نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن اطلاعات فرمی که از یک فرم دیگه Inherite شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    بدست آوردن اطلاعات فرمی که از یک فرم دیگه Inherite شده

    باسلام

    یک فرم آماده کردم که میخوام End User بتونه با ارث بری از اون، از فرم ساخته شده استفاده کنه. حالا سوالم اینه که چطور میتونم در کامپوننت خودم بعضی از ویژگی ها مخصوصا Text مربوط به فرم کاربر رو بگیرم و در جایی که در کامپوننت خودم تنظیم کردم استفاده کنم تا کاربر مجبور نباشه ویژگی Text رو مجددا تنظیم کنه. امیدوارم توضیحیم مبهم نبوده باشه.

    باتشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: بدست آوردن اطلاعت فرمی که از یک فرم دیگه Inherite شده

    سلام.
    احتمالا منظورتون خصوصیت Parent و متود FindForm باشه.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: بدست آوردن اطلاعت فرمی که از یک فرم دیگه Inherite شده

    سلام. این متد باید در کجا نوشته بشه که بعد از اینکه یک فرم از کامپوننت من ارث برد، کامپوننت مقدار text فرم user رو بدست بیاره؟ ممنون

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: بدست آوردن اطلاعت فرمی که از یک فرم دیگه Inherite شده

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام. این متد باید در کجا نوشته بشه که بعد از اینکه یک فرم از کامپوننت من ارث برد، کامپوننت مقدار text فرم user رو بدست بیاره؟ ممنون
    خواهش می کنم.
    این به شما بستگی داره که کجا و چطور بخواید ازش استفاده کنید.
    ولی فرض می تونید در رویداد کلیک کنترلتون به این صورت بنویسید:

    MessageBox.Show(this.FindForm().Text);
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1395, 17:39 عصر
  2. مبتدی: بدست آوردن مشخصات کاربرانی که از طریق Remote متصل شده اند
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 فروردین 1389, 07:51 صبح
  3. مشکل در بدست آوردن بیشترین رکورد ها از یک کاربر
    نوشته شده توسط hadi000333 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1387, 06:01 صبح
  4. سوال: بدست آوردن اطلاعات کنترلی که تو صفحه روش کلیک می شه ؟
    نوشته شده توسط Hope22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 11:44 صبح
  5. کمک فوری بدست آوردن اطلاعات با استفاده از session
    نوشته شده توسط afaghmoh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1384, 16:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •