نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل باز کردن سطر در dbf دلخواه

  1. #1

    Question مشکل باز کردن سطر در dbf دلخواه

    dbf ای که یوزر و رمز رو تطبیق می ده login هست و dbf ای که اطلاعات رو replace می کنم داخلش log2 هست
    حالا هر بار که یوزر و پسوورد رو می زنم توی log2 در همون خط اول میریزه و یک خط جدید باز نمیکنه
    میخوام قبل از او سه خطی که replace میکنه یم خط در بانک اطلاعاتی log2 باز بشه و سطر جدیدی که باز میشه فعال بشه
    چون خودم چند خط append blank زدم ولی هر بار فقط داخل خط اول مینویسه
    وقتی قبلش همینطوری append blank میزنم توی log2 سطر باز نمیکنه و توی login باز می کنه من می خوام توی log2 سطر باز بشه


    LOCATE FOR UPPER(login.userid) = UPPER(ALLTRIM(THISFORM.txtUserName.Value))

    IF FOUND() AND ALLTRIM(password) == ALLTRIM(THISFORM.txtPassword.Value)
    THISFORM.cUser = ALLTRIM(login.userid)
    REPLACE log2.user WITH THISFORM.txtUserName.Value
    REPLACE log2.date WITH DATE()
    REPLACE log2.time WITH TIME()
    DO FORM index1
    THISFORM.Release
    ELSE
    #DEFINE MISMATCH_LOC "äÇã ˜ÇÑÈÑí íÇ ÑãÒ ÕÍíÍ äíÓÊ áØÝÇ ÏæÈÇÑå ÓÚí ˜äíÏ"
    WAIT WINDOW MISMATCH_LOC TIMEOUT 1.5
    THISFORM.txtUserName.Value = ""
    THISFORM.txtPassword.Value = ""
    THISFORM.txtUserName.SetFocus
    ENDIF


  2. #2

    نقل قول: مشکل باز کردن سطر در dbf دلخواه

    عزیزان کمک

  3. #3

    نقل قول: مشکل باز کردن سطر در dbf دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط hmgjob مشاهده تاپیک
    dbf ای که یوزر و رمز رو تطبیق می ده login هست و dbf ای که اطلاعات رو replace می کنم داخلش log2 هست
    حالا هر بار که یوزر و پسوورد رو می زنم توی log2 در همون خط اول میریزه و یک خط جدید باز نمیکنه
    میخوام قبل از او سه خطی که replace میکنه یم خط در بانک اطلاعاتی log2 باز بشه و سطر جدیدی که باز میشه فعال بشه
    چون خودم چند خط append blank زدم ولی هر بار فقط داخل خط اول مینویسه
    وقتی قبلش همینطوری append blank میزنم توی log2 سطر باز نمیکنه و توی login باز می کنه من می خوام توی log2 سطر باز بشه


    LOCATE FOR UPPER(login.userid) = UPPER(ALLTRIM(THISFORM.txtUserName.Value))

    IF FOUND() AND ALLTRIM(password) == ALLTRIM(THISFORM.txtPassword.Value)
    THISFORM.cUser = ALLTRIM(login.userid)
    REPLACE log2.user WITH THISFORM.txtUserName.Value
    REPLACE log2.date WITH DATE()
    REPLACE log2.time WITH TIME()
    DO FORM index1
    THISFORM.Release
    ELSE
    #DEFINE MISMATCH_LOC "äÇã ˜ÇÑÈÑí íÇ ÑãÒ ÕÍíÍ äíÓÊ áØÝÇ ÏæÈÇÑå ÓÚí ˜äíÏ"
    WAIT WINDOW MISMATCH_LOC TIMEOUT 1.5
    THISFORM.txtUserName.Value = ""
    THISFORM.txtPassword.Value = ""
    THISFORM.txtUserName.SetFocus
    ENDIF

    اگر از دستور append blank استفاده میکنی! که بعد از اون هرچی replace کنی تو همون سطر نوشته میشه اگر هم که بعد از دستور append ناحیه کاری رو تغییر دادی که باید شماره رکورد خالی اضافه شده رو ذخیره کنی بعد میتونی ازش استفاده کنی

    select log2
    append blank
    replace user with thisform.textusername.value

  4. #4

    نقل قول: مشکل باز کردن سطر در dbf دلخواه

    خیلی ممنونم
    عالی بود
    درست شد
    واقعا تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر
    نوشته شده توسط masterhamed در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1394, 18:09 عصر
  2. مشکل باز کردن برنامه در اکلیپس
    نوشته شده توسط mashhadpatogh در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مرداد 1393, 14:27 عصر
  3. مشکل باز کردن ایمیل در آیزا
    نوشته شده توسط farghabil در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1391, 13:31 عصر
  4. سوال: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!
    نوشته شده توسط Mohandes2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 14:29 عصر
  5. مشکل باز کردن فایلها در برنامه های تحت وب چیست؟
    نوشته شده توسط houtanal در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 13:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •