نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در حذف اطلاعات از یکی از جدول های بانک

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    33
    پست
    31

    Question مشکل در حذف اطلاعات از یکی از جدول های بانک

    سلام دوستان
    بنده به منظور حذف اطلاعات از بانک از دستور اسکیول زیر استفاده کرده ام.

    cmd.CommandText = "Delete from Tbl_phone Where Number='"+ textBox1.Text +
    "'and Date_d='" + bPersianCalenderTextBox3.Text + "' and Codemeli='" + textBox5.Text +
    "' and phone='" + textBox6.Text + "' and Dr='" + comboBox7.Text + "' ";


    متاسفانه این دستور به صورت کامل اجرا نمی شود.
    تست کردم اشکال در قسمت شرط فیلد Dr می باشد که گفتم اگر مقدارش برابر با ComboBox بود حذف صورت پذیرد. فیلد Dr مقدارش از نوع Nvarchar می باشد در ضمن اگر فیلد Dr را از شرط حذف کنم دستور کامل اجرا می شود. و مشکلی نیست.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در حذف اطلاعات از یکی از جدول های بانک

    با سلام
    شما دارید یک سطر رو حذق میکنید درسته؟
    شرط بالای شما کار اشتباهیه
    شما بیا داخل شرط ID سطر رو بهش پاس بده و بگو این ID رو پاک کن! به همین راحتی
    در کل همیشه با ID کار کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در حذف اطلاعات از یکی از جدول های بانک

    یک بریک پوینت قرار بدید و از مقدار sql ساخته شده کپی کنید و اینجا بزارید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    33
    پست
    31

    نقل قول: مشکل در حذف اطلاعات از یکی از جدول های بانک

    میشه لطفا نمونه کد بدید؟منظورم اینه که چگونه ID رکورد را به دست بیاریم؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در حذف اطلاعات از یکی از جدول های بانک

    نقل قول نوشته شده توسط rouhparvarmehdi مشاهده تاپیک
    میشه لطفا نمونه کد بدید؟منظورم اینه که چگونه ID رکورد را به دست بیاریم؟
    با سلام
    در ابتدا بهتون پیش میکنم که قبل از کار با بانک اطلاعاتی ابتدا برنامه نویسی مقدماتی را یاد بگیرید که کتاب ها و آموزش های زیادی در سایت موجوده و میتونید جستجو کنید
    سپس مطالعه ای درباره Sql Server و اصول طراحی بانک اطلاعاتی و T-Sql داشته باشید.
    برای بدست آوردن کد، معمولاً در DataGridView لود میشود و اقلب اندیس 0 را دارد.
    برای استخراج از دیتاگرید:

    int id = Convert.ToInt32(dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value);

    حالا ID رو در اختیار دارید

    cmd.CommandText = "Delete from Tbl_phone WHERE ID=" + id;

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    33
    پست
    31

    نقل قول: مشکل در حذف اطلاعات از یکی از جدول های بانک

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    در ابتدا بهتون پیش میکنم که قبل از کار با بانک اطلاعاتی ابتدا برنامه نویسی مقدماتی را یاد بگیرید که کتاب ها و آموزش های زیادی در سایت موجوده و میتونید جستجو کنید
    سپس مطالعه ای درباره Sql Server و اصول طراحی بانک اطلاعاتی و T-Sql داشته باشید.
    برای بدست آوردن کد، معمولاً در DataGridView لود میشود و اقلب اندیس 0 را دارد.
    برای استخراج از دیتاگرید:

    int id = Convert.ToInt32(dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value);

    حالا ID رو در اختیار دارید

    cmd.CommandText = "Delete from Tbl_phone WHERE ID=" + id;

    موفق باشید
    خطا میه میگه جدول TBL_Phone فاقد ستون ID می باشد.

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در حذف اطلاعات از یکی از جدول های بانک

    نقل قول نوشته شده توسط rouhparvarmehdi مشاهده تاپیک
    خطا میه میگه جدول TBL_Phone فاقد ستون ID می باشد.
    توصیه میکنم اصول طراحی بانک اطلاعاتی رو مطالعه کنید
    خب باید فیلدی به نام ID یا هر نام دیگه به عنوان کلید اصلی در جدولتون داشته باشید!
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در حذف اطلاعات از یکی از جدول های بانک

    نقل قول نوشته شده توسط rouhparvarmehdi مشاهده تاپیک
    خطا میه میگه جدول TBL_Phone فاقد ستون ID می باشد.
    منظور از ستون آی دی تو ذهنیت ما ستونی هست که منحصر بفرده همون کلید. که نباید اصلا تکراری باشه. این ستون میتونه یه عدد باشه یا مجموعه ای از ستونها که به هیچ عنوان نباید تکرار بشه. که اگه به صورت کلید انتخاب بشه خود اس کیو ال نمیزاره داده تکراری وارد کنه. برای مدیریت بهتر خود اس کیو ال این امکان رو بهتون میده. یه ستون عددی ایجاد کنید بعد کلید رو انتخاب کنید. سپس از بخش پروپرتی های اون ستون اتو اینکریمنت رو فعال کنید. بعد هر بار که سطر جدیدی ایجاد میکنید خود اس کیو ال اون ستون رو خودش اتوماتیک پر میکنه. نیازی نیست (اس کیو ال نمیذاره) اون ستون رو شما پر کنید. هر بار هم که سلکت میکنید اون آی دی رو هم سلکت کنید.
    موقع حذف هم بجای اینکه چندتا فیلدو برا شرط بزارید همون آی دی رو شرط بزارید طبق کد دوست عزیزمون آقای افشاری.
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در حذف اطلاعات از دیتا بیس
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1391, 20:02 عصر
  2. مبتدی: مشکل در حذف رکورد از جدول
    نوشته شده توسط Fastdesign در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 18:36 عصر
  3. مبتدی: مشکل در حذف اطلاعات از اکسس
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1390, 21:54 عصر
  4. سوال: مشکل در حذف اطلاعات از بانک
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 فروردین 1389, 00:19 صبح
  5. مشکل در واکشی اطلاعات از جدول
    نوشته شده توسط maryam82 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1387, 20:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •