نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ریختن اطلاعات فرم دوم در DataGridView فرم اول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    159
    تشکر کردن
    116
    3 بار تشکر شده در 3 پست

    ریختن اطلاعات فرم دوم در DataGridView فرم اول

    سلام وقت بخیر ما این روز ها حسابی فعال شدایم اما خوب من یک مشکل کوچک دارم

    ببنید من دوتا فرم دارم

    و دو جدول

    الان می خواهم اطلاعات TexBox فرم دوم داخل دیتا گرید فرم اول وارد کنم و بعدا از آن تمامی اطلاعات داخل دیتابیس وارد کنم اگر امکانش هست توضیحی بدهید چطور می شود اینکار کرد و اگر منبعی سراغ دارید ممنون شما می شوم
    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,599
    تشکر کردن
    151
    1,739 بار تشکر شده در 1,282 پست

    نقل قول: ریختن اطلاعات فرم دوم در DataGridView فرم اول

    با سلام
    برای جالجایی اطلاعات بین دو فرم میتونید از کلاس استفاده کنید و اگر قراره فرم new بشه میتونید از سازنده(Constructor) استفاده کنید
    یک کلاس بسازید:
        public class Class1    {
    private static string firstName;


    public static string FirstName
    {
    get { return firstName; }
    set { firstName = value; }
    }


    private static string lastName;


    public static string LastName
    {
    get { return lastName; }
    set { lastName = value; }
    }
    }

    روی فرم 1 یک دیتاگرید با Column قرار دهید
    حالا در فرم 1 یک دکمه برای باز کردن فرم 2 بذارید:

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm2 = new Form2();
    if (frm2.ShowDialog() == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    dataGridView1.Rows.Add(Class1.FirstName, Class1.LastName);
    }
    }

    در فرم 2 هم بصورت زیر میتونید اطلاعات TextBox ها رو به پراپرتی های کلاس منتقل کنید:
            private void SendData_Click(object sender, EventArgs e)        {
    Class1.FirstName = txtFirstName.Text.Trim();
    Class1.LastName = txtLastName.Text.Trim();
    DialogResult = System.Windows.Forms.DialogResult.OK;
    this.Close();
    }


    برای ذخیره در دیتابیس هم یک حلقه For قرار میدی به تعداد سطر Row های دیتاگرید عمل Insert رو انجام میده
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. 2 کاربر از danialafshari به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  4. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    پست
    1,315
    تشکر کردن
    1,105
    627 بار تشکر شده در 425 پست

    نقل قول: ریختن اطلاعات فرم دوم در DataGridView فرم اول

    نقل قول نوشته شده توسط reza11_2005 مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر ما این روز ها حسابی فعال شدایم اما خوب من یک مشکل کوچک دارم

    ببنید من دوتا فرم دارم

    و دو جدول

    الان می خواهم اطلاعات TexBox فرم دوم داخل دیتا گرید فرم اول وارد کنم و بعدا از آن تمامی اطلاعات داخل دیتابیس وارد کنم اگر امکانش هست توضیحی بدهید چطور می شود اینکار کرد و اگر منبعی سراغ دارید ممنون شما می شوم
    با تشکر
    راه ساده تر این هستش:
    در فرم 1 متغیر پابلیک و استاتیک بسازین
    public static string myvalue = string.empty;

    بعدش هرجا قراره مقدارش این متغیر نشون بدین قرار بدینش.
    درنهایت در فرم 2 که قراره مقدارش رو از اونجا بهش پاس بدین به این صورت عمل کنید
    form1.myvalue = "مقدار جدید";
    new form1().showdialog();

  5. 2 کاربر از barnamenevisjavan به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  6. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: ریختن اطلاعات فرم دوم در DataGridView فرم اول

    تشکر
    حالا اگه بخوایم از گرید ویو یک به گرید ویو 2 ارسال کنیم چطوری میشه

  7. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,599
    تشکر کردن
    151
    1,739 بار تشکر شده در 1,282 پست

    نقل قول: ریختن اطلاعات فرم دوم در DataGridView فرم اول

    نقل قول نوشته شده توسط rehbare مشاهده تاپیک
    تشکر
    حالا اگه بخوایم از گرید ویو یک به گرید ویو 2 ارسال کنیم چطوری میشه
    آیدی از گرید1 استخراج میشه و گرید 2 بر اساس اون آیدی جستجو میکنه که معمولاً برای کلید اصلی و کلید خارجی مورد استفاده قرار میگیره
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  8. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید danialafshari از وی تشکر کرده‌اند:


  9. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: ریختن اطلاعات فرم دوم در DataGridView فرم اول

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    آیدی از گرید1 استخراج میشه و گرید 2 بر اساس اون آیدی جستجو میکنه که معمولاً برای کلید اصلی و کلید خارجی مورد استفاده قرار میگیره
    کدش چطوری نوشته می شه

  10. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,599
    تشکر کردن
    151
    1,739 بار تشکر شده در 1,282 پست

    نقل قول: ریختن اطلاعات فرم دوم در DataGridView فرم اول

    نقل قول نوشته شده توسط rehbare مشاهده تاپیک
    کدش چطوری نوشته می شه
    با سلام در تاپیک خودتون کدش رو گذاشتم ID رو استخراج می کنید سپس یک Select میزنید جایی که ID = DataGridView1 استخراج شده
    string _ID= dataGridView1["id", dataGridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString();
    //Select("select * from YourTable Where ID = _ID"); //For Sample

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ریختن اطلاعات از Datatable در datagridview
    نوشته شده توسط mahlake در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1394, 10:06 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اردیبهشت 1394, 03:08 صبح
  3. سوال: ریختن اطلاعات یک ذیتاگرید در دیتا تیبل (فوری)
    نوشته شده توسط ali2006sr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1388, 18:20 عصر
  4. ریختن اطلاعات دو جدول در یک dataset
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش ASP.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1388, 12:00 عصر
  5. نمایش اطلاعات چند جدول در DataGridView
    نوشته شده توسط sahele_sheni در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1387, 11:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •