نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چاپ در اکسس

  1. #1

    چاپ در اکسس

    سلام و خدا قوت
    یه فایل اکسس درست کردم. در قسمت ریپورت اون میخام رکوردها براساس شماره ملی هر کدام را دریک صفحه مجزا چاپ کنه. ایا امکان پذیر هست؟؟؟
    یعنی شماره ملی ۱ رکوردهاش تا هرکجای صفحه بود ادامه صفحه خالی باشه و شماره ملی ۲ از صفحه بعد ار اون شروع بشه
    احتیاج به توضیح بیشتر داره؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: چاپ در اکسس

    سلام .دوتا كار مي تونيد انجام بديد:
    1: گزارش رو در نماي طراحي بر اساس كد ملي گروه بندي بكنيد(GROUP BY) و خصوصيت Force New Page property را در گزارشتون برابر با عبارت After Section قرار بديد.
    2:در صورت ثابت بودن تعداد فيلد هاي گزارش مي تونيد از PAGE BREAK استفاده كنيد.
    از اين لينك هم مي تونيد كمك بگيريد(زبان انگليسي)
    https://support.office.com/en-us/art...7-23134a9a2e15
    ....................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3

    نقل قول: چاپ در اکسس

    تشکر ویژه ، خیلی ممنونماز لطف شما
    یه سوال دیگه هم در مورد سورس تشخیص کد ملی دارم

    یه دستور خودم نوشتم ولی درست کارنمیکنه و همچنین میخام تو هر فرمی و هر تکستی در قسمت ValidationRule گذاشتم فعال بشه و نیاز به همون فرم نداشته باشه

    Function Sshmelli(shmelli As Variant) As Boolean
    On Error GoTo Err_Sshmelli
    Dim a, b, c, d As Integer
    a = Right(Form_T_personel.shmelli.Value, 1)
    b = (Mid(shmelli, 1, 1) * 10) + (Mid(shmelli, 2, 1) * 9) + (Mid(shmelli, 3, 1) * 8) + (Mid(shmelli, 4, 1) * 7) + (Mid(shmelli, 5, 1) * 6) + (Mid(shmelli, 6, 1) * 5) + (Mid(shmelli, 7, 1) * 4) + (Mid(shmelli, 8, 1) * 3) + (Mid(shmelli, 9, 1) * 2)
    c = b - Int(b / 11) * 11
    d = (11 - c)

    If c = 0 And c = a Then
    If c = 1 And c = a Then
    If c >= 2 And d = a Then
    Else
    Sshmelli = False
    End If
    Else
    Sshmelli = False
    End If
    Else
    Sshmelli = False
    End If

    Sshmelli = True
    Exit_Sshmelli:
    On Error Resume Next
    Exit Function
    Err_Sshmelli:
    Select Case Err.Number
    Case 0
    Resume Exit_Sshmelli:
    Case 94
    Sshmelli = True
    Case Else
    MsgBox Err.Number & " " & Err.Description, vbExclamation, "Error in module Module2 - function Sshmelli"
    Resume Exit_Sshmelli:
    End Select

    End Function

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: چاپ در اکسس

    از اين كد استفاده كنيد:
    در ضمن براي جلوگيري از تداخل تاپيك ها سئوالات به صورت مرتبط و در غير اين صورت در تاپيك مجزا مطرح كنيد.
    Public Function CheckCode(ByVal code As String) As Boolean
    Dim i, j As Integer
    Dim c As Double, N As Double, r As Double
    If Len(code) < 10 Then code = (10 - Len(code) + "0") & code
    If code = "0000000000" Or code = "1111111111" Or code = "2222222222" Or code = "3333333333" Or code = "4444444444" Or code = "5555555555" Or code = "6666666666" Or code = "7777777777" Or code = "8888888888" Or code = "9999999999" Then
    CheckCode = False
    Else
    c = Val(Mid$(code, 10, 1))
    j = 10
    For i = 1 To 9
    N = N + Val(Mid$(code, i, 1)) * j
    j = j - 1
    Next
    r = N - Int(N / 11) * 11
    If (r = 0 And r = c) Or (r = 1 And c = 1) Or (r > 1 And c = 11 - r) Then CheckCode = True
    End If
    End Function
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : پنج شنبه 23 فروردین 1397 در 16:53 عصر دلیل: افزودن نمونه

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5

    نقل قول: چاپ در اکسس

    خیلی ممنونم از لطف شما، تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله reza2371 : پنج شنبه 23 فروردین 1397 در 18:44 عصر

  6. #6

    نقل قول: چاپ در اکسس

    شرمنده یک سوال دیگه در مورد چاپ
    یه گزارش درست کردم که یک ساب ریپورت هم داخلشه. هنگامی که رکورد های ساب ریپورت تغییر کنه کلیه ایتم های داخل گزارش جا به جا میکنه
    آیا میشه کاری کرد که این مشکل پیش نیاد؟؟

  7. #7

    نقل قول: چاپ در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط reza2371 مشاهده تاپیک
    شرمنده یک سوال دیگه در مورد چاپ
    یه گزارش درست کردم که یک ساب ریپورت هم داخلشه. هنگامی که رکورد های ساب ریپورت تغییر کنه کلیه ایتم های داخل گزارش جا به جا میکنه
    آیا میشه کاری کرد که این مشکل پیش نیاد؟؟

    کسی میتونه منو راهنمایی بکنه؟؟؟
    ممنونم

  8. #8
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: چاپ در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط reza2371 مشاهده تاپیک
    کسی میتونه منو راهنمایی بکنه؟؟؟
    ممنونم
    اگر نمونه كارتون رو اپلود كنيد دوستان بهتر ميتونند جواب بدهند.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: چاپ رکورد جاری در اکسس 2007
    نوشته شده توسط rezarezaee1359 در بخش Access
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1399, 19:15 عصر
  2. ايجاد فرم در اكسس و چاپ اطلاعات آن
    نوشته شده توسط f.ka2008 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1392, 13:48 عصر
  3. چاپ در هر دو طرف کاغذ در اکسس
    نوشته شده توسط Nazir Ahmad در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1392, 02:03 صبح
  4. تهیه و چاپ بارکد در اکسس
    نوشته شده توسط sabaie در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 01 اسفند 1384, 16:12 عصر
  5. فایل exe در اکسس
    نوشته شده توسط NasserMX در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1382, 02:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •