نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: متریال دیزاین

  1. #1

    Thumbs up متریال دیزاین

    با اینکه قبلا تو همین تالار بحث شده ولی سر راست فایل هاشو نذاشتن گفتم بذارم شاید مفید واقع بشه!!
    نیازی به کتابخونه هم نداره خیلی ساده استفاده میشه و کلی هم جای مانور داره رنگهای خیلی جالبی میشه براش پیاده کرد.
    هر چند خیلی ها حتی اسمش رو نمیدونن البته منظورم دوستان خارجی بود

    متریال Ripple برای کنترلهایی که میشه براشون خاصیت Style رو دارن می تونید استفاده کنید و البته خاصیت Background هم داشته باشن چون به هر حال یک کنترل Shape که به صورت انیمیشن در می آید
    توی Style.xml

    <style name="My.Colored.Button.Blue" parent="Base.Widget.AppCompat.Button.Colored">
    <item name="android:background">@drawable/my_button_colored</item>
    <item name="android:textAppearance">@style/My.TextAppearance</item>
    </style>

    اینم my_button_colored.xml

    <layer-list xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android">
    <item android:drawable="@drawable/my_btn_default_mtrl_shape" />
    </layer-list>

    اینم my_btn_default_mtrl_shape.xml

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

    <inset xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    >
    <ripple android:color="@color/black_btn_ripple_blue"
    >
    <item>
    <shape android:shape="rectangle">
    <corners
    android:radius="@dimen/my_abc_control_corner_material" />
    <solid
    android:color="@color/btn_shape_with_ripple_back_blue" />
    </shape>
    </item>
    </ripple>
    </inset>

    این روش استفاده

    <Button
    android:id="@+id/btn_login"
    style="@style/My.Colored.Button.Blue"
    android:layout_width="0dp"
    android:layout_height="50dp"
    android:layout_gravity="center"
    android:layout_marginRight="15dp"
    android:layout_weight="1"
    android:text="@string/login_btn_desc"
    android:textColor="@color/white"
    android:textSize="15sp"/>

    البته به راحتی میتونین خاصیت های Ripple رو خیلی راحت تغییر بدید چه رنگ شو و چه مقدار radius اشو برای مقدار دایره ای که تشکیل میشه اگر برای کنترل های غیر از Button خواستید استفاده کنید نوع Shape رو باید تغییر بدید.

  2. #2

    نقل قول: متریال دیزاین

    بعضی از دوستان سوال کرده بودند به همین علت up شد.

تاپیک های مشابه

  1. متریال دیزاین
    نوشته شده توسط amir.it67 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1394, 18:16 عصر
  2. متریال دیزاین
    نوشته شده توسط mahdisaraei در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1394, 09:27 صبح
  3. متریال دیزاین در اکلیپس برای اندروید پایین تر
    نوشته شده توسط mahdisaraei در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1394, 13:08 عصر
  4. متریال دیزاین در ایکلیپس
    نوشته شده توسط beh3000 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1394, 08:48 صبح
  5. متریال دیزاین
    نوشته شده توسط roboman78 در بخش Android Studio
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1393, 14:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •