نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک در ساخت صفحه لاگین سایت

  1. #1

    Question کمک در ساخت صفحه لاگین سایت

    سلام دوستان . چند مدت پیش از یکی از دوستان کد رو گرفتم که با اون میشه صفحه لاگین سایت رو نوشت و بسیار سبک و کم حجمه اما الان با توجه به تغییر نام تکس باکس ها در سایت اون کد کار نمیکنه اگه میتونید لطفا راهنمایی کنید . میخوام با این کد و دو تکس باکس که روی فرم میذارم با وبلاگم کانکت بشم .



    Private Sub Command1_Click()
    Open App.Path & "\blogfa.html" For Output As #1
    Print #1, "<HTML>"
    Print #1, "<BODY>"
    Print #1, "<FORM ACTION=http://www.blogfa.com/Desktop/Login.aspx?t=14132599 METHOD=POST >"
    Print #1, "<input type=text name=master_ContentPlaceHolder1_Uid />"
    Print #1, "<input type=password name=master_ContentPlaceHolder1_Password />"
    Print #1, "<input type=submit value=login name=master_ContentPlaceHolder1_btnSubmit />"
    Print #1, "</FORM>"
    Print #1, "</BODY>"
    Print #1, "</HTML>"
    Close #1
    End Sub


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: کمک در ساخت صفحه لاگین سایت

    یادت باشه عزیز، لطفا کامل توضیح بده که چی میخوای

    قبلا یک کاری کردی ، که الان اون کار نمیشه ، که نشد مشکل

    دقیقا بگو خطا ها کجاست ، به کجا گیر میده ، مهدویت چی بود ، یا حتی عکس از برنامه ات بگیر و ؟......

    کامل توضیح بدی بچه ها با کله جوابتو میدند

  3. #3

    نقل قول: کمک در ساخت صفحه لاگین سایت

    من قبل یه پسورد چکر برای بلاگفا نوشتم برای اینکه کل سایل بلاگفا لود نشه و سبک تر باشه یکی از دوستان اومد این تکه کد رو بهم داد که با اون میشه یه صفحه html ساخت و بعد اونو فراخونی کرد و یوز نیو پسورد رو در html که ساختیم ست و در نهایت چک کرد چون این رویه مدام تکرار میشه اگه کل سایت بلاگفا بخواد لود بشه یه خورده سرعت پسورد چکر کم میشه که اگه بخوام کد ها رو تحلیل کنم انجوریه :
    خط اول :

    Print #1, "<FORM ACTION=http://www.blogfa.com/Desktop/Login.aspx?t=14132599 METHOD=POST >"

    این خط مربوط به آدرس سایت بلاگفاست .
    خط دوم :

    Print #1, "<input type=text name=master_ContentPlaceHolder1_Uid />"

    دستور type داره name که اگه سورس صفحه بلاگفا رو در بیاریم و اینسپکت اونو بگیریم type اون text هست و نیم اون uid .
    مشکل اینجاست که نام تایپ و تکست تغییر کرده و من نام های جدید رو ست کردم اما لاگین نمیشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: کمک در ساخت صفحه لاگین سایت

    اینو تست کن اگه جواب نداد به خاطر وجود عدد متغیر t در ادرس لاگین هست و چون راندوم تولید میشه نمیشه کاریش کرد.
    کد HTML:
    <form action="https://www.blogfa.com/Desktop/Login.aspx?t=41805819" method="post">
       <input type="hidden" value="160431" name="_tt">
       <input name="usrid" id="usrid" class="textbox" dir="ltr" type="text" maxlength="61" style="position:absolute;top:10px;left:10px;">
       <div class="textbox" style="text-align:center;color:gray;position:absolute;top:10px;left:10px;" id="usrid_caption" onclick="input_focus('usrid',true)">
          نام کاربری   </div>
       <input name="upa" id="upa" class="textbox" dir="ltr" type="password" maxlength="20" style="position:absolute;top:50px;left:10px;" onfocus="input_focus('upa',true)">
       <div class="textbox" style="text-align:center;color:gray;position:absolute;top:50px;left:10px;" id="upa_caption" onclick="input_focus('upa',true)">
          کلمه عبور   </div>
       <input name="btnSubmit" class="btn" style="width: 212px; height: 35px;position:absolute;top:90px;left:10px;" type="submit" value="ورود به بخش مدیریت وبلاگ">
       <span id="loginlink">
       <a href="ForgetPassword.aspx">کلمه عبور را فراموش کردم</a><br>
       <a href="https://www.blogfa.com/Desktop/Login.aspx?">ورود ایمن ( با استفاده از https )</a>
       </span>
       <input name="btnSignup" class="btn" style="width: 212px; height: 35px;position:absolute;top:250px;left:10px;" type="button" value="ثبت نام و ایجاد وبلاگ جدید" onclick="window.location='newblog.aspx?'">   </form>

  5. #5

    نقل قول: کمک در ساخت صفحه لاگین سایت

    این سورسه خیلی قاطیه میخوام ساده و قابل فعم باشه نه اینکه فقط یه دستوری رو اجرا کنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک در ساخت بخش مدیریتی سایت
    نوشته شده توسط nevisa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 مرداد 1390, 16:19 عصر
  2. مشکل در ساخت صفحه لاگین با ASP.NET
    نوشته شده توسط emilvr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 دی 1389, 23:51 عصر
  3. کمک در ساخت صفحه asp (کمک فوری)
    نوشته شده توسط LordAnnHiator در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1387, 00:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •