نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش اطلاعات به صورت اعلانات در برنامه

  1. #1

    نمایش اطلاعات به صورت اعلانات در برنامه

    سلام و خسته نباشید دوستان میخواستم بدانم کسی به این صورت
    2018-04-16_19-50-21.png
    درست مثل اعلانات تلگرام درست کرده خیلی گشتم که اطلاعات رو به این صورت نمایش بده ولی چیزی پیدا نکردم و tryNotifcation هم بدرد نمیخوره چون کوچ باز میشه کاربر بهش توجه نمیکنه ولی این اعلانات خیلی خوب کسی انجام داده روی سایت داخلی نبود روی سایت خارجی هم چیزی پیدا نکردم یه فایل هم گرفتم کار نمیکرد ممنون میشم اگه این نوع اعلان رو با خود کامپوننت ویژوال انجام دادید بدید ممنون میشم.

  2. #2

    نقل قول: نمایش اطلاعات به صورت اعلانات در برنامه یا ویندوز

    دوستان بلخره گیر آوردم درست مثل تلگرام https://www.codeproject.com/Articles...ication-Window این هم لینکش هستش امیدوارم بدردتون بخوره چون به کار خود من شدیدا میاد

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش اطلاعات به صورت اعلانات در برنامه یا ویندوز

    با سلام
    ساختنش کار خاصی نداره
    یک فرم بسازید و در سازندش متن و عکس رو بهش پاس بدید

    Alert.JPG

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات به صورت اعلانات در برنامه یا ویندوز

    الان مشکل نمایش حل کردم مشکلی که دارم تو موقعیت 0.0 میخوام همون لحظه که دوباره لود میشه بیفته روش همون فرم و باز برنامه رو بستم از موقعیت 0.0 شروع شه و دوباره بیفته رو هم درست مثل تلگرام ویندوز
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : دوشنبه 27 فروردین 1397 در 23:24 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش اطلاعات به صورت اعلانات در برنامه یا ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    ساختنش کار خاصی نداره
    یک فرم بسازید و در سازندش متن و عکس رو بهش پاس بدید

    Alert.JPG

    موفق باشید
    آقای افشاری با wpf اینو ایجاد کردید؟ یا ویندوز فر؟
    اگه اپن سورسه ممنون میشم بزارید تا کدهاشو بررسی کنیم. من خودم یکی ساختم اما خیلی خوشم نمیاد اصلا ذوق هنری ندارم.

  6. #6

    نقل قول: نمایش اطلاعات به صورت اعلانات در برنامه یا ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    ساختنش کار خاصی نداره
    یک فرم بسازید و در سازندش متن و عکس رو بهش پاس بدید

    Alert.JPG

    موفق باشید
    آقای افشار عزیز اگه نمونه سورسی داری که همون فرم وقتی لود میشه فرم بعدی برای نمایش اطلاعات روی همون فرم ظاهر بشه درست مثل تلگرام.
    سعی کردم تو حلقه نمایش اطلاعات بدهی که اطلاعات نمایش داده میشه در هر بار نمایش بالا همون فرم خودش بیفته ولی متاسفانه باعث میشه روی هم قرار گیری و از اطلاعات باقی چیزی معلوم نشه و چون زمان بندی داره بعد از 5 ثانیه فرم بسته میشه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش اطلاعات به صورت اعلانات در برنامه یا ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    آقای افشاری با wpf اینو ایجاد کردید؟ یا ویندوز فر؟
    اگه اپن سورسه ممنون میشم بزارید تا کدهاشو بررسی کنیم. من خودم یکی ساختم اما خیلی خوشم نمیاد اصلا ذوق هنری ندارم.
    با سلام
    این فعلا عکسه و بدلیل مشغله زیاد وقت نکردم پیاده سازیش کنم و فعلاً دارم از ابزار آماده استفاده میکنم

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    آقای افشار عزیز اگه نمونه سورسی داری که همون فرم وقتی لود میشه فرم بعدی برای نمایش اطلاعات روی همون فرم ظاهر بشه درست مثل تلگرام.
    سعی کردم تو حلقه نمایش اطلاعات بدهی که اطلاعات نمایش داده میشه در هر بار نمایش بالا همون فرم خودش بیفته ولی متاسفانه باعث میشه روی هم قرار گیری و از اطلاعات باقی چیزی معلوم نشه و چون زمان بندی داره بعد از 5 ثانیه فرم بسته میشه
    میشه اینکارو کرد ولی بحث زیاد داره که مثلاً اگر 3 تا باز شد و دومی بسته شد، سومی بیاد جای دومی
    اگر توی برنامه بخواید استفاده کنید میشه با FlowLayoutPanel و Panel این مورد رو هندل کرد
    این رو هم ببینید
    https://www.nuget.org/packages/PARS....onWindow/1.0.0
    دستور :
    Install-Package PARS.NotificationWindow -Version 1.0.0
    ببینید آیا کاری که شما می خواید رو انجام میده؟

    Tulpep.NotificationWindow.PopupNotifier notifier = new PopupNotifier();
    notifier.TitleText = "هشدار";
    notifier.ContentText = "این یک تست است";
    notifier.IsPersian = true;
    notifier.Popup();
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش اطلاعات به صورت اعلانات در برنامه یا ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    این فعلا عکسه و بدلیل مشغله زیاد وقت نکردم پیاده سازیش کنم و فعلاً دارم از ابزار آماده استفاده میکنم


    میشه اینکارو کرد ولی بحث زیاد داره که مثلاً اگر 3 تا باز شد و دومی بسته شد، سومی بیاد جای دومی
    اگر توی برنامه بخواید استفاده کنید میشه با FlowLayoutPanel و Panel این مورد رو هندل کرد
    این رو هم ببینید
    https://www.nuget.org/packages/PARS....onWindow/1.0.0
    دستور :
    Install-Package PARS.NotificationWindow -Version 1.0.0
    ببینید آیا کاری که شما می خواید رو انجام میده؟

    Tulpep.NotificationWindow.PopupNotifier notifier = new PopupNotifier();
    notifier.TitleText = "هشدار";
    notifier.ContentText = "این یک تست است";
    notifier.IsPersian = true;
    notifier.Popup();
    خودتون از کدوم ابزار آماده استفاده میکنید؟
    این ابزار خودش خوبه اما مشکلی که داره اینه که اگه متنتون طولانی باشه امکان نمایش کامل رو نداره.
    همون تصویری که طراحی کردین عالیه. مثلا بهش امکان اضافه کردن کلید وجود داشته باشه تا به عنوان مسیج باکس نیز استفاده بشه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش اطلاعات به صورت اعلانات در برنامه

    اینجا رو نگاه کنید .
    https://github.com/noxad/windows-toast-notifications
    تقریبا خوبه. کاش اینو بشه تبدیل به دی ال ال کرد. من خودم یه تغییراتی دادم تا بشه متن طولانی و فارسی رو هم ساپورت کنه. لینکشو میزارم تغییراتی که من دادم رو هم نگاه کنید.

    امکان آپلود تو سایت نبود اینجا گذاشتم
    http://s9.picofile.com/file/83240610...aster.rar.html

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات به صورت FIFO در دیتابیس یا کد نویسی
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394, 17:11 عصر
  2. سوال: نمایش اعداد به صورت فارسی در برنامه
    نوشته شده توسط Bahar_HS در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1390, 18:07 عصر
  3. سوال: نمایش اطلاعات به صورت فارسی در بانک اکسس
    نوشته شده توسط bugattis در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1388, 20:25 عصر
  4. نمایش اطلاعات به صورت فارسی در بانک اکسس
    نوشته شده توسط bugattis در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 18:50 عصر
  5. انتقال اطلاعات به صورت generic در برنامه نویسی 3لایه
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 00:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •