نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Classpath چیست ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    Classpath چیست ؟

    سلام
    مفهوم
    Classpath چی هست و چه کاربردی داره ؟

  2. #2

    نقل قول: Classpath چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeed51100 مشاهده تاپیک
    سلام
    مفهوم
    Classpath چی هست و چه کاربردی داره ؟
    CLASSPATH در واقع یک متغیر محیطی در جاوا است و به برنامه های جاوا و ماشین مجازی جاوا (JVM) می گوید که برای پیدا کردن کتابخانه ها از کلاس ها به چه آدرسهایی مراجعه کند.
    در ضمن شامل کلاسهایی که خودتان نیز آنها را توسعه داده اید.

    متغیر محیطی یک متغیر سیستمی است که توسط سیستم عامل قابل دسترسی است. متغیرهای دیگر عبارتند از COMPUTERNAME، USERNAME (نام رایانه و نام کاربری).

    در جاوا، CLASSPATH فهرست های فایل های کلاس جاوا را نگه داری میکند.

    که میتونید هم اینطوری استفاده کنید

    java -classpath D:\myprogram com.packagename.myApplication

    و هم توی مسیرهای ویندوز از طریق cmd اینطوری استفاده کنید

    set CLASSPATH=D:\myprogram
    java com.packagename.myApplication


    اگر هم برنامه تون به کتابخانه نیاز داره اینطورهم میتونید استفاده کنید

    java -classpath D:\myprogram;D:\myprogram\lib\supportLib.jar com.packagename.myApplication


    ClassNotFoundException
    این اکسپشن زمانی رخ می‌دهد که ما با وارد کردن نام استرینگی کلاس در یکی از متدهای ()Class.forName()،‌ ClassLoader.findSystemClass و یا ()ClassLoader.loadClass از JVM می‌خواهیم تا کلاسی را فقط بارگذاری نماید اما کلاس مورد نظر در مسیری که انتظار می‌رود باشد یافت نمی‌شود!

    اجرای برنامه بدون به‌روزرسانی classpath در فایل JAR،‌ یکی از رایج‌ترین دلایل ایجاد این اکسپشن است؛ به‌عنوان مثال، هنگامی که کد JDBC را برای اتصال به دیتابیس خود (مثلاً MySQL) اجرا می‌کنید، در‌حالی‌که classpath شما فایل JAR آ‌ن‌را ندارد،‌ ClassNotFoundException رخ خواهد داد (کد JDBC یا Java Database Connectivity،‌ یکی از APIهای زبان برنامه‌نویسی جاوا است که چگونگی دسترسی به دیتابیس را تعریف می‌کند.)
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : چهارشنبه 29 فروردین 1397 در 20:52 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    نقل قول: Classpath چیست ؟

    بسیار ممنون

تاپیک های مشابه

  1. ssl چیست
    نوشته شده توسط siv در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1388, 19:48 عصر
  2. فایل classpath. چیست ؟
    نوشته شده توسط mj_developer در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 01 آذر 1387, 16:38 عصر
  3. User Sa چیست و Mixed Mode چه حالتی میباشد؟
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش امنیت در SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 شهریور 1382, 14:54 عصر
  4. dll چیست
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1382, 01:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •