نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره وبازیابی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1396
    پست
    2
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    ذخیره وبازیابی

    اگرسرعت چرخش دیسک ۷۲۰۰دوردردقیقه باشدزمان لازم برای۳۰دورچرخش دیسک چندثانیه است

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1397
    پست
    18
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: ذخیره وبازیابی

    از این سایت استفاده کنید
    تمامی فرمول ها ذخیره و بازیابی اطلاعات را داره
    http://p30eng.com/tag/%D9%81%D8%B1%D...9%D8%A7%D8%AA/

    شیر گازی

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره وبازیابی عکس دردیتابیس
    نوشته شده توسط ابوالقاسم در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 13:35 عصر
  2. سوال: ذخيره وبازيابي اطلاعات از طريق ADO
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 00:26 صبح
  3. خبر: مشکل ذخیره وبازیابی عکس درSQL 2000 حل شد
    نوشته شده توسط mf_engineer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 12:49 عصر
  4. ذخیره وبازیابی 2جدول اکسز در vb.net
    نوشته شده توسط hosseinhossein در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 13:53 عصر
  5. ذخیره وبازیابی عکس در بانک sqlserver
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش Classic ASP
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آبان 1385, 18:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •