نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه استفاده جیسون در پایتون

  1. #1

    نحوه استفاده جیسون در پایتون

    سلام چطور میشه یک مقداری را از طریق جیسون ارسال کرد و جواب ارسالی سرور را دریافت کرد و استفاده کرد لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کامل کنه که بنده چطور باید بفهمم که مقدار از چه طریقی به یک سایت ارسال و دریافت کنم

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده جیسون در پایتون

    اگر برای ارسال اطلاعات از کتابخانه Requests استفاده میکنید خودش این امکان داره که دیتا رو به صورت json بفرسته.
    اینجا و ببین
    داخل داکیومنت بالا API گیت هاب مثال زده:
    import json

    url = 'https://api.github.com/some/endpoint'
    payload = {'some': 'data'}

    r = requests.post(url, data=json.dumps(payload))


    یا یکی دیگه:
    url = 'https://api.github.com/some/endpoint'
    payload = {'some': 'data'}

    r = requests.post(url, json=payload)


    اما اگه میخوای از کتابخانه json استفاده کنی میتونی از تابع dumps هم استفاده کنی. مثلا:
    url = "http://localhost:8080"
    data = {'sender': 'Alice', 'receiver': 'Bob', 'message': 'We did it!'}
    headers = {'Content-type': 'application/json', 'Accept': 'text/plain'}
    r = requests.post(url, data=json.dumps(data), headers=headers)

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده جیسون در پایتون

    سلام ممنون از راهنماییتون
    برنامه من قراره یک عبارت را برای جستجو توی یک سایت به صورت جیسون ارسال کنه و جواب جستجو را برنامه دریافت کنه مشکل من اینکه جوابهای این جستجو را که در سایت مثل تقریبا گوگل لیستی و در چند صفحه نشون میده را چطور هر ردیف را جداگانه واکشی کنم و استفاده کنم

تاپیک های مشابه

  1. نحوه استفاده DLL در برنامه
    نوشته شده توسط rasoolgh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 17:48 عصر
  2. نحوه استفاده فلش در ویژوال
    نوشته شده توسط Amir_vb.Net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اسفند 1386, 17:40 عصر
  3. روش ایجاد راهنمای CHM و نحوه استفاده ان در دلفی
    نوشته شده توسط hr110 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 15 دی 1386, 16:42 عصر
  4. یک api برای پیدا کردن cpu id و نحوه استفاده ان در دلفی ؟
    نوشته شده توسط tele_hamid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1384, 02:25 صبح
  5. Tapi و نحوه استفاده آن در VB
    نوشته شده توسط ghreza در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1383, 17:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •