سایت بعد از تغییر آدرس های دینامیک به استاتیک
    نوشته شده توسط resident در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1393, 16:36 عصر
  2. حذف گزینه های انتخاب شده در لیست باکس سی شارپ
    نوشته شده توسط Mori Bone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 17:56 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 20:00 عصر
  4. ساخت دیاگرام های زیبا و استفاده از آن در installsheild
    نوشته شده توسط sahare در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 آذر 1389, 08:12 صبح
  5. کار نکردن گزینه های Export و Print کریستال ریپورت در برنامه تحت شبکه
    نوشته شده توسط Ziyaei_f در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 07:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •