صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 44 از 44

نام تاپیک: نوشتن عبارت منظم

  1. #41

    نقل قول: نوشتن عبارت منظم

    نقل قول نوشته شده توسط mani2000 مشاهده تاپیک
    سلام
    باور کنید کل کتاب رو زیرو کردم اما بعضی مواقع جواب نمیده
    الان برای شکلک ها درست شد
    فقط یک مورد دیگه مونده که هرکاری کردم نشد و ناچار پرسیدم
    چطور کلماتی مثل

    mamamama
    رو به
    mama
    تبدیل کنم
    یعنی فقط دوبار تکرار رو نگه دارم؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    این تکه کد همونطور که مشخصه دوتا رشته میگیره و تعداد اولین را در دومی پیدا میکنه به راحتی میتونی با یک تغییر کوچک به هدفت برسی.
    موفق باشی.

    StringInString4("sas","sasasas")
    private static int findDupliCateString(String one, String two) {
    int cnt = 0;
    if (one == null || two == null || one.isEmpty() || two.isEmpty())
    return cnt;

    String quantifier = two.charAt(0)+"*?"+two.substring(1,two.length());
    Pattern pattern = Pattern.compile(two.length() > 1 ? quantifier : two);
    Matcher matcher = pattern.matcher(one);

    Predicate<String> sPredicate = pattern.asPredicate();
    boolean a = sPredicate.test(one);
    while (matcher.find()) cnt++;

    return cnt;
    }

  2. #42

    نقل قول: نوشتن عبارت منظم

    سلام
    تشکر
    این مدلی بلدم
    ببینید کلمات تکرار حرفشون مشخص نیست
    ممکنه یکبار mamamama و یکبار mamama باشه و در هر صورت باید به mama تبدیل بشه. و شاید کلمات دیگه ای هم باشه ytytytyt و ...
    راهی داره با عبارت منظم بشه ؟

  3. #43

    نقل قول: نوشتن عبارت منظم

    نقل قول نوشته شده توسط mani2000 مشاهده تاپیک
    سلام
    تشکر
    این مدلی بلدم
    ببینید کلمات تکرار حرفشون مشخص نیست
    ممکنه یکبار mamamama و یکبار mamama باشه و در هر صورت باید به mama تبدیل بشه. و شاید کلمات دیگه ای هم باشه ytytytyt و ...
    راهی داره با عبارت منظم بشه ؟
    بله اگر خیلی از این تغییرات دارید و قابل شناسایی نیستند پیشنهاد میکنم از الگوریتم های هوش مصنوعی در جاوا استفاده کنید کلا خیال خودتون هم راحت کنید الان کمی سختی میکشید ولی در آینده مشکلات اینچنینی نخواهید داشت چون احتمال داره دوباره یه رشته ای را بخواهید با یک رشته دیگه جایگزین کنید.
    تو الگوریتم هوش مصنوعی می تونید از تکنیک هایی استفاده کنید خود برنامه درباره این طور کلمات تصمیم بگیره از روی جداولی که در پروسه های زمانی تکمیل تر می شوند.
    البته خوب در عبارتهای باقاعده مطلبی که مهم هست اینه که شما باید یک الگو براش تعریف کنید تا براساس اون برای شما خروجی ها را انتخاب کنه پس اگر بتونید الگوریتمی بنویسید که بتونه این الگو ها را پیش بینی کنه کار تمومه که اونم با الگوریتم های یادگیری ماشین می تونید.
    برای شروع هم می تونید این کتاب
    برنامه نويسي هوش مصنوعي در JAVA

    و برای آموزش تصویری هم به این نگاه کنید.
    آموزش جستجوی پیشرفته و هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی

    البته اینم بگم من اغلب منابعی که خودم استفاده میکنم را به اشتراک میذارم شاید خودتون جستجو کنید مطالب بهتری پیدا کنید.
    درباره کتاب خوب باالطبع خیلی تئوری وکلی توضیح داده شده درباره آموزش تصویری هم که از کمپانی Packtpub و البته زبان اصلی ولی خوب درباره الگوریتم هایی توضیح میده که مخصوص جستجو هستند وفکر کنم خیلی به کار شما بیاد.

  4. #44

    نقل قول: نوشتن عبارت منظم

    سلام
    تشکر
    کتاب رایگان سراغ دارید؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن عبارت منظم
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1390, 11:35 صبح
  2. سوال: نوشتن عبارت "وجود ندارد" در كليه ركوردهاي خالي
    نوشته شده توسط ehsansharif در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 16:41 عصر
  3. سوال: کمک در نوشتن عبارت محاسباتی
    نوشته شده توسط gilasse ghermez در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 15:21 عصر
  4. عبارت منظم براي تاريخ شمسي
    نوشته شده توسط amirniknam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 21:20 عصر
  5. یک شبه کد برای تبدیل عبارت منظم به DFA
    نوشته شده توسط zahra_tulips در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 16:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •